نوشته اصلی توسط Chavosh بمیر فیلم خوب چه پیشنهاد میدهی اخرین روزای تعطیلاتو بگذرونیم
Saber
نوشته اصلی توسط Amir کیفیت 720 لینک مستقیم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لینکی که من گذاشتم 400 مگ کمتره و از دیسک 45 گیگا بایتی ریپ شده کم حجمه
نوشته اصلی توسط Chavosh asus n551 htc m8s دوربینش ضعیف نیست ؟ بعد با این پول نمیشه ویندوزفون خوب گرفت ؟
نوشته اصلی توسط mali68 فیلم خوب چه پیشنهاد میدهی اخرین روزای تعطیلاتو بگذرونیم Broken Embraces
نوشته اصلی توسط asc دوربینش ضعیف نیست ؟ بعد با این پول نمیشه ویندوزفون خوب گرفت ؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
asc, Saber
نوشته اصلی توسط Amir در ضمن این سرور ایرانه سرعت عالیه ولی تو اپلود باز دادی 24 ساعت 12 ساعتش خرابه نه من همیشه دان میکنم مشکلی نداره سرعتش فول پر میکنه پس ببند
نوشته اصلی توسط Amir همین مونده یه اعمقی مث تو Encoder: Ganool رو بگه چرته بعد از این Encoder تخماتیک دل کنه نه زیر نویس بش بخوره وسط فیلمم خراب باشه نمیگم چرته این انکودر عالی میزنه فیلمای از رو دیسک رو بیشتر دانلودام از اینجاس حتا سریالا پس ببند وقتی نمیدونی هیچوقتم خراب نبوده تف نده
نوشته اصلی توسط asc دوربینش ضعیف نیست ؟ بعد با این پول نمیشه ویندوزفون خوب گرفت ؟ پرچمدار ویندوزفون لومیا1520 یک و هفتصد ایناس صفحش بزرگه صفحه کوچیک میخوای1020 و 930 خوبن قیمتاشونم مناسبه
من غلط کردم دعوا نکنین جفتشو دان میکنم اصن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن