راستی مسعود جان .. من به شادمهر معتادم .. بد بخونه خوشم میاد خوب بخونه خوشم میاد .. خواننده خوبیه .. خاطرات خوبی از آهنگاش دارم .. باهاش بزرگ شدم .. تحریرهاش منحصربه فرده .. سبکش خاصه .. نقد میکنم چون دوستش دارم .. من هیچوقت بهش توهین نمیکنم و فقط نقده و نقد میتونه سازنده باشه .. نقد تو این تاپیک به درد لای جرز هم نمیخوره چون شادمهر احتمالا یا حتما اینجارو نمیبینه و نمیخونه
اما اینقدر طرفدارشم یا به قول پارسا مریضشم که دوس ندارم پسرفتش رو ببینم و اگه حس کنم یه اهنگی باعث میشه طرفداراشو از دست بده یا شهرتش رو از بین ببره میگم تا پیشگیری بشه .. این از روی دشمنی نیست از روی علاقه است .. بچه ات رو دوس داری و بهش میگی به آتیش دست نزنه و ممکنه باهاش دعوا کنی اما چون میدونی دست زدن به اتیش باعث سوختنش میشه و چون دوستش داری و نمیخوای بسوزه مجبوری حقیقت رو حتی به بهای دلخوری بهش بگی .. برداشت بد نکن .. این اهنگ رو سه ساعته مدام دارم گوش میدم و وقتی میبینم کسی خوشش اومده خوشحالم میشم اما وقتی میبینم شادمهر دیگه همون شادمهر گذشته نیست دلم میگیره و دلم واسه خاطراتم و اون شادمهر قدیمی تنگ میشه .. فقط همین