نوشته اصلی توسط peyman.2012 به نظر خودم تو بی من حتی در مزخرف بودن روی عقل و عشق رو هم سفید کرد دانلودش هم نکردم عقل و عشق افتضاح تر از همه
نوشته اصلی توسط Farbod-7 عقل و عشق افتضاح تر از همه حاضرم حالا بیا اینجا را ده بار پشت سر هم گوش بدم ولی یک بارم دلم نمیخواد این اثر مفتضح را پلی کنم
نوشته اصلی توسط ebihamed بعد از انتخاب یادم نمیاد شادمهر با ویولن آهنگی داشته باشه تا رسید به اعتراف رابطه هم ویلون داشت
از پارسال عقل و عشق رو تو فولدر آلبوم نگه داشته بودم همین یک ساعت پیش زدم پاکش کردم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 از پارسال عقل و عشق رو تو فولدر آلبوم نگه داشته بودم همین یک ساعت پیش زدم پاکش کردم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمیدونم چرا تا حالا اینکارو نکرده بودم با این که هیچ موقع گوش نمیدادمش
حالا این آلبوم تصویرم بیاد مگر این عوامل تجربه طلب دست از سرش برمیدارن بعدش حتما نوبت تک آهنگ دادنه
ویرایش توسط peyman.2012 : 02-07-2018 در ساعت 09:22 PM
نوشته اصلی توسط peyman.2012 حالا این آلبوم تصویرم بیاد مگر این عوامل تجربه طلب دست از سرش برمیدارن بعدش حتما نوبت تک آهنگ دادنه نه داداش اینا با تک آهنگ راضی نمیشند....حتما باید آلبوم درست کنند
نوشته اصلی توسط masoud741 نه داداش اینا با تک آهنگ راضی نمیشند....حتما باید آلبوم درست کنند تا همینجا هم خیلی بیشتر از کوپنشون با شادمهر کار کردن خدا نکنه آلبوم سومی با این عوامل در کار باشه
نوشته اصلی توسط peyman.2012 رابطه هم ویلون داشت به صورت تکنوازی نبود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 53 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 51 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن