یاد مموتی افتادم
به خدا این به درد مربیگری تو ایران میخوره
پاسخ:
از مانیتورتون میام بیرون چکیتون میکنما. رو مخم نرید
(جوابات تو حلقم برادر)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فروم بیسج شدن دختر ِ رو تورش کنن واسه رسول
لامصب هر چی میرم عقب همین بحثه
دیروز بعد از ظهر هم 100 صفحه خودمون رفتیم
گیج شده بودم ، زرت زرت میومدحتی پُست های خودمم گم کرده بودم
فک میکردم یکی دیگه نوشته
![]()
آلبوم «فقط گوش کن...» با صدای «رضا صادقی» منتشر شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید این خواننده شامل 15 قطعه است
فک کن رضا صادقی اگه دلوکس ادیشن میداد چندتا میشد![]()
دمش گرم لحظه آخر یکی و برای کمک به یکدستی آلبوم حذف کرده
فک کنم موزیک ما باز جو داده.خبری نیست
the walking dead ..
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)