نوشته اصلی توسط [M)SBH)] اصا منظورم به تو نیستا .. اي جان
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH پج خودش نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط A M I R من تا هاستو منتقل نکنه شک دارم این پول داده باشه نميفروشه سايتو؟
نوشته اصلی توسط A M I R بخدا اهنگ جدید سعید داره اماده میشه چند وقت پیش خاله یکی از دوستام اهنگ سعید بارانو تو فیسبوکش شیر کرده بود و تکست اهنگشو نوشته بود با شکلک قلب حالا نمیخوایم غیبت کنم ولی ازیناس که همه جاشو عمل کرده و مطلقس . بعد کامنت زیرش دادم که سعید رفیقمه . بعد اومده بود تو خصوصی گیر داده بود شمارشو بده
نوشته اصلی توسط A M I R رهبر داعشم امیر المومنین ه اون که اصن بهشت مال اونه با این وضعیت
چقد هیزه ، خاله ی رفیقاشو اماراشو داره
نوشته اصلی توسط A M I R نه موری خدابیامرز یه بار شایعه کردن سایتو می خوان بخرن تایپیک زدن نفروش اغا گفت 200 میلیون هم بخرن نمی فروشم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چقد هیزه ، خاله ی رفیقاشو اماراشو داره نه آخه خاله اینو همه میشناسن
اينجا كسي هست روم هاي روزي رو يادش باشه يا اون موقع ها همتون فنچ بودين ؟ روماي صوتي
نوشته اصلی توسط milad771 نه آخه خاله اینو همه میشناسن اگه خاله لیلا اینا رو میگی که هیچی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن