چه داستانی شده این خبر گذاشتن احسانخبر میزاره اشتباه در میاد.نمیزاره میگن میدونی نمیگی خبر سالم داره نمیزاره
مردک هرچی اخبار خراب داشت داد به ما.. حالا ی سالمشو داره نمیده ملت استفاده کنن
اول اینکه صبح آدینه به خیر
دوم اینکه گفتم تا ادیت ویدئو نهایی نشه امکان تغییر اسم و هر چیزی هست ! خودتم میدونی ولی وقتی نهایی بشه دیگه تمومه. اخبار خراب کدومه ؟ مگه من نگفتم اسم آهنگ عوض شده ؟
دیگه این بحثو تمومش کنین
من رسماً غلط کردم
اول اینکه صبح آدینه به خیر
دوم اینکه گفتم تا ادیت ویدئو نهایی نشه امکان تغییر اسم و هر چیزی هست ! خودتم میدونی ولی وقتی نهایی بشه دیگه تمومه. اخبار خراب کدومه ؟ مگه من نگفتم اسم آهنگ عوض شده ؟
دیگه این بحثو تمومش کنین
من رسماً غلط کردم
دور از جونت این حرفا چیه صبح شماهم بخیر..من ب حرفات ایمان دارم فقط دوست دارم این حرفت ک گفتی منتظر هجمه علیه شادمهر باشید اشتباه دربیاد و آهنگ آهنگ تاپی باشه نه ی آهنگ معمولی مثل معروف
دور از جونت این حرفا چیه صبح شماهم بخیر..من ب حرفات ایمان دارم فقط دوست دارم این حرفت ک گفتی منتظر هجمه علیه شادمهر باشید اشتباه دربیاد و آهنگ آهنگ تاپی باشه نه ی آهنگ معمولی مثل معروف
من نگفتم آهنگ معمولیه . گفتم سبک آهنگ یه جوریه که شاید خوراک یه سری افراد بشه که همیشه منتظرن شادمهر آهنگ جدید بده و شروع کنن به انتقاد و کوبیدن همین
پایان بحث تمام حالا من قسمت میدم تمومش کن
ویرایش توسط ehsan1361 : 12-18-2015 در ساعت 10:09 AM
من نگفتم آهنگ معمولیه . گفتم سبک آهنگ یه جوریه که شاید خوراک یه سری افراد بشه که همیشه منتظرن شادمهر آهنگ جدید بده و شروع کنن به انتقاد و کوبیدن همین
نه انشالله ک اینجوری نمیشه و شاهد ی آهنگ قوی دیگه از شادمهر خواهیم بود...شادمهر عادتشه ک همه جور سبکیو انتخاب کنه و هیچوقت خودشو تکرار نکنه