من میدونستم این کارم برای خودش نیست
فقط در عجبم چطور با اسم خودش داده بیرون این ترکو
من میدونستم این کارم برای خودش نیست
فقط در عجبم چطور با اسم خودش داده بیرون این ترکو
سینا پارسیان استوری گذاشته زده اتفاق سال درحال آماده شدن.. امیدوارم این اتفاق سال مال شادمهر نباشه و آهنگ بعدی از خود شادمهر باشه
دوستان اینم آلبوم کامل خانم zaho حتما دانلود کنید
شادمهر از ترک ۶ این البوم الهام گرفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور شبیه البوم تصویر و تجربه کن
یه چشمی![]()
ویرایش توسط Hosein333 : 12-21-2019 در ساعت 12:15 PM
دقیقا همینه،خیلی از کسایی که خودش خودش میکنن،کار هرکسی رو بزارن بگن خودش ساخته کلی تعریف میکنن.
اتفاقا همچین پیشنهادی رو تو اینستاگرام زمان البوم تجربه کن که اینجا جو خراب بود با اینکه خیلی از آهنگا قشنگ بود،تو کامنت اینستا بهش دادم،شاید اونو خونده و ایندفه انجام داده
تا دیروز داشتن از ظرافتای تنظیمش میگفتن و اینکه هیشکی نمیتونه اینجوری تنظیم کنه و امروز که اسم رو دیدن میگن ما میدونستیم کار خودش نیس...بابا اگه خوشت اومده خداروشکر چه خودش باشه چه نباشه نباید تاثیری در دوس داشتنت بزاره،اگرم خوشت نیومده از اول باید میگفتی جالب نیس،نه با یه تغییر کلا نظرات 180 درجه تغییر کنه.
در کل مثل همیشه پرچمش بالاس چه خودش بسازه چه نه!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
تنظیم خوب بود اینقد هم قشنگه کسی نمیتونه بگه خوب نیست اما این وسط چه دخلی به شادمهر داره کار آرون حسینی بوده اینکه بچه ها و خودم میگم میدونستیم منظورمون اینه که این بشر اینقد بدبخت شده که اهنگ بی کلامش رو هم یکی دیگه تنظیم میکنه اگه قراره به قول تو هر اهنگی گوش بدیم و کار نداشته باشیم کی ساخته چند صفحه قبل پیمان چندتا گذاشه از اینم قشنگترن اونا رو خوب گوش بده لذت ببر متاسفانه یه عده خودشون دارن یه راهی میزنن که خنده داره اینجا فروم شادمهره طرف کار شادمهر رو میخواد بشنوه تو میگی کار نداشته باشید کی ساخته لذت ببرید ؟ اگه به این حرف باشه که کل موسیقی خوب تو دنیا هست گوش بده آرون چه خریه که آدم براش وقت بزاره امیدوارم شما و بقیه که هی اسم اسم میکنن روشن شده باشین چون اینجا اسم مهم هست اونم اسمی که طرف چند سال طرفدارشه و کار خودشو میخواد
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)