از اینستاگرامش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فتانه 25 سال پیش سرطان گرفت واسه همین شکسته شد ...
و باز هم ...
اینبار هنگامه 62 ساله ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم پدیده جدید که اسمش گیتار آکروبات یا گیتار ژیمناستیک یا گیتار ژانگولر که باید به اسم ایرانی ها ثبت بشه ... شاید باورتون نشه ولی من سالها پیش این روزها رو می دیدم ... بعد یه عده میگفتن ساز حرمت داره ...
با شناختی که از هنگامه دارم هیچوقت جرات اینکه عکس از اتاق گریم بزاره نداره ... اگه همچین عکسی دربیاد روز مرگشه ...
این هست البته بازم آرایش داره ...
یه لحظه فک کردم شادمهر آهنگ داده که این یارو عسکری آهنگ ول داده ... تا اینکه پلی کردم همون ثانیه اول فهمیدم آهنگ یادگاری قمیشی رو با شادمهر میکس کرده داده بیرون ...واسه همین همزمان با قمیشی بوده ...
![]()
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)