[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بامداد خمار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بامداد خمار
نمیدونم اولین بار کی بود اینجا چورن چورن راه انداخت فقط اینو بگم من نبودم ...شانس آوردیم کاربری از این منطقه نبود وگرنه جنجال به پا میشد ...
به قول حسین سر به بیابون میزاشتن ...
نمیدونم چرا یاد داش ملی خودمون افتادم ...کِی خواننده شد ...؟
کِی کشف حجاب کرد ...؟
مگه چادرملو نماینده چادرِ ملی در لیگ برتر نبود ...؟داش ملی این بود آرمان های بلند موزیک باران کبیر ...؟
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکرشم نمیکردم روزی برسه که تنظیم کننده ای بیاد مثلاً اورتور رو با نگاه آثار انیو موریکونه بسازه ...
این آکسان ( کلاچ ترمز گاز خودمون ) اصلاً مناسب چاوشی نیست ...
ولی خوبه که تنظیم کننده ها حداقل اورتور یا تم رو از روی موسیقی کلاسیک بسازن ...
البته موسیقی کلاسیک مثل باخ و امقالهم یه بدی که داره آدمو به شدت معتاد خودش میکنه رها شدن ازش سخته ... به خصوص در دنیای روشنفکری امروز ... من زمانی که دبیرستان میرفتم یعنی حدود 28 سال پیش یه مدت به شدت درگیر موسیقی کلاسیک شده بودم روز و شبمو درگیر کرده بود ... حسابی داشت اذیتم میکرد سریع گذاشتمش کنار ... معتادت میکنه لامصب ...
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)