خیلی آلبومها بوده که اینطوری بوده....
آلبوم بی خوابی سعید شهروز- آلبوم باید به تو برگردم خشایار اعتمادی شاید مشهورترین آلبومهایی بود که شیراز نیومد اصلا... البته تازه عید بعد از چند سال یکی از فروشگاهها آورد...
جدیدا این آلبومها شیراز نیومده که توی آرشیو من هم ناقصه:
نبض / میثم ابراهیمی - بی سرانجام / کامران رسول زاده - یه حالی دارم این روزا / علیرضا قرایی منش - دهکده / کسری - یه جور دیگه / میلاد کیانی و ...
کلا معضلی شده![]()
بحث سودآوری واسه کارهای اورجینال از نظر تعداد فروشه --- چون کم خریدار داره --- سودی نداره ---
وگرنه آلبوم های شیشه ای حدود 2 تا 4 تومن واسه فروشنده سود داره که خیلی خوبه --- ولی در مجموع اگه حساب کنی تولید آلبوم های خاص که مقرون به صرفه نیست ---
مثلا یک آلبوم موسیقی بی کلام موزیسین داخلی بیشتر از 5000 تا منتشر نیشه --- کل فروشش با احتساب 10 هزار تومن --- میشه 50 میلیون ---
حالا این 50 میلیون باید بین آهنگساز و میکس و مستر و نوازنده ها و استودیو و پول سی دی خام و هزینه چاپ اینسرت و شرکت پخش و صاحب امتیاز و فروشنده دست اول و دست دوم پخش بشه ---
دست اندرکاران این آلبوم ها کاری به تیراژ کار ندارن و پولشون را می گیرند --- فروشنده هم به ازای فروش هر کار سود می گیره ---
دهکده و بی سرانجام توی تهران هم درست پخش نشد --- اونجا هم به زحمت گیر میومد ---
مشکل اینه که یه سری البوم ها فروشگاه های رسمی عرضه نمی شن --- فقط روزنامه فروشی و کتابفروشی های درهم برهم میدون انقلاب ---
یک ماه که گذشت اثری از کار نیست یا باید توی سی دی های برگشتی و رنگ و رو رفته و افتاب دیده دنبالشون باشی --- یا بیخیالش بشی ---
راستی وحید آهنگهایی که گفتم گوش کردی؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)