نوشته اصلی توسط SINA لاشیا ببینین میتونین یه کاری کنین امین تاپیک خدافظی بزنه هاست انجا که هیچ رادیو جوانم دیگه بالا نمیاد اصن هدفم این بود قرار بود از 3تا بیشتر نشه چی شد ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid راست میگی؟؟ تینیجری مینویسه همین...ارزش گذاشتن وقت بیشتری رُ روش نمیبینم فکر کنم اولین اسپم امشبت بود،که در جمله گفته شد
نوشته اصلی توسط ahmadsp ضر نزن دیگه هوس میندازی مارو امسال تابستون خیلی گرم بود زیاد قلیون فاز نمیداد اما این دورزه جبران کردم
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
نوشته اصلی توسط ahmadsp اصن هدفم این بود قرار بود از 3تا بیشتر نشه چی شد ؟ ماهی یه بار میای چیکارت کنم خو
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Herzeleid راست میگی؟؟ تینیجری مینویسه همین...ارزش گذاشتن وقت بیشتری رُ روش نمیبینم کافیه من تو نقلم از امین بگم اشتباه میکنی تنیجیری نمینوسه امین الان این جمله رو نگفتما شروع نکنی به تایپ
Hero Enter Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط mali68 بچه های مردمو عین گوسفند،پزت کنم عقب وانت چطوره؟پارسال بهار دسته جمعی... خیلی هم عالیاردو تشویقی با وانت به توابع
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط madrid_25 امسال تابستون خیلی گرم بود زیاد قلیون فاز نمیداد اما این دورزه جبران کردم اره منم مثه تو ریه ها خر خر میکنه
نوشته اصلی توسط SINA ماهی یه بار میای چیکارت کنم خو کمرم شکست اصن
نوشته اصلی توسط ahmadsp بچیاره زنش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن