نوشته اصلی توسط Malware اینا همش توطئه ی استکباره نخیرم تولیدات صدا و سیمای مرکزی جمعوری عسلامی هستش
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana حتما این کارُ میکنم حتـــــــــــما امشب اون قسمتشُ دانلود میکنم بعد خودم کات میزنم (برای درک بهتر پوریا: احمد مهرانفر توی سریال شاهگوش در نقش خنجری زیاد میگفت بیا خودم موهاتُ کات بزنم ) ممنون بابت توضیح
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware نمیترسم اینجاس که شاعر میفرمان: پوریا رو از حموم خالی میترسونی؟ (اشاره به: پیرزنُ از تاکسی خالی میترسونی؟)
نوشته اصلی توسط Malware نخیرم زور من بیشتره الهی قربونت برم چه قوی شدی تازگیا
نوشته اصلی توسط pirana حتما این کارُ میکنم حتـــــــــــما امشب اون قسمتشُ دانلود میکنم بعد خودم کات میزنم (برای درک بهتر پوریا: احمد مهرانفر توی سریال شاهگوش در نقش خنجری زیاد میگفت بیا خودم موهاتُ کات بزنم ) نقی و ارسطو میرن غسالخونه ، ارسطو به اون یارو غسال میگه گلنار بزن خوب کف کنه تند میگه اسلوموشن کن تا نیاز به ویدئو چک نباشه
نوشته اصلی توسط pirana اگه میخوای چس بدی فرار کنی باید بگم که در اونصورت سبز میشیم اگه دوس داشتی بعد سبزتم میکنم ولی اول سفید مقدم تره
نوشته اصلی توسط Malware اون به خاطر شرایط فیزیولوژی بدنمه، ربطی به حافظه نداره ببین چه کردی که فیزولوژیتم رو حافظه ـت تاثیر گذاشته
نوشته اصلی توسط pirana نخیرم تولیدات صدا و سیمای مرکزی جمعوری عسلامی هستش پس حتما مردایی که پیش هم بودن شبیه تو مریض جنسی نبودن
نوشته اصلی توسط Malware حالا کجاشو دیدی اتفاقا شکاری که آسون بدست بیاد زیاد حال نمیده
نوشته اصلی توسط pirana اینجاس که شاعر میفرمان: پوریا رو از حموم خالی میترسونی؟ (اشاره به: پیرزنُ از تاکسی خالی میترسونی؟) دمت گرم این موقع صبحی همیشه توضیح بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن