نوشته اصلی توسط Hadi باشه الان میگی چه کار کنم ؟ هادی فوش نده خواهشا
نوشته اصلی توسط Hadi اوه روح لطیف نگو بابا خندم میگیره ! تو نون شب نداری بخوری الان رسید به روح لطیف ریدم به خودتو و روح لطیفت ممنون از این همه ابراز محبتت ریدم تو اون ابرازت ولی خدا رو شکر حقوق سربازیم کفایت نون شب رو میکنه دیوث تو برو فکر نون باش
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
دوستان باهم مهربان باشید هادی یه 10 مین وایسا بهت میدم.بعدش یه سوال.تو دقیقا کدوم هادی؟
نوشته اصلی توسط S A D E G H ممنون از این همه ابراز محبتت ریدم تو اون ابرازت ولی خدا رو شکر حقوق سربازیم کفایت نون شب رو میکنه دیوث تو برو فکر نون باش مگه چقد میگیری اگه زیاده نصفشو بده ما ثواب داره آخه من شبا گرسنه سر رو بالشت میزارم
نوشته اصلی توسط D.SOL دوستان باهم مهربان باشید هادی یه 10 مین وایسا بهت میدم.بعدش یه سوال.تو دقیقا کدوم هادی؟ یعنی چی کدوم هادی هستی ؟
نوشته اصلی توسط Amir از اول میدونستم این مرفح های بی دردی دیوث حالا چرا آلبومای منو نمیدی آلبومت چیه خودم شاید گرفتم دادم
نوشته اصلی توسط Amir ازش طلبکارم دیوث اولین باری که برم اونوره شهر میرم میگیرم گاویدی منو
بعدشم تو چیکار داری.هادی بخاطره من میخواد بگیره پا من حساب میشه .فوضولی نکن
نوشته اصلی توسط Amir ازش طلبکارم دیگه نمیدونم فردا قراره برم بیرون اگه امیرکبیرو خطر نگرفته اگه بود میگیرم واو میفرستم
نوشته اصلی توسط Hadi مگه چقد میگیری اگه زیاده نصفشو بده ما ثواب داره آخه من شبا گرسنه سر رو بالشت میزارم خخخخخ ریدم تو بالشت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن