نوشته اصلی توسط peyman.2012 شلوارش پارچه ای نبود که بابا کتون بود همین خواننده قشنگ را که داری دست میندازی نصف دخترای یونان واسش تب میکنن نه بابا شلوارش پارچه ای اصلا خودت برو نگاش کن ببین به هم میخوره یه جوریه در حد خواننده اونجوری نیست به خدا لباس پوشیدنشو نگاه کن
کاور اصلی آهنگ منتظر سورپرایز باشید حس خوبیه
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Hadi نه بابا شلوارش پارچه ای اصلا خودت برو نگاش کن ببین به هم میخوره یه جوریه در حد خواننده اونجوری نیست به خدا لباس پوشیدنشو نگاه کن حالا یه بار بد لباس پوشیده همیشه که اونجوری لباس نمیپوشه بعدم اینقدر خوش قیافه و زیبا رو هست که اشکال لباسش جلوه نکنه
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 کاور اصلی آهنگ منتظر سورپرایز باشید حس خوبیه آهنگ دقیقا کی میاد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Atheist
سلام
نوشته اصلی توسط ArMz آهنگ دقیقا کی میاد؟ احتمالا جمعه شب بیاد. اینم جواب بیاتو به من که ساعت 10 شب پخش کنن.
Pacino, peyman.2012, qartal2
سلام احوالت فرید ؟ خوبی ؟
نوشته اصلی توسط peyman.2012 حالا یه بار بد لباس پوشیده همیشه که اونجوری لباس نمیپوشه بعدم اینقدر خوش قیافه و زیبا رو هست که اشکال لباسش جلوه نکنه اتفا همون تیپ مذخرف به قیافه ش میخوره تو اگه به اون بگی خوشگل به من میگی عسل
مرسی تو چطوری؟
نوشته اصلی توسط Hadi اتفا همون تیپ مذخرف به قیافه ش میخوره تو اگه به اون بگی خوشگل به من میگی عسل عکس تو را که ما ندیدیم اگه از این خوشگلتری عکس بزار تا ثابت شه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن