صفحه 4134 از 4136 نخستنخست ... 3134363440344084412441324133413441354136 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,331 به 41,340 از 41353

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    آره شادمهر هم همیشه میگفتی اخلاقش خوب نیست ... بهروز صفاریان رو یادت رفت!
    گفتی سیاوش .. سیاوش دیگه با الیاس شیرزاد کار نمیکنه؟ این چند کار آخر تنظیم کننده اش ناشناس بود و معروف نبود اصلن از کجا پیدا کرده بود این نیاوش خان رو؟!

خب میترسیم که نابود تر از اینم بشه چون احتمال بالا رفتن دلار تا آخر سال به نزدیکای صد و پنجاه به بالا وجود داره که البته بازم ممکنه مردم به اون قیمتها هم در صورت تحقق عادت بکنن مثل همیشه ..

منم حقیقت خبری ندارم ازش .. نمیدونم کی پست های آهنگا را میزاره؟ انجمن را که دیگه بهش کاری ندارن همین که نبستنش تا الان خودش خیلیه! بازم دمت گرم احسان ... اگر تو نباشی که کلن اینجا سوت و کور میشه دوباره مثل چند ماه پیش ...

بسکتبال یورولیگ رو دنبال میکنی؟ اونجا تو تیمای اروپایی هم بازیکنای خوبی بازی میکنن از یونان گرفته تا اروپای شرقی ...

درسته ... فکر میکنم ان بی ای 25 30 سال پیش هم بازی ها خیلی پر گل بود اگر اشتباه نکنم .. دوران مایکل جردن و شکیل و اسکاتی پی پن
    شادمهر الان که خوبه بهتر شده ... ولی یه سری از اخلاق های آدم هیچوقت تغییر نمیکنه ... بهروز صفاریان که هیشکی رو آدم حساب نمیکنه ...
    سیاوش اخلاقش اینه بعد از همکاری کلاً قطع رابطه میکنه ... از استیو مک گرام بگیر تا اروین و شیرزاد ... همه رو میندازه دور ... اخلاقش اینه ... اینم نیاوش میاوش رو هم یکی معرفی کرده مثل امیرقاسمی یا جمالی ...
    به این سادگیا اقتصاد درست نمیشه ... سالها زمان نیازه اثرات تحریم بره ...
    نمیدونم چرا انجمن ول شده به حال خودش ... اره یکی دو ماه نبودم دیدم اصلاً خبری نبوده اینجا ...
    یورولیگ رو دنبال میکنم کما بیش ... جالبه امسال هواپیمایی ترکیه از اسپانسری کشیده کنار و هواپیمایی امارات اومده کنار اسپانسرها ... از اون جالبتر یه تیم دادن به اسم دبی بسکت که بازیهاش هم تو دبی برگزار میشه ...!!! دیگه کمبود پول و پول عربها باعث همچین چیزای خنده دار هم میشه که یه تیم عربی بیاد تو یورو بسکت ... شاید در آینده تیمای عربستانی هم بیان تو لیگ قهرمانان اروپا فوتبال با این وضعیت ...
    اون دوره یعنی دهه ی 90 میلادی بازیها رو کامل دنبال میکردم ... جمعه ها صبح ... اون دوره بازیها شبیه جنگ بود ... کری زیر سبد شدید بود ... پست 5 خیلی اهمیت داشت واسه همین بین پست های 4 و 5 همیشه کری برقرار بود و حسابی از خجالت هم در می اومدن ... واسه همین بازیها جذاب بود ... ولی الان بازیها حس و حال نداره ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    این مهشیده که همه کاره س ... تمام بدبختی های این سالهای ابی زیر سر اینه زنیکه گامبوی عفرتیه ...
    پسرش در حد اداره ی یه مرغداری هم نیست چه برسه به کنسرت ... کاملاً شناخت دارم ازش که میگم ... بی عرضه و بچه ننه ...
    از اونایی که فقط پول ددی رو خرج میکنه ست

فعال
    من یه جا دیده بودم میگفتن تمام کارای کنسرت با پسرشه
    پس چرت بوده

فعال
    پیمان لینک دانلود نمیده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    پیمان لینک دانلود نمیده
    چه پیغامی میده ؟ حسین جان دست راست پایین روی Download Now کلیک کن. اگر نشد با سنگ شکن امتحان کن کار میکنه سرعتشم بالاس 🌷🌸

حرفه ای
    با عرض سلام و خوش آمد گویی به پیمان عزیز

+

احسان تف تو کونت؛ مردک اسپم ول دهسگ تو روحت 20 صفحه اسپم ول دادی

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    با عرض سلام و خوش آمد گویی به پیمان عزیز

+

احسان تف تو کونت؛ مردک اسپم ول دهسگ تو روحت 20 صفحه اسپم ول دادی

به به سلام حسین جون

منتظرت بودیم دیر اومدی 🥺🥺 خوشحالم که دوباره اینجایی... ❤️ خوبی؟ سلامتی؟

خخخخ شرمنده من پست ها را تک تک جواب دادم صفحات زیاد شد تقصیر احسان نیست 😂😁

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    شادمهر الان که خوبه بهتر شده ... ولی یه سری از اخلاق های آدم هیچوقت تغییر نمیکنه ... بهروز صفاریان که هیشکی رو آدم حساب نمیکنه ...
    سیاوش اخلاقش اینه بعد از همکاری کلاً قطع رابطه میکنه ... از استیو مک گرام بگیر تا اروین و شیرزاد ... همه رو میندازه دور ... اخلاقش اینه ... اینم نیاوش میاوش رو هم یکی معرفی کرده مثل امیرقاسمی یا جمالی ...
    به این سادگیا اقتصاد درست نمیشه ... سالها زمان نیازه اثرات تحریم بره ...
    نمیدونم چرا انجمن ول شده به حال خودش ... اره یکی دو ماه نبودم دیدم اصلاً خبری نبوده اینجا ...
    یورولیگ رو دنبال میکنم کما بیش ... جالبه امسال هواپیمایی ترکیه از اسپانسری کشیده کنار و هواپیمایی امارات اومده کنار اسپانسرها ... از اون جالبتر یه تیم دادن به اسم دبی بسکت که بازیهاش هم تو دبی برگزار میشه ...!!! دیگه کمبود پول و پول عربها باعث همچین چیزای خنده دار هم میشه که یه تیم عربی بیاد تو یورو بسکت ... شاید در آینده تیمای عربستانی هم بیان تو لیگ قهرمانان اروپا فوتبال با این وضعیت ...
    اون دوره یعنی دهه ی 90 میلادی بازیها رو کامل دنبال میکردم ... جمعه ها صبح ... اون دوره بازیها شبیه جنگ بود ... کری زیر سبد شدید بود ... پست 5 خیلی اهمیت داشت واسه همین بین پست های 4 و 5 همیشه کری برقرار بود و حسابی از خجالت هم در می اومدن ... واسه همین بازیها جذاب بود ... ولی الان بازیها حس و حال نداره ...

صحبت بهروز را کردم.. با کسی قرار نیست همکاری کنه؟ با اصفهانی و احسان خواجه امیری چند تا تک آهنگ کار کرده بود خوب بودن ..

سیاوش پسرش را گردن نمیگیره اون وقت میخواد با تنظیم کننده هاش کنار بیاد و زحماتشون را قدر بدونه! 😂

اون که آره اما پولهای بلوکه شده اگر آزاد بشن دلار جا داره بیاد تا نزدیکای 20 30 هزار تومن ...

عجیبه نمیدونستم اینا رو ... خنده داره واقعا! چطوری همچین تصمیمی گرفتن که تیم از خاورمیانه بیاد تو لیگ بسکت اروپا؟ اصلا کیا توش بازی میکنن؟ بازیکن به درد بخور هم داره ؟ حتما همه مال کشورای دیگن؟ امارات فوتبالش چیه که بسکتبالش چی باشه!! 😆😆

آره یادمه اون سالها تیلویزیون صبحای جمعه بسکت میذاشت بابام بعضی وقتا حوصله داشت دنبال میکرد منم آخراش گاهی از خواب بیدار میشدم میدیدم بابام داره نگاه میکنه میشستم با چشم خواب الود نگاه میکردم... یادش بخیر دیوار اتاقم را پوستر مایکل جردن خریده بودم چسبونده بودم 🥹🥲 چند سال پیش که میامی هیت دایان وید و لبرون بازی میکردن خیلی خوب بود من دو سه فصل مرتب پشت سر هم تماشا میکردم بازی هاشون رو خیلی قشنگ بود ان بی ای

فوق حرفه ای
    از اونایی که فقط پول ددی رو خرج میکنه ست
    خیلی دیوثه ... حیف که نمیتونم بیشتر بگم در موردش ...

فوق حرفه ای
    من یه جا دیده بودم میگفتن تمام کارای کنسرت با پسرشه
    پس چرت بوده
    پسر عمله مادرشه ... بدون اجازه مهشید آب نمیخورن ... برای بعد از مرگ ابی هم برنامه ریزی کردن ...

صفحه 4134 از 4136 نخستنخست ... 3134363440344084412441324133413441354136 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 31 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع