صفحه 6426 از 18606 نخستنخست ... 542659266326637664166424642564266427642864366476652669267426 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 64,251 به 64,260 از 186056

موضوع: Chavoshi News |

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اره! معلومه نصب میشه
    به راحتی! از طریق استور خود دیوایس یا جداگونه و نصب روی گوشی
    فقط باید یه اکانت مایکروسافت بسازی و تموم
    اکثر نرم افزارای چت و مسنجرم داره بازیم زیاد داره البته من اهلش نیستم کلش رو نداره ظاهرا!!
    در کل رو به پیشرفتم هست روز به روز هم استور اپلیکشناش بیشتر میشه هم اپدیت هاش سریع داره میاد جالا ویندوز 10 بیا که کلا متحول میشه
    وارد استورش که میشم میگه مشکلی ب وجود امده لطفا بعد از مدتی دوباره سعی کنید !

از سایت های دیگ هم مثلا لاین رو گرفتم با پسوند xap میریزم رو گوشیم نمیتونم پیداش کنم از تو گوشی !

ولی بلوتوث میکنم مستقیم میاد پیداش میکنم حالا وقتی میخوام نصب کنم پیام میده که نصب امکان پذیر نیست لطفا با ... تماس بگیرید !

چیکار باید کرد !؟

حرفه ای
    چیزت را من نگو چیزت را به من نده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
    وارد استورش که میشم میگه مشکلی ب وجود امده لطفا بعد از مدتی دوباره سعی کنید !

از سایت های دیگ هم مثلا لاین رو گرفتم با پسوند xap میریزم رو گوشیم نمیتونم پیداش کنم از تو گوشی !

ولی بلوتوث میکنم مستقیم میاد پیداش میکنم حالا وقتی میخوام نصب کنم پیام میده که نصب امکان پذیر نیست لطفا با ... تماس بگیرید !

چیکار باید کرد !؟
    منطقه رو روی یران قرار ندادی که؟؟! باید رو یه کشور دیگه قرار بدی مثل امریکا یا انگلیس
    از سایت های متفرقه هم نباید دانلود کنی! نشخه کرکم دانلود کنی این طوری نصب نمیشه
    اط طریق پی سی هم میخوای باید با اکانت مایکروسافت خودت لوگین کنی بعد دانلود کنی

اموزش کاملی از صفر تا صد ویندوز فون تو سایتا و انجمنای ویندوز فون موجوده! یه سر بزنی فکر کنم راه حلشو پیدا کنی....

4. کاربر مقابل از Herzeleid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    فکر نمیکنم اینجا داشنگاه باشه و ما هم سر کلاس!
    حالا ژانر یا گونه یا نوع یا سبکی فضا....تفاوت زیادی ندارن
    مهم این بود که چیزی به اسم روانشناسانه یا سایکلوجیک وحود داره حالا چه ژانر چه زیر گونه چه موضوع و....
    مالی هم فکر نمیکنم اصلا قصدش ورود به این بحثای تخصصی باشه بنده خدا خواست بگه این با اون فیلم فرق داره
    شاید 30 درصد بچه هی همین تاپیکم قبل الان تریل نمیدونستم چیه اصلن! همین الان تعریف دقیقشم بخوای خیلیا باز نمیدونن چه فیلمایی تو این ژانر طبقه بندی میشن
    جالا تریلر روانشناسانه! فرقی در اصل قضیه ایجاد نمیکنه که بیام یه طور بخندیم که هر کی ندونه انگار یه حرف محیرالعقول زده!

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    فکر نمیکنم اینجا داشنگاه باشه و ما هم سر کلاس!
    حالا ژانر یا گونه یا نوع یا سبکی فضا....تفاوت زیادی ندارن
    مهم این بود که چیزی به اسم روانشناسانه یا سایکلوجیک وحود داره حالا چه ژانر چه زیر گونه چه موضوع و....
    مالی هم فکر نمیکنم اصلا قصدش ورود به این بحثای تخصصی باشه بنده خدا خواست بگه این با اون فیلم فرق داره
    شاید 30 درصد بچه هی همین تاپیکم قبل الان تریل نمیدونستم چیه اصلن! همین الان تعریف دقیقشم بخوای خیلیا باز نمیدونن چه فیلمایی تو این ژانر طبقه بندی میشن
    جالا تریلر روانشناسانه! فرقی در اصل قضیه ایجاد نمیکنه که بیام یه طور بخندیم که هر کی ندونه انگار یه حرف محیرالعقول زده!

پ ن : ژانر روانشناسانه هم چیز عجیب غریبی نیست! یه فیلم میتونه فیلم روانشناسانه باشه همون طور که میتونه فیلمی فلسفی یا جامعه شناسی باشه
    کلی اله مان و نماد واسه روانشناسی داریم تو هنر خصوصا سینما
    اگر به انگلیسی سرچ کنید کلماتی مثل psychological genre یا از این دست واستون لیست میکنه! که نشون میده عبارت مرسومیه

نه کاری که به ملی بنده خدا ندارم
    ولی این رو اصلاح کردم که ژانر روانشناسی مرسوم نیست ، خود رواشناسانه عجیب غریب نیست ولی ژانر باهاش بیاد عجیب غریب میشه
    به طور واضح مثال بزنم مث این میمونه زیرشاخه های راک رو هر کدوم یه سبک جدا از راک در نظر بگیریم و مرسوم بدونیم
    من هم چندتا از این سبک های تو لیست رو نمیدونستم ولی الان فهمیدم اتفاقا خوبه اینجا دانشگاه باشه هر کسی هم استاد ، بتونه یه چیز صحیح لاقل به ادم یاد بده
    ویرایش توسط Sajjad_MCH : 05-10-2015 در ساعت 12:25 AM

نیمه حرفه ای
    4 امتیاز

فوق حرفه ای

حرفه ای
    یگانه کسی نتونست گیر بیاره اخر

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نمایش پست ها
    پ ن : ژانر روانشناسانه هم چیز عجیب غریبی نیست! یه فیلم میتونه فیلم روانشناسانه باشه همون طور که میتونه فیلمی فلسفی یا جامعه شناسی باشه
    کلی اله مان و نماد واسه روانشناسی داریم تو هنر خصوصا سینما
    اگر به انگلیسی سرچ کنید کلماتی مثل psychological genre یا از این دست واستون لیست میکنه! که نشون میده عبارت مرسومیه

نه کاری که به ملی بنده خدا ندارم
    ولی این رو اصلاح کردم که ژانر روانشناسی مرسوم نیست ، خود رواشناسانه عجیب غریب نیست ولی ژانر باهاش باید عجیب غریب میشه
    به طور واضح مثال بزنم مث این میمونه زیرشاخه های راک رو هر کدوم یه سبک جدا در نظر بگیریم و مرسوم بدونیم
    من هم چندتا از این سبک های تو لیست رو نمیدونستم ولی الان فهمیدم اتفاقا خوبه اینجا دانشگاه باشه هر کسی هم استاد ، بتونه یه چیز صحیح لاقل به ادم یاد بده
    مگر جز اینه؟؟ تا حالا نشنیدی یا ندیدی فلان فیلم میگن فیلم روانشناسانه یا فیلم فلسفی یا....
    ایا همه اینا یه ژانرن؟؟ نوچ

اصن psychological thriller چیه؟؟ هیچ فیلمی ندیدی ژانرشو این زده باشه؟؟ من تو ریویو های زبان اصلی کم ندیدم! معمولا خیلیا تو ریویو ژانرشُ با زیرگونش میارن نه به تنهایی تازه واسه هر فیلم به تناسب موضوع میتونه تو چند تا ژانرم طبقه بندی بشه مگر حز اینه؟؟
    واسه موزیکم اطلاع دقیقی ندارم ولی معمولا میگن هارد راک یا سافت راک یا سایکلودیک راگ یا هوی متال و ترش متال و.....
    پس خیلی عجیب غریب نیست هیچ جا!
    خدایی چیز خنده داری نگفت مالی! خود ما خیلی وقتا میخوایم از یه نفر فیلم بپرسیم میگیم ژانرش چیه یا فضاش چیه! طرفم یه جوابی میده ک اصن ربطی نداره و یشتر موضوعه تا ژانر

صفحه 6426 از 18606 نخستنخست ... 542659266326637664166424642564266427642864366476652669267426 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع