[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
الان بچه های اول دوم دبستان همه تبلت دارن...چه برسه به 14 یا 15 سال...![]()
دلکم تنـــهات گذاشتن
هرکی رفته پی کارشاونکه پاشعمرتو دادی
حالارفته پی یارشدلـــکم دیدیدروغـــهدیدی تــنهات گذاشت
دیدی ضرب المثله دل بــــــه دل راه نداشت
...
چند سال بیا زحمت بکش عرق بریز خونواده تشکیل بده اینم از بچه هاتیعنی قشنگ وقتی هم که مُردی درست میرینه رو جنازه ات
واقعا متاسفم......... الانم تو خود ایرانم اکثرا و جدیدا همینجور شده
ریدم تو دهن هرکی که شبکه ها رو آورد تو اجتماع
وقتی جنبه و شعور و فرهنگ نباشه ازین بدتر میشه........ حالا صبر کنید این بچه ناخلف ببین چند سال دیگه دست به چه کارهایی خواهد زد
![]()
مشکل پدر مادر ها و نوع بزرگ کردنه
طرف خودش پول نبوده براش گوشی بخرن از بچگی براش عقده شده , حالا فکر میکنه برای بچش بخره بچش حالش خوب میشه
خب نمی فهمی میرینی به تربیت بچت
زیر 16 سال گوشی اصلا معنی نباید بده برا بچه
تو فک کردی الان خیلی راحت بچه های امروز مثل من و توان از همه چی قانع بشنبچه های امروز 10 به بالا مخ پدرمادرشونو تلیت میکنن
فردا میره مدرسه دست هم کلاسی هاش که سر از تخم بیرون نکردنتبلت و موبایل و همه چی میبینه اینم میگه منم میخوام حالا بیا درستش کن
باید درست تربیت کنه بچه شو عربستان که اصلا آدم نیستنبعضیا جنبه ندارن یعنی درست تربیت نشدن وگرنه بیا خودم نشونت بدم
بچه ای که امسال میره اول ابتدایی همه چی از 2 سال پیش براش گرفتن چیزایی که من و توام نداریمتبلت و لب تاب و گوشی خداتومنی و اینترنت و پلی استیشن و هزار کوفت و زهر مار دیگه ............ ولی خب بچه مودبیم هست تو این شبکه هام نمیره سوادشم داره
![]()
بعضی از بچه های امروز بلانسبت که میشنوی انقد رودار و پررو هستن باید بگیری ببری بندازی تو طویله پیش گاو گوسفندا
یه مشت علفم بدی به خوراکش که حالش جا بیاد......... من اگه دستم بش میرسید رسما میگرفتمش اول خودم مثل سگ شهیدش میکردم بعدش واسه شروع عملیات فاک پاس میدادم به دوست عزیزم ابوالفضل
اون دیگه قشنگ تا ته بچه رو به گاه میده میگی نه صبر کن بیاد از خودش بپرس
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)