نوشته اصلی توسط 177 نخواستم پست بدم اونو دیدم مجبور شدم شکلک خنده گذاشتم سرظهر والا دل ما هم شاد شد با اون پستش
MaMaTiR, pirana
نوشته اصلی توسط 177 سلام حسین یوزر قبلی باطل شد اینو دوباره زدم سلام.. اینم به حول و قوه الهی باطل میشه
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa حالم حرابه فکرم خرابه بیا بریم خراب شیم سر خونه زندگی صابر بهتر میشی
MaSiHa, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m چه جشن تكليفي بشه جشن تكليف من دامادم كيه كه گيتارم بلده بزنه؟ خود دخي گيتار ميزنه خدا خوابيد ولي تا خوابش ببره هي غر زد حسین گیتاریست خب پس با دخی میذاریم رقابتی بزنن آرمین و بهمن هم دوئل کنن ای نامادری حتما کیبوردم صدای تیشه کلنگ میده نه؟
tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m والا دل ما هم شاد شد با اون پستش پست من چطور بود؟
نوشته اصلی توسط pirana حسین گیتاریست خب پس با دخی میذاریم رقابتی بزنن آرمین و بهمن هم دوئل کنن ای نامادری حتما کیبوردم صدای تیشه کلنگ میده نه؟ اعععععععع حسينم گيتار ميزنه نميدونستم آره ميگيم فلامينكو بزنن خيلي دارم سعي ميكنم نواي دلنشين تري در بيارم ازش
pirana
نوشته اصلی توسط pirana پست من چطور بود؟ من تو رو ميكشم با اون پستت ديوونه ولي خودمونيم خيلي بد پرسيد چندمم راستش منم حس دبستاني بودن بهم دست داد
نوشته اصلی توسط pirana بیا بریم خراب شیم سر خونه زندگی صابر بهتر میشی هیچ چی نمی تونه حالمو بهتر کنه
نوشته اصلی توسط MaSiHa هیچ چی نمی تونه حالمو بهتر کنه ولي من مطمئنم نويد و صابر ميتونن امتحان كن
MaSiHa, pirana
میگفت بمیره نمیگه میره تا اینو گفت ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن