نوشته اصلی توسط penhold مشاوره چی ؟ مشاوره ممه تیر کردن ؟ مشاوره شغلی.. تف تو کیونت یعنی
rebasss
اتی گفتی نصب کنید خودت زدی رفتی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مشاوره شغلی.. تف تو کیونت یعنی نویدو میفرستم پیشت یکم مشاوره بهش بده گند نزنه آبروم بره فقط میترسم تا بیاد دنبال 85 بگرده
نوشته اصلی توسط penhold نویدو میفرستم پیشت یکم مشاوره بهش بده گند نزنه آبروم بره فقط میترسم تا بیاد دنبال 85 بگرده خودت کم بودی تو شرکت.. نویدم بیار اونجا.. شبیه اون بچه تو اوتارش باهم بشینید افتاب بگیرین.. به مدیر شرکتم بگین اب میوه بیاره براتون
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خودت کم بودی تو شرکت.. نویدم بیار اونجا.. شبیه اون بچه تو اوتارش باهم بشینید افتاب بگیرین.. به مدیر شرکتم بگین اب میوه بیاره براتون میخوام کودتا کنم نوید همونیه که میخوام به فامیل و دوست و آشنا نمیشه اطمینان کرد
نوشته اصلی توسط penhold میخوام کودتا کنم نوید همونیه که میخوام به فامیل و دوست و آشنا نمیشه اطمینان کرد تعداد کم بود بگو منم بیام
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تعداد کم بود بگو منم بیام همینم از دهنم در رفت نمیدونم چی شد ، نوید تور پهن کرده بود اما حالا که فکرشو میکنم میبینم بدم نیست دارم نقشه میکشم برا 2 سال دیگه
نوشته اصلی توسط penhold همینم از دهنم در رفت نمیدونم چی شد ، نوید تور پهن کرده بود اما حالا که فکرشو میکنم میبینم بدم نیست دارم نقشه میکشم برا 2 سال دیگه اماده باش برو این حکم رو نصب کن بازی کنیم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اماده باش برو این حکم رو نصب کن بازی کنیم کار دارم باید برم دنبال منزل
نوشته اصلی توسط penhold کار دارم باید برم دنبال منزل کلا میگم... ی وقت دیگه میزنیم.. فعلا نصب کن ثبت نام کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن