نوشته اصلی توسط SaSan69 قبلا این کارو کردم اما خب بازم میاد... از خود آیتیونز خریدی؟
نوشته اصلی توسط shahkar از خود آیتیونز خریدی؟ اره..به ما نمیاد؟
نوشته اصلی توسط SaSan69 اره..به ما نمیاد؟ چرا که نه خوبشم می آد برو تو آیتیوتز استور بعد sign out کن
نوشته اصلی توسط shahkar چرا که نه خوبشم می آد برو تو آیتیوتز استور بعد sign out کن نه داداش به این ربطی نداره..واسه خودش هست کاریم نداره! اما خب خوشم میاد که خیلی سمجه آیتونز!
نوشته اصلی توسط SaSan69 نه داداش به این ربطی نداره..واسه خودش هست کاریم نداره! اما خب خوشم میاد که خیلی سمجه آیتونز! پس فک کنم تو icloud بکاپ گرفتی سیو شده باشه هر دفعه میاد جلو چشات
از چند ماه پیش هر چی خرج می کردم، میگفتم اشکال نداره، رسیدم محرم دیگه آلبوم نمیاد خرجی ندارم، جبران میشه... امروز رفتن 6 تا آلبوم گرفتم 58000 تومن
نوشته اصلی توسط vahid از چند ماه پیش هر چی خرج می کردم، میگفتم اشکال نداره، رسیدم محرم دیگه آلبوم نمیاد خرجی ندارم، جبران میشه... امروز رفتن 6 تا آلبوم گرفتم 58000 تومن وحید بیا دوست باشیم
نوشته اصلی توسط vahid از چند ماه پیش هر چی خرج می کردم، میگفتم اشکال نداره، رسیدم محرم دیگه آلبوم نمیاد خرجی ندارم، جبران میشه... امروز رفتن 6 تا آلبوم گرفتم 58000 تومن چه آلبوم هایی خریدی؟ ---
نوشته اصلی توسط abbasinfos وحید بیا دوست باشیم الان که فکر می کنم میبینم همیشه ازت متنفر بودم
نوشته اصلی توسط azamusic چه آلبوم هایی خریدی؟ --- آلبوم در سایه سرو، نسخه دی جی پک آلبوم حامی، یه آلبوم زیرخاکی از عرشیا، آلبوم اخیر علیرضا قربانی، آلبوم اخیر لیلی افشار، آلبوم اشارات نظر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن