حمایت محمد اصفهانی از شادمهر عقیلی
امیدوارم به ایران برگردد !!!
محمد اصفهانی؛ شب گذشته در بوستان آب و آتش تهران روی صحنه رفت و بعد از سالها دوری از صحنه یک کنسرت مردمی اجرا کرد.
قطعه «دلقک» از آلبوم «نون و دلقک» قطعهای بود که بارها توسط مردم درخواست شد که اصفهانی با عذرخوانی از مردم گفت که به دلیل نبودن نوازنده ترومپت نمیتواند این قطعه را اجرا کند.
اصفهانی در ادامه با اشاره به اینکه دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس است، گفت: میخواهم به عنوان آخرین قطعه، به مناسبت روز ملی خلیج فارس، قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» را با افتخار اجرا کنم. با آن هنرمندان ایرانی که سالهاست در خارج از این مرز و بوم زندگی میکنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمیزنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خوانندههایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.
وی در پایان با بیان اینکه هنرمندان خارج از کشور هر کدامشان میتوانند برای ایران افتخارآفرین باشند و امیدوار است به کشور خود بازگردند، توضیح داد: امیدوار هستم که شادمهر عقیلی از جمله هنرمندانی که سالها برای موسیقی ایران و مردم ایران زحمت کشید و بارها برای ایران و ایران خواند، روزی به کشورمان بازگردد و برای مردم ایران در این خاک بخواند.
اجرای قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» در شرایطی که تمام حاضران در محوطه بوستان آب و آتش به احترام ایران ایستاده بودند، آخرین مرحله کنسرت محمد اصفهانی بود
تا دلت بخواد دایورتی تو سایت داریم که تو بلک لیست هم اتفاقا اضاف کردم
هی میگم به خودم شل بگیرم هم تو مجازی هم تو زندگی ولی خدایی گاهی اوقات بد سفت میگیرم و دست خودم نی اصن![]()
نه مسعود هم مثل خودم خط قرمزش شادمهره و کسی متلک بندازه از این به بعد با هم دو تایی حمله ور میشیم به یارو
قربانت ممنونم... کلا زندگی همینه اونایی هم که خارج هستن همش خوشی نیست بالاخره بعضی اوقات ناخوشی و فشار زندگی روشون هست ولی برای ما تو ایران مدتیه شده همش روی دور بدبختی و فلاکت خبر خوب و اتفاق خوب به ندرت پیش میاد چون ما انتخاب کردیم این طوری زندگی کنیم چه از لحاظ اجتماعی چه بعضا از لحاظ شخصی
امدیوارم تو هم بهتر از من باشی رفیق خوبم![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)