نوشته اصلی توسط SaSan69 آره بعضی اوقات هم کانکت هست نمیاد....منم یه جا شنیده بودم از اینترنت گرفته میشه... اونا تگ نشده، البته بعضی ها که تو مدیاپلیر یا winamp تگ نشون نمیده، ممکنه توی iTunes اگه لاگین باشی، album art بگیری، نشون بده... در کل کاربرا اکثر آلبومها توسط کاربرها تگ میشه، که خیلی هاشون نقص یا اشتباه هم داره
نوشته اصلی توسط abbasinfos آره واقعن، من هر سری می رم فروشگاه موسیقی و آلبوم ها رو نگاه می کنم کلی خجالت می کشم، اکثرشو دارم فقط همین؟
نوشته اصلی توسط vahid اونا تگ نشده، البته بعضی ها که تو مدیاپلیر یا winamp تگ نشون نمیده، ممکنه توی iTunes اگه لاگین باشی، album art بگیری، نشون بده... در کل کاربرا اکثر آلبومها توسط کاربرها تگ میشه، که خیلی هاشون نقص یا اشتباه هم داره باwinamp خیلی گرفتاریه.چند بار باید از برنامه خارج بشه تا تگ رو بیاره اما جدیدا که با ایتونز ریپ میکنم عالیه هرچند تگ اضافه میاره که ادیت میکنم
نوشته اصلی توسط vahid فقط همین؟ توقع چی دیگه داری؟
نوشته اصلی توسط SaSan69 باwinamp خیلی گرفتاریه.چند بار باید از برنامه خارج بشه تا تگ رو بیاره اما جدیدا که با ایتونز ریپ میکنم عالیه هرچند تگ اضافه میاره که ادیت میکنم آره منم winamp کنار گذاشتم... عملا فقط itunes و گه گاهی مدیا
نوشته اصلی توسط abbasinfos توقع چی دیگه داری؟ مثلا سرتو نمیکوبی به دیوار؟
نوشته اصلی توسط vahid مثلا سرتو نمیکوبی به دیوار؟ نه ولی تقریبن تا بناگوش نیشم باز میشه
نوشته اصلی توسط abbasinfos نه ولی تقریبن تا بناگوش نیشم باز میشه در این لحظه فرشته ای از آسمان نازل شده و نیش تا بناگوش باز شدت رو مورد عنایت ویژه قرار میده
نوشته اصلی توسط vahid در این لحظه فرشته ای از آسمان نازل شده و نیش تا بناگوش باز شدت رو مورد عنایت ویژه قرار میده آره، اسم فرشته هم نیشائیله
نوشته اصلی توسط abbasinfos آره، اسم فرشته هم نیشائیله سیخائیل یعنی سیخ میکنه ....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن