صفحه 5 از 49 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 481

موضوع: بحث و چت روم موسیقیایی ◄◄◄ چقدر برای خرید آلبوم هزینه می کنید؟

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    آره چرا نمیشه

خیلی از آلبومها هست که لیست کردم اگه برم تهران یا شهر دیگه ای که اوضاعش خراب تر از اینجا نباشه، بگیرم
    آخه شیراز کوچیک نیست که آلبوم نرسه اونجا
    حالا بعضی از خواننده هایی که معروف نیستن شاید اینطوری باشه

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    آخه شیراز کوچیک نیست که آلبوم نرسه اونجا
    حالا بعضی از خواننده هایی که معروف نیستن شاید اینطوری باشه
    خیلی آلبومها بوده که اینطوری بوده....

آلبوم بی خوابی سعید شهروز- آلبوم باید به تو برگردم خشایار اعتمادی شاید مشهورترین آلبومهایی بود که شیراز نیومد اصلا... البته تازه عید بعد از چند سال یکی از فروشگاهها آورد...

جدیدا این آلبومها شیراز نیومده که توی آرشیو من هم ناقصه:

نبض / میثم ابراهیمی - بی سرانجام / کامران رسول زاده - یه حالی دارم این روزا / علیرضا قرایی منش - دهکده / کسری - یه جور دیگه / میلاد کیانی و ...

کلا معضلی شده

نیمه حرفه ای
    بحث سود آوری رو از دو تا زاویه میشه نگاه کرد...

یکی اینکه چون استقبالی از کارهای اوریجینال نمیشه، بنابراین فروشش هم سودآور نیست که از این نظر کاملا حرفت درسته

یکی دیگه اینکه بگیم از نظر مالی مثلا فروش فیلم بیشتر از فروش موسیقی سود داره (بدون در نظر گرفتن سطح اقبال عمومی) که این مسئله به نظر من برعکسه... شرکتهای ناشر موسیقی روی هر آلبوم سود بیشتری نسبت به شرکت های ناشر فیلم نصیبشون میشه...

ولی به هر حال چون مجموع ملاکه، حرفت درسته...
    بحث سودآوری واسه کارهای اورجینال از نظر تعداد فروشه --- چون کم خریدار داره --- سودی نداره ---

وگرنه آلبوم های شیشه ای حدود 2 تا 4 تومن واسه فروشنده سود داره که خیلی خوبه --- ولی در مجموع اگه حساب کنی تولید آلبوم های خاص که مقرون به صرفه نیست ---

مثلا یک آلبوم موسیقی بی کلام موزیسین داخلی بیشتر از 5000 تا منتشر نیشه --- کل فروشش با احتساب 10 هزار تومن --- میشه 50 میلیون ---

حالا این 50 میلیون باید بین آهنگساز و میکس و مستر و نوازنده ها و استودیو و پول سی دی خام و هزینه چاپ اینسرت و شرکت پخش و صاحب امتیاز و فروشنده دست اول و دست دوم پخش بشه ---

دست اندرکاران این آلبوم ها کاری به تیراژ کار ندارن و پولشون را می گیرند --- فروشنده هم به ازای فروش هر کار سود می گیره ---

5. کاربر مقابل از azamusic عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    خیلی آلبومها بوده که اینطوری بوده....

آلبوم بی خوابی سعید شهروز- آلبوم باید به تو برگردم خشایار اعتمادی شاید مشهورترین آلبومهایی بود که شیراز نیومد اصلا... البته تازه عید بعد از چند سال یکی از فروشگاهها آورد...

جدیدا این آلبومها شیراز نیومده که توی آرشیو من هم ناقصه:

نبض / میثم ابراهیمی - بی سرانجام / کامران رسول زاده - یه حالی دارم این روزا / علیرضا قرایی منش - دهکده / کسری - یه جور دیگه / میلاد کیانی و ...

کلا معضلی شده
    دهکده و بی سرانجام توی تهران هم درست پخش نشد --- اونجا هم به زحمت گیر میومد ---

مشکل اینه که یه سری البوم ها فروشگاه های رسمی عرضه نمی شن --- فقط روزنامه فروشی و کتابفروشی های درهم برهم میدون انقلاب ---

یک ماه که گذشت اثری از کار نیست یا باید توی سی دی های برگشتی و رنگ و رو رفته و افتاب دیده دنبالشون باشی --- یا بیخیالش بشی ---

7. کاربر مقابل از azamusic عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط azamusic نمایش پست ها
    بحث سودآوری واسه کارهای اورجینال از نظر تعداد فروشه --- چون کم خریدار داره --- سودی نداره ---

وگرنه آلبوم های شیشه ای حدود 2 تا 4 تومن واسه فروشنده سود داره که خیلی خوبه --- ولی در مجموع اگه حساب کنی تولید آلبوم های خاص که مقرون به صرفه نیست ---

مثلا یک آلبوم موسیقی بی کلام موزیسین داخلی بیشتر از 5000 تا منتشر نیشه --- کل فروشش با احتساب 10 هزار تومن --- میشه 50 میلیون ---

حالا این 50 میلیون باید بین آهنگساز و میکس و مستر و نوازنده ها و استودیو و پول سی دی خام و هزینه چاپ اینسرت و شرکت پخش و صاحب امتیاز و فروشنده دست اول و دست دوم پخش بشه ---

دست اندرکاران این آلبوم ها کاری به تیراژ کار ندارن و پولشون را می گیرند --- فروشنده هم به ازای فروش هر کار سود می گیره ---
    آره کاملا درسته... همونطور که گفتم وقتی بحث تعداد خرید و اقبال عمومی میشه، عملا صرفه چندانی نداره... مخصوصا آلبومهایی که خواننده های ناشناخته تر دارن... دیگه حالا آلبومهای بی کلام و سبکهای تلفیقی و کلاسیک و غیره که جای خود داره

حرفه ای
    دهکده و بی سرانجام توی تهران هم درست پخش نشد --- اونجا هم به زحمت گیر میومد ---

مشکل اینه که یه سری البوم ها فروشگاه های رسمی عرضه نمی شن --- فقط روزنامه فروشی و کتابفروشی های درهم برهم میدون انقلاب ---

یک ماه که گذشت اثری از کار نیست یا باید توی سی دی های برگشتی و رنگ و رو رفته و افتاب دیده دنبالشون باشی --- یا بیخیالش بشی ---
    تو اصفهان چطور بود؟ اومد آلبومها؟ اینجا که افتضاح

به قول احمد میری به فروشنده میگی آلبوم علیرضا قرایی منش میخوام، میگه کی؟ چی؟ خوانندس؟

نیمه حرفه ای
    تو اصفهان چطور بود؟ اومد آلبومها؟ اینجا که افتضاح

به قول احمد میری به فروشنده میگی آلبوم علیرضا قرایی منش میخوام، میگه کی؟ چی؟ خوانندس؟
    اون دو تا که گفتم نیومد --- ضمیمه یه مجله بود --- مجله را خریدم که سی دی هم داشته باشم --- ---

ولی بقیه اش اومد --- راستی هر کدوم را می خوای بگو بخرم واست بفرستم ---

11. کاربر مقابل از azamusic عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    اون دو تا که گفتم نیومد --- ضمیمه یه مجله بود --- مجله را خریدم که سی دی هم داشته باشم --- ---

ولی بقیه اش اومد --- راستی هر کدوم را می خوای بگو بخرم واست بفرستم ---
    ضمیمه چه مجله ای بوده؟

والا داداشم فردا داره میره تهران، بهش سپردم بگیره برام، ضمنا سایت دیجی کالا هم جدیدا یه قسمت اضافه کرده برای خرید آلبوم های موسیقی و محصولات فرهنگی، چند تاشو داشت... حالا باز اگه لازم شد، بهت زحمت میدم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    کلا تو عمرم بیشتر از 2 تا سی دی نخریدم با یه کاست

تو ایران حق کپی رایتی وجود نداره خود خواننده حقی برای خودش قائل نمیشه چرا ملت بهش اهمیت بدن من خودم شاهدم طرف البومش مجوز گرفته شب پخش البوم رو برای رادیو جوان

ایمیل میکنه تا بش امار خوبی بده تا براشون تبلیغ کنه خیلی ها الان فکر میکنن الکی میگم ولی بقران واقعیته 50 درصدشون حداقل شب پخش البومشونو میفرستن خودم دیدم که میگم

کلا خواننده ای که لینک سایت که کارش برا دانلوده شر میکنه هیچ حق کپی رایتی نداره و باید زد دانلود در این بین خواننده هایی هم هستن که به حق خودشون احترام میزارن که با

شرایطی که تو موسیقی الان ایران بوجود اومده کسی اصلا اینا رو نمیشناسه یا کاراشون شنیده نمیشه اگه خواستین مثال بزنم
    اینم یه جور طرز فکره... حالا برای اینکه توجیهت کامل تر بشه چند تا مثال هم بزن بلکه ما هم توجیه شدیم

14. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    راستی وحید آهنگهایی که گفتم گوش کردی؟

صفحه 5 از 49 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)