نوشته اصلی توسط tandis_m طراحي با خودنويس؟ اره ... بهترین روش برای تاکید پر رنگ کردن و حذف خط های اضافه هستش این خودنویس یکی از بهترین مورد ها برای طراحیه ، باهاش کار بکنی متوجه میشی چی میگم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m يعني الان عصبي هستي؟ در حدِ لالیگا... به رویِ خودم نمیارم فقط به خاطرِ ددی
نوشته اصلی توسط tandis_m ما بدون مذاكره بلديم اره شما خیلی بروسلی هستین نتیجشم این شد که گفتن شما فرمول بمب رو دارین یا ما خودمون بدیم بهتون ؟!
نوشته اصلی توسط Peyman یکی هم پیدا نمیشه اینو برام بخره یکم انگیزه ی زندگی پیدا کنم سلام به نظر بدک نیست ! چند قیمت ؟
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m يعني الان عصبي هستي؟ با اون بلایی که دخترت سر پتوش آورد میخوای عصبی نباشه ؟؟؟
نوشته اصلی توسط ehsansalehi سلام به نظر بدک نیست ! چند قیمت ؟ ناقابل 132 تومن ....
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo موافقم منم هستم...
نوشته اصلی توسط Peyman اره ... بهترین روش برای تاکید پر رنگ کردن و حذف خط های اضافه هستش این خودنویس یکی از بهترین مورد ها برای طراحیه ، باهاش کار بکنی متوجه میشی چی میگم چنده ؟
نوشته اصلی توسط Peyman با اون بلایی که دخترت سر پتوش آورد میخوای عصبی نباشه ؟؟؟ من پتویِ خودمو میخوام
نوشته اصلی توسط tandis_m چنده ؟ 132000 تومان البته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن