صفحه 4130 از 4130 نخستنخست ... 31303630403040804120412841294130
نمایش نتایج: از 41,291 به 41,299 از 41299

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    روزگار .....

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نه دیگه اونجا به قول معروف کلاس خودمو حفظ میکنم ...از وقتی هم که از مهندس شیفت رفتم به دکتر دیگه بیشتر ... تازه یه جاهایی میترسم تهدید هم میشم به خصوص زمانی که اصفهان میریم ... تازه کتاب خوندنم شروع کردم تا کم نیارم ... هر چی پیج سینمایی هست سر میزنم تا یکم اطلاعات داشته باشم کم نیارم چون اصن سر در نمیارم ... خلاصه یه وضعیه ... آها تا یادم نرفته یه عمه دارم خیلی حساسه نسبت به این مسائل و بدش میاد از شلوغکاری از عمد همیشه چرت و پرت میگم تا لجش دربیاد...

کلاً انجمن چون رایگانه همه دنبال رفع مشکل و دانلود مفت مجانی میگردن ...
    اونا که عکس میزاره پول کمتری میدن ... رادیو نرخش بالا رفته ...
    اصفهان خونه مادر عیاله؟! پس لج عمه جان را هم تا میتونی درمیاری! 😂🤣

دکترات را گرفتی یا هنوز مونده؟ رشته ات چی بود یادم رفته؟ مدیریت؟

فیلم نگاه نمیکنی یعنی احسان؟

----------------

آره همین طوره ...

پس علتش اینه من خیال کردم به خاطر قوانین کپی رایت ایناست ..
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 08:22 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها

همه همینطورن به گذشته نگاه میکنن میگن کاش عقل الان رو داشتیم اونکارو نمیکردیم ...

بد نبود ... امید و جمشید در کنار هم یعنی تلفیق تحریر و سلفژ ...
    شوبرت فقط بلده سرصدا راه بندازه ... اون نظریه معروف منو که یادته از کیبوردیست تنظیم کننده در نمیاد ...

افشین زده تو بیزینس ... منصور هم زده تو بیزینس در کنار هر چی درمیاره خرج آهنگ ماهنگ میکنه تا شاید یکیش هیت شد دوباره برگشت به دوران طلایی ...
    از آهنگسازای لس آنجلسی فقط ادعا باقی مونده ...

اگر به عقل داشتن باشه که من حس میکنم خیلی بی عقل تر از قبلمم. کلا هرچی از دوران مدرسه و دانشگاه فاصله گرفتم تا به امروز احساس خنگی بیشتر میکنم!

-------------------------

امید دیگه چه چه نمیزنه مثل اون آهنگ دوصدایی با توماس اندرس! 😂😂

ها یادمه! شوبرت دیگه پیر شده و ایده هاش ته کشیده . اتفاقا تیزر که پخش شد انتظار داشتم تنظیم با امیر بدخش باشه چون با هر دو امید و جمشید رفیقه و سابقه همکاری دارن همون طور که خودت میدونی

ظاهرا اگر اشتباه نکنم الان تور کنسرت های مشترکشون با رهبری ارکستر امیر بدخشه

دلم برای آهنگای افشین تنگ شده.. خوب داشت پیش میرفت ...
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 08:20 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    دادش اینا همش گل کارن
    فک کنم اخرین لول اهنگسازی رو شنیدم
    هرچی تا حالا فرستادی بیخیالش شو
    این مدل این سبک داری بفرست
    گل کار همینا بودن
    با اولی هم حال کردم
    آهنگسازی اینا خیلی قویه حسین, درست.. ولی یونان موسیقی سطح بالاتری هم به نسبت امروز داشته مثل کارای خواننده هایی شبیه Notis Sfakinikis یا کارای قدیمی تر Antonis Remos و Giannis Ploutarhos

آره کنستانتینوس گالانوس هم خواننده خوبیه و کم کار هم هست ..

فعلا این یک دونه را داشته باش تا بعد ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اینم از خواننده های نسبتا قدیمی حساب میشه و خوش صدا هم هست 😍👌

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    از گلزار خیلی بهتره
    اگه تو ایران بود **** استار میشد

ولی من بازیگرای هندی قدیم رو خیلی دوست داشتم بیشتر از زبان بدنشون استفاده میکردن
    مثلا تو خانماشون رانی موکرجی واقعا از سینمای هند یه پله بالاتره
    تو فیلم هیچکی چقذر خوب بازی کرده واقعا لذت مبیرم از بازیش
    گلزار که هنوزم نون قیافشو میخوره ... بی استعدادترین سلبریتی دوزاری جهان ...
    از هند فقط آمیتا چاخان رو میشناسم ... تا صحبت از هند میشه این عبارت میاد تو ذهنم : هنداهِه سُسخلاهِه ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    از تمام صحبت هات به عنوان یک دهه هفتادی (72)واقعا استفاده کردم بارها هم تشکر کردم ولی نمیاد واقعا...به عنوان کسی که از اهواز مهاجرت کردم به کرج و نزدیکی تهران میخوام بگم مردم به قول خودت مردم قدیم نیستن.برام جالبه چرا میگی موسیقی مثل قدیم نمیشه؟ایا فوتبال شده.؟؟ایا سینما وتئاتر شده؟؟؟ایا ورزش و هیجانتش مثل قبل هست.؟؟؟منظورم کشتی وزنه برداری به جز فوتبال...منم مثل خودت پشت فرمون تو اوج خستگی هزار یک شب و پلی میکنم.یا ستاره و پاییز..یا اهنگ ی روز میبینی من تموم شدم..ولی بیا قبول کنیم رونالدو برزییلی تموم شد.زیدان ودنیس برکمپ باتیستوتا تموم شدن.امیتاباچان تموم شد.ابی و داریوش تموم شدن.شادمهر هم تمام شده...یک نکته دیگه در مورد خلوتی انجمن ،یک سوال دارم اگر همون موقع ها اینستا و تل بود یوتوب یا تویتر به نظرت کسی میومد این انجمن ها؟؟؟؟میخوام بگم این انجمن ها توانایی رقابت ندارند و چیزی برای ارائه..شاید اینا هم تموم شدن و ما نمیخوایم تموم شدنش قبول یا باور کنیم.مثل طرفدارهای شادمهر تو اینستا.....ممنون از وقتی که میزاری
    شما لطف داری همیشه ... من همیشه اسم شما رو که میبینم یاد یه دوست قدیمی می افتم که ارمنی بود بهش گیتار یاد میدادم و عجیب نابغه بود ... جوریکه خودم بعد یه سال شاگردش شدم گیتار برقی رو تو دو ماه ازش یاد گرفتم ...
    اگه موسیقی مثل قدیم نمیشه به خاطر اینه که به قول معروف دست زیاد شده ... یعنی همون اشباع شدن که همیشه میگم ... در کنارش کارها فست فودی شده به خاطر اینکه حوصله ها کم شده گرفتاری ها زیاد ...
    همه چی یه روز تموم میشه و خاطراتش به جا میمونه و همین خاطرات آدمو اذیت میکنه ... واسه همینه که همه گلایه میکنن چرا مثل گذشته ها نیستیم ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    اصفهان خونه مادر عیاله؟! پس لج عمه جان را هم تا میتونی درمیاری!

دکترات را گرفتی یا هنوز مونده؟ رشته ات چی بود یادم رفته؟ مدیریت؟

فیلم نگاه نمیکنی یعنی احسان؟

----------------

آره همین طوره ...

پس علتش اینه من خیال کردم به خاطر قوانین کپی رایت ایناست ..
    آره اصفهان که میریم جرات حرف زدن در مورد سپاهان و موسیقی رو ندارم ...ازسپاهان که متنفرم ... یه بار اصفهان تو یه جمعی بودیم حرف از موسیقی سنتی شد منم گفتم شجریان معمولیه مثل گوگوش و از این حرفا نگو که طرف مقابل طرفدار شونصد آتیشه شجریان بود بحث بالا گرفت منم که کم نمیارم ... خلاصه از اون به بعد تهدید شدم دیگه بحث موسیقی هم ممنوع ...
    عمه بنده هم که دارای مقادیر قابل توجهی املاک و مستغلات دیگه بیشتر نگم که چقد حال بهم زنه ...
    دکترا سال دیگه ایشالا تموم میشه ... شیمی نفت ...
    حوصله فیلم ندارم ... یعنی اصلاً حوصله ندارم علاقه هم ندارم ... هر کاری میکنم نمیتونم ده دقیقه بیشتر فیلم ببینم ... آخرین بار فیلم مهران مدیری به زور رفتیم سینما یعنی پنج دقیقه از فیلم نگذشته بود خوابم برد ...
    کپی رایت که همیشه بوده ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    اگر به عقل داشتن باشه که من حس میکنم خیلی بی عقل تر از قبلمم. کلا هرچی از دوران مدرسه و دانشگاه فاصله گرفتم تا به امروز احساس خنگی بیشتر میکنم!

امید دیگه چه چه نمیزنه مثل اون آهنگ دوصدایی با توماس اندرس! ������������

ها یادمه! شوبرت دیگه پیر شده و ایده هاش ته کشیده . اتفاقا تیزر که پخش شد انتظار داشتم تنظیم با امیر بدخش باشه چون با هر دو امید و جمشید رفیقه و سابقه همکاری دارن همون طور که خودت میدونی

ظاهرا اگر اشتباه نکنم الان تور کنسرت های مشترکشون با رهبری ارکستر امیر بدخشه

دلم برای آهنگای افشین تنگ شده.. خوب داشت پیش میرفت ...
    این حسی که بهش میگی خنگی به خاطر اینه که امیدی به آینده نداری و افسرده ای ... نگاه به گذشته نداشته باش ... وقتی به خاطرات مدرسه و دانشگاه فک کنی ناخودآگاه حس نوستالژی ذهنتو درگیر میگه اعصابتو بهم میریزه ...
    امید معتاد به تحریر زدنه ... حالا که دیده دوران تحریر زدن تو پاپ تموم شده فاصله گرفته به خصوص تو فیت دادن اگه تحریر باشه ریتم آهنگ رو میگیره سکته ایجاد میکنه ...
    امیر بدخش یعنی اینکه قابلامه ها حاضره برای رقصیدن ...

فوق حرفه ای
    یعنی گذاشتن ما تموم بشیم بعد تصمیم بگیرن ...

صفحه 4130 از 4130 نخستنخست ... 31303630403040804120412841294130

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع