راستی چرا هادی باز بن شده ؟
rebasss
نوشته اصلی توسط penhold عالمیان بعله ما غرب زده نیستیم از تولیدات داخلی حمایت میکنیم
نوشته اصلی توسط penhold راستی چرا هادی باز بن شده ؟ دیشب میگفت برنامه داره بن بشه شماره ـشُ گذاشت حلالیت طلبید راستی شماره ـتُ بفرست مهندس
نوشته اصلی توسط Milad16+ آخی چای دارچین بزن عسل دارچین بزن چای کوهی بخور که معجزه میکنه ، برو عطاری بخر ( یکی هم بود اینجا ناراحتی روده عصبی داشت ، بخورین معجزه میکنه ) کلاً دارچین زیاد بخور تا اینطوری بشی مجبورم کردی دوباره دکتر اسی بشم
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana قهوه ات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمیگنجم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana بعله ما غرب زده نیستیم از تولیدات داخلی حمایت میکنیم غرب که در پینگ پنگ مدت هاست حرفی برای گفتن نداره چین سالهاست حرف اولو میزنه ژو ژین xu xin عشقمه بزن گوگل نوشته اصلی توسط pirana دیشب میگفت برنامه داره بن بشه شماره ـشُ گذاشت حلالیت طلبید راستی شماره ـتُ بفرست مهندس باز همون داستانها رفته تلگرام فحش داده شماره منو میخوای چیکار ؟
نوشته اصلی توسط MaSiHa
راستی نیمه فعال شدم یکی بود اینجا میگفت تو چه جوری با 500 تا ارسال پارسال اینجا بودی
نوشته اصلی توسط penhold غرب که در پینگ پنگ مدت هاست حرفی برای گفتن نداره چین سالهاست حرف اولو میزنه ژو ژین xu xin عشقمه بزن گوگل باز همون داستانها رفته تلگرام فحش داده شماره منو میخوای چیکار ؟ صحنه را دیدم چه گل پسریِ میخوام زنگ بزنم صدای دختر درارم عیال دو شقه ـت کنه من نباید شماره ـتُ داشته باشم؟
نوشته اصلی توسط penhold راستی نیمه فعال شدم یکی بود اینجا میگفت تو چه جوری با 500 تا ارسال پارسال اینجا بودی از قدرت های پنهانت بی خبر بوده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن