باید همه بدن تا بگم بِدَن = دادن زیر لفظی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی میخوای تظیماشو بدی کس دیگه؟ بهترینای کشور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مشکل حادی نداره.. فکر نکنم گیر خاصی روش باشه اگه گیری نداشت تا حالا مجوز گرفته بود دیگه همه مورد دارا مجوز گرفتن این هنوز کارش درس نشده
نوشته اصلی توسط mali68 به به ..امریکن اسی خان فخرفروش..عیدت مبارک..تو که همش اینجایی جان من بورلی رفتی یا قرچک ورامین؟راستشو بگو بههههههه سرکار معلم داش ملی عید شما هم مبارک من کجا اینجام نماز صبح خوندم خوابم نبرد اومدم اینجا از قرچک ورامین پُست میدم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بههههههه سرکار معلم داش ملی عید شما هم مبارک من کجا اینجام نماز صبح خوندم خوابم نبرد اومدم اینجا از قرچک ورامین پُست میدم یا الیک بزرگوار
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بههههههه سرکار معلم داش ملی من کجا اینجام نماز صبح خوندم خوابم نبرد اومدم اینجا از قرچک ورامین پُست میدم اخه دیدم یانکیا زندت گذاشتن تعجب کردن..نقل.شده ایرانی میبینن عین زامبی میپرن روش..یه دو رکعت جای من کنار مجسمه ازادیشون وایسا نماز بخون ثواب داره
نوشته اصلی توسط Gadfly یا الیک بزرگوار سامبولی بَلیکم بزگوار مخلصیم عیدت مبارک
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سامبولی بَلیکم بزگوار مخلصیم عیدت مبارک چاکرم سال خوبی چی ی ی ی ؟ داشته باشی بزرگوار من از چهارشنبه سوری در گیرم هنوزم نتونسم دانلود کنم
نوشته اصلی توسط mali68 اخه دیدم یانکیا زندت گذاشتن تعجب کردن..نقل.شده ایرانی میبینن عین زامبی میپرن روش..یه دو رکعت جای من کنار مجسمه ازادیشون وایسا نماز بخون ثواب داره بغلش صحیح است مجسمه آزادی نیویورک نیست ؟
نوشته اصلی توسط Gadfly چاکرم سال خوبی چی ی ی ی ؟ داشته باشی بزرگوار من از چهارشنبه سوری در گیرم هنوزم نتونسم دانلود کنم همون 4shared ?
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن