@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازون فامیل دورتون که پیش بینی می کرد و خواب دیده بود دربی پارسال رو کیسه می بره چه خبر![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازون فامیل دورتون که پیش بینی می کرد و خواب دیده بود دربی پارسال رو کیسه می بره چه خبر![]()
بعدشم پیش بینش عینهو کامینگ سون های خودت ..... از آب درومد و کیسه 4 تایی شد![]()
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چی بگم بهت ؟همین بسه برات
مردک چهار تا میزاره روش تیکه میندازه
واسه من که استاد سه نقطه ام پنج نقطه میزاری ؟مردک من به اندازه موهای سرت کامینگ سون زدم اینجا ، اصن کامینگ سون رو من استادش کردم تو نت
پیش قاضی و ملق بازی
حوصله کل کل ندارمفقط منتظر آلبوم منصور باش
اینم بگم ممکنه اسمی از من هم باشه تو آلبوم
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه : بیا تا ماساژت بدیم ... ژوووووووون اومدم ... فرداش : 100 سکه اِخ کن بیاد تا به زنت نگیم![]()
میلاد
استاد شرایط ما را بهتر دانسته اند
حالا که اینطورَ : استاد رضا یزدانی بنیانگذار راک در این دنیا و جهان آخرت
![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)