البومی صرفا جهت گذران زندگی و برگزاری کنسرت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جای دعوا کردن کاور های این اثر فاخر رو بزارید ببینیم کی چی رو تنظیم کرده ؟![]()
یعنی دم همه ی اینایی که بعده یه ساعت گوش دادن اومدن نظر دادن گرم..اینا واقعا کارشناسن که اینقد سریع میتونن روی یک آلبوم نظر قطعی بدن...گوش قوی ای دارن...ما که یکبار گوش دادیم حال کردیم...دمش گرم...ولی بازم نظر قطعی مطمینا دو هفته سه هفته دیگه میشه داد...همونطور که الان آلبوم ابی واسه خیلیا با روز اولی که دانلود کردن فرق میکنه و ممکنه نظرشون خیلی برگشته باشه،،اینم همونطوریه!!
باز کارشناسا هی بیان بگن این چیز جدیدی نداشت و چیز جدیدی بهش اضافه نکرد..آخه منظورت از چیز جدید چیه؟ دوس داری بیاد با امید جهان فیت بده یا صداشو تغییر بده یا نه دمبلی بخونه،،،واقعا منظورت از چیز جدید و تغییر چیه؟؟ آلبوم قبلیش به اون خوبی..بهترین آلبوم بود..این آلبومشم فعلا که باهاش حال کردم..سر یه ساعت همه نظر قطعی میدن..همیشه هم که اول هر آلبومی میان میگن افتضاحه و بدرد نمیخوره!!
یک نکته که اونم از آلبوم فریدون اکثر طرفدارای چاوشی حمایت میکنن و میگن خوبه دو دلیل داره:1)تشکر از محسن چاوشی روی کاور بود واسه همین اونقد ازون تعریف کردن وگرنه همونم میگفتن مالی نیست و چیزی به فریدون اضافه نکرد 2) کار با بهروز صفاریان بود که اونم اینروزا خیلی به چاوشی نزدیک شده و دارن با هم همکاری میکنن...یعنی اگه این دوتا نبود عمرا اگه طرفدارای چاوشی بیان از فریدون تعریف کنن با اینکه من خودم قبول دارم آلبوم فریدون خیلی خوب بود!!
احسان خواجه امیری،همین راهو ادامه بده که خیلی راهه درستیه..آلبوم قبلیت فوق العاده بود اینم تا دو هفته دیگه مطمینا نظرای خیلیا رو عوض میکنه!!
و بازم علیرضا افکاری![]()
ویرایش توسط GreenWorld : 01-19-2015 در ساعت 12:29 PM
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)