نوشته اصلی توسط KamkarDel صفحش رو خصوصی تنظیم کرده؟ آره private هستش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L آره private هستش یه اکانت بساز عکس یک دختر رو بذار که مثلا واقعی هست و از این جور حرفا. چون ممکنه پسر قبول نکنه. ببین تو صفحش چی میذاره؟ بالاخره یچیزایی متوجه میشی.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط KamkarDel یه اکانت بساز عکس یک دختر رو بذار که مثلا واقعی هست و از این جور حرفا. چون ممکنه پسر قبول نکنه. ببین تو صفحش چی میذاره؟ بالاخره یچیزایی متوجه میشی. 501 نفر رو فالو کرده ! درخواست بدم صد درصد قبول میکنه تازه عکسمو هم گذاشتم منو میشناسه
نوشته اصلی توسط *_* رسول ژلوفن اینو خوب اومدی
R A S O O L
نوشته اصلی توسط R A S O O L 501 نفر رو فالو کرده ! درخواست بدم صد درصد قبول میکنه تازه عکسمو هم گذاشتم منو میشناسه خو نشناسه بهتره
خوشم میاد باعث رونق تاپیکم ! چشم و چراغ تاپیکم
هیچی دیگه کار نمیکنه . بعضی وقتا نت م کند میشه . فقط این افزونه فعلا خوبه .
نوشته اصلی توسط KamkarDel خو نشناسه بهتره نه بشناسه که بهتره ! داداشش هنوز یه ساعت پیش منو فالو کرد اگه برم اینو فالو کنم فکر میکنه ازش استفاده ابزاری کردم
نوشته اصلی توسط KamkarDel اینو خوب اومدی اقا من میگم این اگه دست دست کنه یکی دیگه میاد طرف رو صید میکنه این باید یه حرکتی بزنه بعد اگه این پسر با ژلوفن ها و انتی بیوتیک هایی که از دختره خریده خودکشی کنه کی میاد جواب بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 47 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن