اصن سعید بلده ؟
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
نوشته اصلی توسط TO FAN برو چاکراتو فعال کن بیا بریم قالی سواری
نوشته اصلی توسط Betty کی کیو بترسونه؟ قانونش همینه 3بار بخوری برسی به دادگاه اعدامه ولی کسی تا حالا نرسیده به اونجا...خشکه میدن در میرن دیگه مامورا طرف رو بترسونن واسه همون خشكه من دائم الخمر خبر دارم تو محيط كار ده ها بار گند كاري كرده حتي تعليقشم نكردن
نوشته اصلی توسط TO FAN [QUOTE=Milad;60356] میلاد 177؟ نوشته اصلی توسط A M I R نمیدونم [/QUOTE] یه بار تست کردم خالی اومدنامردا مورچه هامو کشتین [QUOTE=Betty;60359]بدون اون دستگاهای تستشون هر چی ام بگن خوردی حرفشون قبول نیس تازه با همون دستگاهام میشه کلک زد[/QUOTE] دستگاه و اون ورق مخصوص وقتی ثبت کنه دیگه ثبت کرده ولی بازم تو ماشین هم پیدا کنن میبرنت همکلاسیت شانس اورده شب شهادت هم مست زده بود به یه ماشین دیگه اونجا گویا حکمش اعدامه باباش رسیده بود پول داده بود نبرده بودنش کلانتری
سرعت چه خوب شد جا ميمونم فكر كنم موجه ما رو يه جا رسوند
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شورای حل اختلاف نمیفرستن ؟ اونو حسين وارده
نوشته اصلی توسط Herzeleid اونو حسين وارده حسین عجب تخصص هایی داشت و ما نمیدونستیم
نوشته اصلی توسط Betty میلاد 177؟ شب شهادت هم مست زده بود به یه ماشین دیگه اونجا گویا حکمش اعدامه باباش رسیده بود پول داده بود نبرده بودنش کلانتری خوب اول زنگ میزنن فامیلی والدینی چیزی بیان خشکه ببرن نشد دستگاه میزنن به برق
نوشته اصلی توسط A M I R مدیر فنی کجا بود با تالار که همه کاراشو خودم کردم اونجا رو دسترسی ندارم کلا کسی نیست من از اولم گفتم مدیر فقط امیر
نوشته اصلی توسط tandis_m سرعت چه خوب شد جا ميمونم فكر كنم موجه ما رو يه جا رسوند حسین خواب بود ، جا مونده فکر کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن