نوشته اصلی توسط mahdi بسی قرها جمع شد اميد است اين قرها ماندگار باشد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اميد است اين قرها ماندگار باشد ترسم از ان است جای دگر خالی شود
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
!..:: joker ::..!
نوشته اصلی توسط mahdi ترسم از ان است جای دگر خالی شود جاي دگر خالي شود كه بهتر است تا در خفقان به هدر رود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یادش گرامی
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! جاي دگر خالي شود كه بهتر است تا در خفقان به هدر رود گر اصابت کرد و تلفات داد کی جوابگوست
نوشته اصلی توسط mahdi گر اصابت کرد و تلفات داد کی جوابگوست اين ديگه با ما ربطي نداره
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اين ديگه با ما ربطي نداره صاحب تاپیک کیه ؟آهنگ قر کمری کی گذاشته ؟قرها تبدیل به چی شدن ؟به کجا اصابت کردن جواب همه اینها رو تو بادی بدی
نوشته اصلی توسط mahdi صاحب تاپیک کیه ؟آهنگ قر کمری کی گذاشته ؟قرها تبدیل به چی شدن ؟به کجا اصابت کردن جواب همه اینها رو تو بادی بدی امير بيا تايپيك رو پاك كن من فقط در راستاي بالابردن روحيه ي اين خيل عظيم نااميدها از تيم ملي فوتبال اين آلبوم رو گذاشتم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! امير بيا تايپيك رو پاك كن من فقط در راستاي بالابردن روحيه ي اين خيل عظيم نااميدها از تيم ملي فوتبال اين آلبوم رو گذاشتم حالا که همه دان کردند دست تو رو سده برام قصه هاتو بلد شدم من آدم خوبی بودم بخاطر تو ... شدم
نوشته اصلی توسط mahdi حالا که همه دان کردند دست تو رو سده برام قصه هاتو بلد شدم من آدم خوبی بودم بخاطر تو ... شدم هنو جمعيت زيادي دان نكرده ميشه اميدوار بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن