نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی بازم احسان خبر کذب داد؟
نوشته اصلی توسط Farbod-7 حالا صبر کنیم ببینیم 5 شنبه میاد یا 5م .. با احسان کار دارم
طبق گفته ها اهنگ زودتر از ویدئو میاد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR حالا صبر کنیم ببینیم 5 شنبه میاد یا 5م .. با احسان کار دارم تاریخ دیگه ای بهت گفته
نوشته اصلی توسط entehaa ویدیو پنج شنبه هفته اینده میاد.اهنگ احساسی و ویدیو سورپرایز داره خداوکیلی شایعه درست نکنید..یکی میگه آهنگ شاده یکی میگه احساسی یکی میگه ی سبکیه و همه پسند نیست و.... کی بشه این آهنگ بیاد تا همه چی مشخص بشه
نوشته اصلی توسط no one اقا مگه نگفتین اسم اهنگ حسادته؟ تغییر کرد؟!! ارجاع به چند صفحه قبل . . . مفصل صحبت شده . .
5 شنبه یا پنجم بحث این است
ویرایش توسط Farbod-7 : 12-18-2015 در ساعت 11:46 PM
نوشته اصلی توسط Farbod-7 خبری از اهنگساز و تنظیم کننده داری؟ نه ظاهرا بهداد به یه نفر تو دبی این خبرو گفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Farbod-7
نوشته اصلی توسط masoud741 خداوکیلی شایعه درست نکنید..یکی میگه آهنگ شاده یکی میگه احساسی یکی میگه ی سبکیه و همه پسند نیست و.... کی بشه این آهنگ بیاد تا همه چی مشخص بشه ممکنه همه موارد باشه . . . با شناختی که از استاد دارم . . .
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH پارسا دوربین کنسرت گذاره یا با موبایل گرفتن؟ کنسرت 21نوامبر نیویورک موبایل ولی کیفیتش خیلی بالاس تکون تکونم نمیخوره خیلی کم توش تکون خوردن بود
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
peyman.2012, SHAH ROKH
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 12 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن