صفحه 3936 از 4119 نخستنخست ... 2936343638363886392639343935393639373938394639864036 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,351 به 39,360 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    احسان جون این کاربر یک مقداری تازگی زیادی شیرین کاری میکنه جالبیش اینجاست که طرف اروپا هم تشریف داره ولی معلوم نیست با خودش چند چنده

این تاپیک رو درسته ما شادمهریا یا دیگران بعضی وقتا اسپم کده میکنیم ولی توهین به شادمهر ......

اگر هنوز فروم ها فروم بودن و مثل قدیم روی حساب کتاب اداره میشدن باید الان پست ایشون پاک میشد و اخطار میگرفت اما دیگه زمونه عوض شده

سخت نگیر ... دور هم هستیم ...

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    برای بهتر شدن همین اول کاری بهتره احسان رو دایورت کنی
    برای محکم کاری بیشتر تو رو هم بزاره لیست سیاه کاربریش دیگه حله ...

4. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    گلنار بگیر دستت
    خدا بگم چیکارت کنه ...
    عاشق این تیکه های بعد از شعر های اینجوری هستم ...

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    حمایت محمد اصفهانی از شادمهر عقیلی
    امیدوارم به ایران برگردد !!!

محمد اصفهانی؛ شب گذشته در بوستان آب و آتش تهران روی صحنه رفت و بعد از سال‌ها دوری از صحنه یک کنسرت مردمی اجرا کرد.

قطعه «دلقک» از آلبوم «نون و دلقک» قطعه‌ای بود که بارها توسط مردم درخواست شد که اصفهانی با عذرخوانی از مردم گفت که به دلیل نبودن نوازنده ترومپت نمی‌تواند این قطعه را اجرا کند.

اصفهانی در ادامه با اشاره به اینکه دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس است، گفت: می‌خواهم به عنوان آخرین قطعه، به مناسبت روز ملی خلیج فارس، قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» را با افتخار اجرا کنم. با آن هنرمندان ایرانی که سال‌هاست در خارج از این مرز و بوم زندگی می‌کنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمی‌زنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خواننده‌هایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.

وی در پایان با بیان اینکه هنرمندان خارج از کشور هر کدامشان می‌توانند برای ایران افتخارآفرین باشند و امیدوار است به کشور خود بازگردند، توضیح داد: امیدوار هستم که شادمهر عقیلی از جمله هنرمندانی که سال‌ها برای موسیقی ایران و مردم ایران زحمت کشید و بارها برای ایران و ایران خواند، روزی به کشورمان بازگردد و برای مردم ایران در این خاک بخواند.

اجرای قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» در شرایطی که تمام حاضران در محوطه بوستان آب و آتش به احترام ایران ایستاده بودند، آخرین مرحله کنسرت محمد اصفهانی بود

8. 3 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    حمایت محمد اصفهانی از شادمهر عقیلی
    امیدوارم به ایران برگردد !!!

محمد اصفهانی؛ شب گذشته در بوستان آب و آتش تهران روی صحنه رفت و بعد از سال‌ها دوری از صحنه یک کنسرت مردمی اجرا کرد.

قطعه «دلقک» از آلبوم «نون و دلقک» قطعه‌ای بود که بارها توسط مردم درخواست شد که اصفهانی با عذرخوانی از مردم گفت که به دلیل نبودن نوازنده ترومپت نمی‌تواند این قطعه را اجرا کند.

اصفهانی در ادامه با اشاره به اینکه دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس است، گفت: می‌خواهم به عنوان آخرین قطعه، به مناسبت روز ملی خلیج فارس، قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» را با افتخار اجرا کنم. با آن هنرمندان ایرانی که سال‌هاست در خارج از این مرز و بوم زندگی می‌کنند و برای ایرانی بودن خود ارزشی قائل نیستند و آواز ایران و خلیج فارس را فریاد نمی‌زنند، کاری ندارم، اما یکی از آن خواننده‌هایی که به دلایلی مجبور شد از ایران برود رفیق و دوست عزیز من است که بارها و بارها حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس ایرانی بودن خود را فریاد زد.

وی در پایان با بیان اینکه هنرمندان خارج از کشور هر کدامشان می‌توانند برای ایران افتخارآفرین باشند و امیدوار است به کشور خود بازگردند، توضیح داد: امیدوار هستم که شادمهر عقیلی از جمله هنرمندانی که سال‌ها برای موسیقی ایران و مردم ایران زحمت کشید و بارها برای ایران و ایران خواند، روزی به کشورمان بازگردد و برای مردم ایران در این خاک بخواند.

اجرای قطعه «ای ایران، ای مرز پر گوهر» در شرایطی که تمام حاضران در محوطه بوستان آب و آتش به احترام ایران ایستاده بودند، آخرین مرحله کنسرت محمد اصفهانی بود

10. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    برای بهتر شدن همین اول کاری بهتره احسان رو دایورت کنی

مسعود با ید طولایی در درگیری های مجازی و فحش و فحش کشی بیخیال شد توام شل کن

شکر که خوبی.. به امید خدا بهتر ترم میشی

فدات ما هم میگذرونیم این روزمرگی تکراری رو

تا دلت بخواد دایورتی تو سایت داریم که تو بلک لیست هم اتفاقا اضاف کردم

هی میگم به خودم شل بگیرم هم تو مجازی هم تو زندگی ولی خدایی گاهی اوقات بد سفت میگیرم و دست خودم نی اصن نه مسعود هم مثل خودم خط قرمزش شادمهره و کسی متلک بندازه از این به بعد با هم دو تایی حمله ور میشیم به یارو

قربانت ممنونم... کلا زندگی همینه اونایی هم که خارج هستن همش خوشی نیست بالاخره بعضی اوقات ناخوشی و فشار زندگی روشون هست ولی برای ما تو ایران مدتیه شده همش روی دور بدبختی و فلاکت خبر خوب و اتفاق خوب به ندرت پیش میاد چون ما انتخاب کردیم این طوری زندگی کنیم چه از لحاظ اجتماعی چه بعضا از لحاظ شخصی

امدیوارم تو هم بهتر از من باشی رفیق خوبم

12. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    سخت نگیر ... دور هم هستیم ...

هرچند اینجا شبیه قدیما نیست ولی همین که هستیم خودش غنیمته حتی اگر گاهی مواقع حس حرف زدن هم نباشه ( خودم یکی فاکتور)

اختیار دارین شماها باید برین تو لیست کلوز فرندز ها مث اینستا

14. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    منو باید از همه جا بلاک بکنه وگرنه اینجوری فایده نداره

خدا بگم چیکارت کنه ...
    عاشق این تیکه های بعد از شعر های اینجوری هستم ...
    دست خالی نمیارزه باید ی چیزی بگیریم دستمون... ما فعلا خایه باقر دستمون گرفتیم .. جوون ترا هم گلنار بگیرن دستشون

16. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    تا دلت بخواد دایورتی تو سایت داریم که تو بلک لیست هم اتفاقا اضاف کردم

هی میگم به خودم شل بگیرم هم تو مجازی هم تو زندگی ولی خدایی گاهی اوقات بد سفت میگیرم و دست خودم نی اصن نه مسعود هم مثل خودم خط قرمزش شادمهره و کسی متلک بندازه از این به بعد با هم دو تایی حمله ور میشیم به یارو

قربانت ممنونم... کلا زندگی همینه اونایی هم که خارج هستن همش خوشی نیست بالاخره بعضی اوقات ناخوشی و فشار زندگی روشون هست ولی برای ما تو ایران مدتیه شده همش روی دور بدبختی و فلاکت خبر خوب و اتفاق خوب به ندرت پیش میاد چون ما انتخاب کردیم این طوری زندگی کنیم چه از لحاظ اجتماعی چه بعضا از لحاظ شخصی

امدیوارم تو هم بهتر از من باشی رفیق خوبم
    بلک لیستت پر شده پس

از قدیم گفتن دستت به دیوار باشه، امیدت به خدا

مسعود مثل تانک زرهی میمونه، توام شبیه اسنایپر هواشو داشته باش

اره هرکسی هرجایی داستان های خودشو داره، ما هم اینجا هر روز هی بیشتر بهمون فرو میکنن

فدایت

18. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    هرچند اینجا شبیه قدیما نیست ولی همین که هستیم خودش غنیمته حتی اگر گاهی مواقع حس حرف زدن هم نباشه ( خودم یکی فاکتور)
    اختیار دارین شماها باید برین تو لیست کلوز فرندز ها مث اینستا
    نه تنها اینجا بلکه هیچ جا مثل قدیما نیست ... برای من که همیشه حس حرف زدن وجود داره ...

منو باید از همه جا بلاک بکنه وگرنه اینجوری فایده نداره
    دست خالی نمیارزه باید ی چیزی بگیریم دستمون... ما فعلا خایه باقر دستمون گرفتیم .. جوون ترا هم گلنار بگیرن دستشون
    تو رو از همه جا بلاک کنه بازم یه سولاخی پیدا میکنی ...
    عادت داری همیشه یه چیزی دستت باشه ...

20. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3936 از 4119 نخستنخست ... 2936343638363886392639343935393639373938394639864036 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع