امروز برای اولین بار نسخه دی جی پک آلبوم اول مهدی یراحی رو توی بازار دیدم
آلبوم دهکده کسری هم بعد از یک سال و اندی امروز خریدم![]()
به نام خدا هستم سالهاست چندین و چند آلبوم میخوام بخرم هنوز که هنوزه یافت نمیشه ، بماند از کی و چه تعداد ..
تا به حال خیلی کم آلبوم خریدم (بنا به سلیقه) اکثرا از خواننده مورد علاقه حمایت میکنم و تک و توک هم به پیشنهاد دوستان یکی دو تا آلبوم که کیفیت خوبی داشته باشه
مشکل ما اینجاست که در طول سال آلبوم های خیلی کمی بیرون میاد که کیفیت درست و حسابی داشته باشه پیش هم اومده که به چند سال یه بار هم منتهی شده
بعضی اوقات هم به سرم میزنه و میرم آلبوم های بدون کلام میگیرم
در کل به نظرم کار خوب رو باید خرید
یه مثال خارج از بحث برات میزنم روشن شی - من برنامه های گوشیمو در حالی که میتونستم رایگان گیر بیارم اونایی که ارزش داشت رو خریدم چون براشون وقت گذاشته شده و به کارم میاد -
مشکل ما روند تولید و توزیع موسیقی هستش ، یه آلبوم که هیچ بار موسیقیایی ای نداره به سرعت هر چه تمام تر توزیع میشه و در دسترس همگان هم هست اما آلبومی که کلی براش خرج شده مورد بی مهری قرار میگیره و به درستی توزیع نمیشه و در دسترس قرار نمیگیره
ماشالله هزار ماشالله مثالهایی زیادی در این مورد داریم
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
بنده عملا دوزار هم خرج آلبوم نمیکنم مگر اینکه آلبومش اینقدر درست و حسابی باشه میرم میخرمش بعد کادو میدم به یکی ولی در کل 90 درصد آلبوما رو دانلود میکنم 10 درصد میخرم . یادمه قدیم واسه کاست دهاتی صف میبستن همه ذوق مرگ میشدن یه کاستشو میگرفتن با این که اون موقع هفت هشت سالم بیشتر نبود اما قشنگ یادمه .
امیر یه جوری می گی قدیم واسه کاست دهاتی صف می بستند انگار چند هفته دم کاست فروشی ها بصورت ممتد و شبانه روزی صف بوده!!! ---
فروشش بالا بوده --- رکورد دار هم هست --- ولی نه اینکه دیگه زنبیل بذارن وایسن تو صف ---
روز اول دم بعضی فروشگاه ها به خاطر مراجعه زیاد خریدار شلوغ بوده --- که برای یه کاست تو ایران بی نظیر بوده و هست --- همین ---![]()
من فقط تنها چیزی که یادمه همین بود که توی هفته اول پخشش خیلی فروشش زیاد بود فشنگ یادمه چون کنار خونمون یه دکه بود قشنگ میشد از پنجره دید منم که اصلا یه دقیقه خونه نمیموندم اون موقع بیرون بودم کلا اون دو سه روز اولشو قشنگ یادمه حتی بعضی وقتا از صف نونوایی هم بیشتر میشد جدی میگم باور کنید اغراق نمیکنم![]()
وحید یه سوال تخصصی: دیوان با باقلاما چقدر فرق داره؟ اصلا داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)