نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo من دیدم فیلمشو! ببین قشنگه استورات رو تو کف گذاشت فرستادش رفت نوشته اصلی توسط Ms-dj در این تایپیک همه چیز دیدم جز "شادی" دوستان خسته نباشید فدا داشم نوشته اصلی توسط ehsansalehi چرا قصه دردو واسه فردا نذاریم چرا قصه دردو واسه فردا نذاریم؟ ویرایش: اه ظاهرا جوابش دادن ، ولی من پست های قبل را نخوندم به ترتیب خوندم - حالا که کامل خوندمشون ظاهرا جواب لو رفته ولی عمرا قبلا ندیده باشیش نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo من همون اولش دیدم فهمیدم! میخواستم ریا نشه هر کی دروغ بگه ایشالله فردا بره فوتبال 15 تا لایی بخوره
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss هر کی دروغ بگه ایشالله فردا بره فوتبال 15 تا لایی بخوره عجب دعاییی هم کردیااا ولی تاکید میکنم از اون دوتا در فهمیدم چی بود!!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo من همون اولش دیدم فهمیدم! میخواستم ریا نشه آفرین به این میگن نماد یک انسان مومن نوشته اصلی توسط rebasss ولی عمرا قبلا ندیده باشیش ولی خدایش ، بعد مدت ها یه چیزی بود که یکمی از مغزمون استفاده کردیم ،صابر داش دمت آتشفشان
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo عجب دعاییی هم کردیااا ولی تاکید میکنم از اون دوتا در فهمیدم چی بود!! حالا فردا که شاد و شنگول رفتی فوتبال ، شاهین لایه خور برگشتی خونه میفهمی سخت تر از این حرفا بود
نوشته اصلی توسط ehsansalehi آفرین به این میگن نماد یک انسان مومن ولی خدایش ، بعد مدت ها یه چیزی بود که یکمی از مغزمون استفاده کردیم ،صابر داش دمت آتشفشان میخوای مغزت بیشتر وا شه ، برو نکته ی اون عکس دیشبی رو پیدا کن ، نکته کتونی اون زنه چی بود؟ فدا بشم
نوشته اصلی توسط Ms-dj در این تایپیک همه چیز دیدم جز "شادی" دوستان خسته نباشید ندیدیم تشکر کنید @! حداقل یه تشکری می کردید ، می دونستیم به غیر خودمون هستند کسانمی که دنبال می کنند تاپیک را !!
نوشته اصلی توسط rebasss میخوای مغزت بیشتر وا شه ، برو نکته ی اون عکس دیشبی رو پیدا کن ، نکته کتونی اون زنه چی بود؟ فدا بشم نکته ، مکته من نمی دونم ! یه چیزی دیدم کخ به مرُده هم نشون می دادی زنده میشد
نوشته اصلی توسط ehsansalehi ندیدیم تشکر کنید @! حداقل یه تشکری می کردید ، می دونستیم به غیر خودمون هستند کسانمی که دنبال می کنند تاپیک را !! عااااااقا تاپیک رو همینجا نگه دارین نه اینکه خودت تا حالا تشکر کردی ، کی به کی میگه دیگه به دیگ میگه روت سیاه
نوشته اصلی توسط rebasss عااااااقا تاپیک رو همینجا نگه دارین نه اینکه خودت تا حالا تشکر کردی ، کی به کی میگه دیگه به دیگ میگه روت سیاه حالا تشکر نه ! اما می تونست یه کامنتی ، یه پست آموزنده و مفیدی بزارد کافی بود ، حرکت کنید ... توقف تمام شد
نوشته اصلی توسط ehsansalehi حالا تشکر نه ! اما می تونست یه کامنتی ، یه پست آموزنده و مفیدی بزارد کافی بود ، حرکت کنید ... توقف تمام شد واقعا چرا نمیزارد؟ بزارید دیگر؟ خجالت نمیکشید نزارها؟ اصن آنقدر نگزارید تا گزاردن فراموشتان بشود ، آخر یک نفر بیاید شما را بگزارد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن