از دومگ سرعت به کجا رسیدم
Hero Enter Viva Real Madrid
بچه ها جان جوانی اومده مگه ؟
نوشته اصلی توسط AkbaR اینم خوب بود می گن داغ فرزند بدترین چیزه ولی از اون بدتر اینه که فرزندت خودش بخواد بمیره این دیالوگ ُ که گفت یاد فیلم the fault in our star افتادم فقط یه چیزی از سرطان بدتره ...اینکه فرزندت سرطان بگیره ....
نوشته اصلی توسط HO33E!N کشیشه خوب تونست حس تنفر مخاطب رُ برانگیزه سگ ها خودش نیم ستاره داره و اون مرید کشیش چقدر بد بود
نوشته اصلی توسط Milad حسین با خودم دو دوتا 4 تا کردم دیدم هر شرکتی بگیرم 5 روز نت ندارم اونم تو این وضعیتی که هر روز میخوام نمونه سوال دل کنم اینترنت 128 نامحدود دل کردم دل کردم ینی گرفتم؟
نوشته اصلی توسط AkbaR اینم خوب بود می گن داغ فرزند بدترین چیزه ولی از اون بدتر اینه که فرزندت خودش بخواد بمیره پدره خیلی خوب بود کلا اگر چه نقش پررنگی نداشت! این مونولوگ با اختلاف مونولوگ برتر هفته
نوشته اصلی توسط Milad بچه ها جان جوانی اومده مگه ؟ 128 پارس بد نی....من 256 هستم سرعتم خیلی خوبه دیگه برا 4 تا نمونه سوال بسه جان جوانی کدومه؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid ها کلا ازا ون دختره زیاد خوب نبود کاراکترش واسه من بهتر شد... راستی ماجرای سگا در دشت چیه؟؟ ندیدی ؟انداختنش تو ماشین ببرنش تو دشت حیات رُ تماشا میکرد دویدن بچه ها راه رفتن آدما و آمیزش سگ ها
نوشته اصلی توسط HO33E!N ندیدی ؟انداختنش تو ماشین ببرنش تو دشت حیات رُ تماشا میکرد دویدن بچه ها راه رفتن آدما و آمیزش سگ ها بقیه رُ دیدم ولی سگا رُ دقت نکرده بودم
سرعت اجازه میده به سابرینا برسیم؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن