صفحه 4173 از 4198 نخستنخست ... 31733673407341234163417141724173417441754183 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,721 به 41,730 از 41973

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    من قبلاً غرور خاص خودمو داشتم گذاشتمش کنار ...واسه همین تحملم بالا رفت ... البته سندوسال هم بی تاثیر نبود ...
    خود گوگوش همیشه میگه هلن گوش میدم ... اعجاز گوگوش ...؟ خودش که میگه از اون دوران راضی نیست ... البته منم از گوگوش بیزارم ...
    دوباره برمیگشتم و دوباره دعوای جدید درست میشد ...
    هنگامه از نظر عقلی از هلن خیلی جلوتره ... کودک درونش هنوز فعاله ... ولی هلن به معنای واقعی کلمه سسخله ... تنها وجه تشابه میتونه اندازه سایز باشه ...
    سعید هم به شر ما درمونده ... البته من میدونم هنوز دست امیره ... امیر از قهر دربیاد دوباره اینجا یه تکونی میخوره ...
    لس آنجلسی ها = بی مغز قهر قهرو عاشق پول به هر قیمتی ... اینقد که اینا با هم دعوا و آشتی کردن من و حسین نکردیم ...
    کلا بیشتر به خاطر همون موضوع سند و ساله احسان ..

منم طرفدار گوگوش نیستم کلا آهنگایی که ازش دوست دارم 2 3 تا بیشتر نیست و هیچ وقت خواننده مورد علاقه ام نبوده مثل همون هلن! فکر میکنم اگر حساب قبل عنقلاب گوگوش را کنار بذاریم هلن در مقایسه با کارنامه بعد عنقلاب گوگوش آهنگای بهتری خونده باشه

تا بوده از این دعواها و جنجال ها ... کلا نمک انجمن به به بحث ها و دعواهاشه

به نظر من که دیگه درست نمیشه اینجا هم دوران فروم کلا تموم شدست شاید چند سال پیش میشد دوباره باران را احیا کرد اما با این مشکلاتی که سرور پیدا کرد و چند بار سایت خراب شد این فرصت هم از بین رفت . الان از بین تمام انجمن های ایرانی فقط بازی سنتر مونده و پرشین تولز. یک زمانی میومدی میدی p30world چقدر برو بیا داشت انجمن های ماهواره مثل عصرجوان و sat98 و itsat چه دورانی داشتن همه الان دارن یا تعطیل شدن یا دارن خاک میخورن

تو و حسین مگه قهرم کردین تا به حال؟

هنگامه مثل هلن زیاد بیرون نمیریزه و حجب و حیای بیشتری داره!

فعال
    شونه ها ...

خخخ اینا از کجا به ذهنت میرسه

فعال
    تو این وضعیت یه عده هنوزم دلخوش به فوتبال و ورزش هستن ... حکومت هم همینو میخواد که سرگرم باشن ...

ولی جالبه این بحث صعود تیم ملی به دور بعد جام جهانی ... اینقد که این صعود مهمه المپیک مهم نیست ... یکی نیست بگه خب صعود هم کردیم به 32 تا چی به فوتبالمون اضافه میشه ...؟ اصلاً فوتبال آسیا که در راسش زاپن و کره هستن با اینهمه لژیونر و بازی تدارکاتی با میلیون ها دلار در بیست سال اخیر چی به فوتبالشون اضافه شد ...؟! ژاپن میگه برزیل رو بردیم کره میگه آلمان رو بردیم ... همین ...! ژاپن هم توهم آخوندی زده که 2050 قهرمان جام جهانی میشن ... واقعیت اینه سطح فوتبال آسیا هیچ تغییری نکرده و نخواهد کرد ... فوتبال آسیا حداقل 30 سال از اروپا و آمریکای جنوبی عقبه ... حتی از آفریقا ... فوتبال آسیا سطحش همین حضور تو دور گروهی جام جهانیه ...

حالا تیم ملی هم بره دور بعد سطح فوتبال ما هم همین میمونه ... بعد جام جهانی هم این نسل پرمدعا میرن و باز هم هیچ اتفاقی نمی افته که همه نگران بعد از این نسل هستن ... فوتبال ما آخرین بار 50 سال پیش قهرمان جام ملتها شد که معتبرترین جام در آسیاست ... سی سال پیش هم قهرمان باشگاه های آسیا شد ... اینهمه سال با نسل طلایی و این حرفا نهایتش رسیدیم به نیمه نهایی جام ملت ها ... خیلی از اوقات هم در یک چهارم حذف شدیم ... این نسل پرمدعا هم برن جایگزین ها بیان اتفاقی نمی افته باز هم در یک چهارم یا نیمه نهایی حذف میشیم ... صعود به جام جهانی 48 تیمه که ساده ترین کار ممکنه ...هر چقدر نسل بعدی ضعیف باشن باز هم صعود میکنیم ...

نهایت فوتبال آسیا = 1- حضور در جام جهانی 2- بازی تدارکاتی با تیمای بزرگ مثل برزیل آرژانتین 3- دعوت از ستاره ها برای حضور در کشورها 4 -برزگزاری ارودهای پیش فصل 5- برگزاری ســوپر کاپ های اروپایی در عربستان قطر 6- دنبال اتوبوس رونالدو دویدن 7- ساخت مجسمه مسی 8- آشوب به خاطر دیدن ستاره ها 9- اهدای فرش نفیس دستباف به رونالدو

ببخشید زیاد حرف زدم بعد مدت ها ...

اختیار داری مثل همیشه تحلیل واقع بینانه و عالی ..
    ویرایش توسط peyman.2012 : 12-24-2025 در ساعت 07:26 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    چشمت بی بلا عزیز

اره فک کنم مثل دیزر باشه

چون من تا حالا کار نکردم باهاش گفتم شاید فرق داشته باشه

مرسی از توضیحاتت
    اینو تست کردم پیمان جان کلا دیزره

قربونت حسین راست میگی منم امروز برای اولین بار با قسمت ابزار سرچ خود ربات کار کردم دیدم سورسش همون deezer هست

اگر چشمش نزنیم تازگی کمتر خطا میده یک مدته بهتر شده

خواهش میکنم

فعال
    مسعود فکر میکنه فروم نابود شده دیگه

و گرنه میومد دنبال یه خبر از احسان

خلاصه احسان صاف میکرد
    خخخخ قبلنا بیشتر پیگیر فروم و اخبار شادمهر بود. اکثرا با این آهنگای جدید از شادمهر ناامید شدن مسعودم روش ..

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

پیمان این اهنگ باصدای شادمهر خوب میشد به نظرت ؟

دیگه رو آورده به اهنگ امیر رسایی

ملودیش خوبه از قشنگ ترین گناه ملودیش بهتر و احساسی تره

امیر رسایی معروف بوده پس چرا من اسمش را تا الان نشنیده بودم؟

این همه اهنگ هست بعد میره از کی میخونه خدایی... قبلا آهنگ مایکل جکسون را اجرا میکرد حالا رسیدیم به رسایی!

فعال
    Petros Iakovidis - Kapnogona

کپی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Damla - Sevmişdim
    Petros Iakovidis - Kapnogona

پیمان قفلی جدید

صداش شبیه nikos vertis

جایی دیدی نوشته بودن کپی یا نظر خودته حسین؟ یکمی شبیه بود ولی بخوای حساس بشی این مدلی زیاد پیدا میکنی ...

زیادم شبیه نیست به نظرم. صدای petros کلفت تره البته اینم بگم این یک ساله کلفت تر شده بری اهنگای قدیمی ترش را ببینی صداش یه خرده فرق میکرد با الانش ...

Petros رو مگه از قبل نمیشناختی فکر میکنم قبلا ازش آهنگ معرفی کرده بودم ...

فعال

مسعود فک کنم رفته تو کانال مانالی که اخبارش از اخبار من موثق تره ... دهن اونا رو هم سرویس میکنه ...

به جان خودم تقصیر من نیست ... انجمن بعد پریدن سایت مورتوض رو اگه یادت باشه نصف کاربرا دیگه نیومدن ... دوباره پرید بازم ریزش داشتیم ...

من میترسم رو بیاره به کیفیت 526 سینجول ...

اگر منظورت فن پیجای شادمهریه که باید بگم مثل قبل هیچ کس نه از شادمهر خبری داره اگرم داشته باشه بیرون درز نمیده گذشت اون دوران که اخبار در مورد آهنگ جدید بیرون میومد

دقیقا چند بار این مساله پیش اومد و کاربرا پریدن رفتن

کیفیت 510 کیلوبایت بود یادمه هنوزم مشابه اش رو جایی ندیدم

فعال
    چرا ...؟ عکس از عید امسال هلن رو ببین داغونه ... بعدشم هلن شوهر داره واهان چند ساله رو تخته ...
    خلاصه از هلن برات چیزی درنمیاد ...اگه به امید اینی بشینی کنارش دست بزنی به ممه ها واست آواز بخونه با اخلاقی که هلن داره این نصیبت میشه :

گفتی پیر شده اینجا کاملا مشخصه

چند ساله رو تخته

فوق حرفه ای
    احسان انرژی زنانه داره میباره ازش
    آره واقعاً ... بابا شبیه جادوگرا شده طفلک انرژیش کجا بود ...

صفحه 4173 از 4198 نخستنخست ... 31733673407341234163417141724173417441754183 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع