صفحه 3341 از 4119 نخستنخست ... 23412841324132913331333933403341334233433351339134413841 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,401 به 33,410 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    موسیقی سلیقه هست و هر کسی سلیقه خودشو داره و متناسب با اون سلیقه نظر میده
    همون طور که من نمیتونم نظرم رو به تو تحمیل کنم تو هم نمیتونی این کار رو بکنی
    نظر همه تو موسیقی محترم هست
    به قولی مرتضی محصص شما درست میگی شما هم درست میگی

من مدت هاست کارایی که شادمهر خودش نمیسازه رو روش زوم نمیشم
    چون میدونم تنها کسی که برای شادمهر میتونه اون المان هایی که تو موسیقی ش عادت کردیم بشنویم رو بسازه خود شادمهر هست
    پس گذری رد میشم
    از یه جایی از عشق به یه نفر که میگذره فقط میخوای باشه
    حسش کنی
    شاید یه مریضی باشه
    ولی خوب یا بد به بودنش راضی هستی
    میگم شاید تفکر من اشتباه باشه
    اما ترجیح میدم به جای اینکه کاری نکنه و صداشو نشنوم با همکاری این آدما صداشو بشنوم
    هر چند آزاردهنده
    هر چند نمک رو زخم
    واسه طرفداری که خواننده ش استعداد خالص و ناب و ذاتی موسیقی داره اما بقیه براش میسازن
    امیدوارم دلیل قانع کننده ای داشته باشه واسه این کار
    چون ظلم میکنه به استعداد خودش و گوش طرفداراش

واسه همین چند وقته فقط صدای خودش رو میشنوم و بس ...

منم باهات موافقم .. دارم با مقایسه کردن آهنگهای قدیمیش با جدیدا کام اهنگ رو به خودم زهر میکنم .. خداییش الان شادمهر 24 ساله داره میخونه و پرونده کاریشو مرور کنی میبینی اینقدر شاهکار تو پرونده کاریش داره که اینا ... آخه میدونم اگه از اهنگ نقد کنم ممکنه خیلی ها پیرو نظر من از آهنگ بدشون بیاد واسه همین دوس ندارم نقد کنم و دلیل اینکه عذرخواهی کردم هم همین بود .. الان من یه نقد کارشناسانه یا سلیقه ای کردم و حرفمو زدم و ممکنه بعضیا سوءاستفاده کنن و بیان و توهین کنن و کلی بد و بیراه به شادمهر یا تیمش بگن ئ من از توهین به شادمهر خوشم نمیاد و حتی تیمش هم هنرمندای خوبی هستن و همین که شادمهر هست و میخونه خوشحالم میکنه و همین اهنگ رو با اینکه در مقایسه با آهنگهای قبلیش ضعیف میدونم دوس دارم و هر کسی از شادمهر بدش میاد میتونه خواننده مورد علاقه شو عوض کنه و همینکه صداشو میشنوم برام غنیمته ..

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش تو ک ی صفحه قبل از این آهنگ تعریف کردی و گفتی خوبه و خوشت اومده پس یهو چی شد؟؟؟
    راستی مسعود جان .. من به شادمهر معتادم .. بد بخونه خوشم میاد خوب بخونه خوشم میاد .. خواننده خوبیه .. خاطرات خوبی از آهنگاش دارم .. باهاش بزرگ شدم .. تحریرهاش منحصربه فرده .. سبکش خاصه .. نقد میکنم چون دوستش دارم .. من هیچوقت بهش توهین نمیکنم و فقط نقده و نقد میتونه سازنده باشه .. نقد تو این تاپیک به درد لای جرز هم نمیخوره چون شادمهر احتمالا یا حتما اینجارو نمیبینه و نمیخونه
    اما اینقدر طرفدارشم یا به قول پارسا مریضشم که دوس ندارم پسرفتش رو ببینم و اگه حس کنم یه اهنگی باعث میشه طرفداراشو از دست بده یا شهرتش رو از بین ببره میگم تا پیشگیری بشه .. این از روی دشمنی نیست از روی علاقه است .. بچه ات رو دوس داری و بهش میگی به آتیش دست نزنه و ممکنه باهاش دعوا کنی اما چون میدونی دست زدن به اتیش باعث سوختنش میشه و چون دوستش داری و نمیخوای بسوزه مجبوری حقیقت رو حتی به بهای دلخوری بهش بگی .. برداشت بد نکن .. این اهنگ رو سه ساعته مدام دارم گوش میدم و وقتی میبینم کسی خوشش اومده خوشحالم میشم اما وقتی میبینم شادمهر دیگه همون شادمهر گذشته نیست دلم میگیره و دلم واسه خاطراتم و اون شادمهر قدیمی تنگ میشه .. فقط همین

4. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    منم باهات موافقم .. دارم با مقایسه کردن آهنگهای قدیمیش با جدیدا کام اهنگ رو به خودم زهر میکنم .. خداییش الان شادمهر 24 ساله داره میخونه و پرونده کاریشو مرور کنی میبینی اینقدر شاهکار تو پرونده کاریش داره که اینا ... آخه میدونم اگه از اهنگ نقد کنم ممکنه خیلی ها پیرو نظر من از آهنگ بدشون بیاد واسه همین دوس ندارم نقد کنم و دلیل اینکه عذرخواهی کردم هم همین بود .. الان من یه نقد کارشناسانه یا سلیقه ای کردم و حرفمو زدم و ممکنه بعضیا سوءاستفاده کنن و بیان و توهین کنن و کلی بد و بیراه به شادمهر یا تیمش بگن ئ من از توهین به شادمهر خوشم نمیاد و حتی تیمش هم هنرمندای خوبی هستن و همین که شادمهر هست و میخونه خوشحالم میکنه و همین اهنگ رو با اینکه در مقایسه با آهنگهای قبلیش ضعیف میدونم دوس دارم و هر کسی از شادمهر بدش میاد میتونه خواننده مورد علاقه شو عوض کنه و همینکه صداشو میشنوم برام غنیمته ..
    اتفاقا نقد خیلی هم خوبه
    من همیشه میرم نظر مخالف ها رو میخونم
    چون باعث میشه آستانه تحملت بره بالا
    اگه کاری خوب باشه مطمئنا نقد منفیش هم نزدیک به صفر میشه
    پس این نشون دهنده اینه کار یه ضعفی داره که این نظرات هست
    اگه بخوای هی بشینی تعریف الکی کنی
    خواننده ت رو هم مثل بادکنک باد میکنی اما امون از روزی که اون حباب بترکه
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

6. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    انصافا این مدلی تقریبا نخونده بود .... ی تجربه نو بود... جالب بود تو کارنامش

8. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    اتفاقا نقد خیلی هم خوبه
    من همیشه میرم نظر مخالف ها رو میخونم
    چون باعث میشه آستانه تحملت بره بالا
    اگه کاری خوب باشه مطمئنا نقد منفیش هم نزدیک به صفر میشه
    پس این نشون دهنده اینه کار یه ضعفی داره که این نظرات هست
    اگه بخوای هی بشینی تعریف الکی کنی
    خواننده ت رو هم مثل بادکنک باد میکنی اما امون از روزی که اون حباب بترکه
    خیلی خوشحالم که اینقدر منطقی هستی و منظور من و امثال منی که قصدمون دشمنی با شادمهر نیست رو میفهمی و خوشحالم شادمهر طرفدارایی مثل شما داره .. خیلی پخته نظر میدی و حرف منم دقیقا مصداق حرف شماست .

10. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    راستی مسعود جان .. من به شادمهر معتادم .. بد بخونه خوشم میاد خوب بخونه خوشم میاد .. خواننده خوبیه .. خاطرات خوبی از آهنگاش دارم .. باهاش بزرگ شدم .. تحریرهاش منحصربه فرده .. سبکش خاصه .. نقد میکنم چون دوستش دارم .. من هیچوقت بهش توهین نمیکنم و فقط نقده و نقد میتونه سازنده باشه .. نقد تو این تاپیک به درد لای جرز هم نمیخوره چون شادمهر احتمالا یا حتما اینجارو نمیبینه و نمیخونه
    اما اینقدر طرفدارشم یا به قول پارسا مریضشم که دوس ندارم پسرفتش رو ببینم و اگه حس کنم یه اهنگی باعث میشه طرفداراشو از دست بده یا شهرتش رو از بین ببره میگم تا پیشگیری بشه .. این از روی دشمنی نیست از روی علاقه است .. بچه ات رو دوس داری و بهش میگی به آتیش دست نزنه و ممکنه باهاش دعوا کنی اما چون میدونی دست زدن به اتیش باعث سوختنش میشه و چون دوستش داری و نمیخوای بسوزه مجبوری حقیقت رو حتی به بهای دلخوری بهش بگی .. برداشت بد نکن .. این اهنگ رو سه ساعته مدام دارم گوش میدم و وقتی میبینم کسی خوشش اومده خوشحالم میشم اما وقتی میبینم شادمهر دیگه همون شادمهر گذشته نیست دلم میگیره و دلم واسه خاطراتم و اون شادمهر قدیمی تنگ میشه .. فقط همین

12. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها

14. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    منم همین رو میخوام .. و نمیخوام کسی به خاطر نقد من نظرشو تغییر بده .. اگه خوشت اومده خیلی عالیه و خوشحالم میکنه .. کاش همه مثل شما نظرشون مستقل باشه .. من نمیخوام رو نظر و سلیقه شما یا هر کس دیگه ای تاثیر بزارم و اگه ببینم همچین اتفاقی میفته دیگه نقد نمیکنم و واسه همین چند ساعته خودمو کنترل کردم اگه افرادی مثل شما زیاد باشه با خیال راحت نقد میکنم ..

16. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    منم همین رو میخوام .. و نمیخوام کسی به خاطر نقد من نظرشو تغییر بده .. اگه خوشت اومده خیلی عالیه و خوشحالم میکنه .. کاش همه مثل شما نظرشون مستقل باشه .. من نمیخوام رو نظر و سلیقه شما یا هر کس دیگه ای تاثیر بزارم و اگه ببینم همچین اتفاقی میفته دیگه نقد نمیکنم و واسه همین چند ساعته خودمو کنترل کردم اگه افرادی مثل شما زیاد باشه با خیال راحت نقد میکنم ..
    ما استفاده میکینم از بحثا و نظراتدیگه هرکی نظر خودشو داره.. موسیقیم همونطوری که خودت گفتی سلیقست

18. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    خوشحالم منظورمو فهمیدی ..
    راستی از اینکه خبرای دست اول میدی و سورپرایزمون میکنی ممنونم .. خبر پخش این اهنگ خبر خوبی بود .. یکی دو نفر مثل شما هستن که با خبراشون مارو خوشحال میکنن .. منتظر خبر بعدیت هستم ..

20. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3341 از 4119 نخستنخست ... 23412841324132913331333933403341334233433351339134413841 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع