نوشته اصلی توسط Milad lian اهان بادم اومد ایلجیما.حداقل یکی از بچه های قدیم اینجا هستش.ایام به کامت باشه قربانت دادا تو خوبی یوزرت چی بود راستی
Milad lian
نوشته اصلی توسط Changed هر چی دلش میخواد دعوت کنه مربیه اختیار داره من فقط نتیجه میخوام یا قهرمانی آسیا بیاره یا با لگد میندازیم بیرون اگه قهرمانی اورد من دیگه کلا اسم کیروش بیاد فقط تمجید و تعریف میکنم این در بهترین حالت با بهترین قرعه ایرانو تو 4 تا ببره باید کلاهشو بندازه هوا با اون سیستم تخمی بازیش.. با لبنانم همونجوری بازی میکنه که با اسپانیا بازی کرد
AmirHossein98
نوشته اصلی توسط Changed بحث فوتبال همش به بن بست "تاج" و ساکت اینا میرسه قانون بازنشسته ها مگه قرار نبود همه اینا رو پرت کنه بیرون؟ فعلا هنوز ابلاغ نسده مثکه
غیر از اتوبوس هیچی به فوتبال ایران اضافه نکرد بالای 20 30 میلیاردم پول خورد
نوشته اصلی توسط asc غیر از اتوبوس هیچی به فوتبال ایران اضافه نکرد بالای 20 30 میلیاردم پول خورد چرا دیگه.. باعث شد تو همه ی کشورای دنیا از فنلاند و ایسلند بگیر تا گواتمالا لژیونر داشته باشیم
کل لیگ از این الگو برداری کردن ..اتوبوس بستن.. ریده تو لیگ ایران
نوشته اصلی توسط Changed ولی من اینجوری میفهمم : تو ژن خوب نبودی آقازاده نبودی قبول کن که نبودی اینم میشه در کل میگه هیچ ...یری نیستی قبول کن
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار هم حسین هم منزوی بسیار تلخی ناگوار ....
نوشته اصلی توسط HILMICEM قربانت دادا تو خوبی یوزرت چی بود راستی خدا رو شکر زنده باشی.یادم نمیاد ولی فکر کنم milad1368 بود و تو تاپیک ع.ع بودم
HILMICEM
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فعلا هنوز ابلاغ نسده مثکه اینا برن فقط برن اوردن مربی درست حسابی فقط وقتی ممکنه که اینا نباشن کاش بیلسا بیکار بود
نوشته اصلی توسط asc سبابه ها این بوم بوم نداشت.. مرسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن