صفحه 4222 از 4247 نخستنخست ... 32223722412241724212422042214222422342244232 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 42,211 به 42,220 از 42468

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها

ای بابا نمیدونستم ... خوشحالم که دوباره سرحالی ...
    آره وقتی سایت بالا اومد دیدم اهنگ شادمهر رو یه کامنت گذاشتم با یوزر خودم که فروم چرا قطعه هنوز ... دیگه داشت یادم میرفت انجمن ... هر روز میگفتم یه کاری داشتم انجام ندادم ...

والا ... راهی به غیر از سر گذاشتن به بیابون وجود نداره ...

حالا بازم درخدمتم اگه دوباره نت قطع نشه ... پیرزن ها هم دل دارن ... به خصوص اونایی که 85 دارن ...
    یه مدت قبل جنگ نت وصل شد اون بدتر بود همه گیج بودن ...

قربانت احسان جان محبت داری خوشحالم که دوباره میبینیمت.. خودت چطوری؟ رو به راهی؟ همه چی خوبه یا نه؟

بیابون های ایران هم دیگه آخه امنیت ندارن تو این شرایط ... باید مهاجرت کرد به بیابون های کشورای دیگه

امیدوارم قطع نکنن تنها دلخوشی مردم تو این اوضاع همین اینترنته اونم که نباشه تحمل اوضاع جنگی خصوصا برای کسایی که تو خونه بیکار هستن غیرممکن میشه

خواهش میکنم من و حسین مخاطب عکس هات هستیم با کمال میل خیر و برکت را بیار دوباره عرضه کن به باران

آر همین طوره... میگن آدم از فرداش خبر نداره تا اومدم به خودم بیام و روحیه ام را بازسازی کنم که جنگ شد و ظهر شنبه 9 اسفند از خواب بیدار شدم دیدم بـــــــــــله کن فیکون شده اوضاع و جنگ شروع شده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    سلام دوستان گل بالاخره فروم خدا آزاد کرد احسان حسین پیمان روبه راهید دلتنگتونم

سلام. خوبی؟ قربونت حسین جان ممنون دل به دل راه داره ...

من و حسین بعد وصل شدن نت با هم تو تلگرام در تماس بودیم ...

فعال
    یعنی شانس منو ببین ...سال 88 میخواستم پایان نامه ارشد بدم اون حوادث اتفاق افتاد ... حالا هم که سر رساله جنگ شد نت قطع ... بعدی جنگ جهانی سوم ...
    عجب شانسی داری پس بعدی یعنی فوق دکترا؟ حالا چی شد ارایه دادی از اخر یا نه؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    چقدر دلم واسه این حرفات تنگ شده نتا رفته بود نمیتونستم عکسای هلن و هنگامه جون رو ببینم
    منم دلم تنگ شده بود برای به فساد کشاندن بچه های فروم ...حالا در خدمتیم حسین جون ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    ناباورانه را خیلی خوب اومدی احسان. کمتر کسی فکرش رو میکرد دوباره انجمن برگرده.. حداقل خودم دیگه امیدی نداشتم اما بازم بهمون حال دادن ...
    من میگفتم برمیگرده ... اگه امیر بود تو همون قطعی نت هم اینجا فعال بود ...

و ایضا فخر فروشی هات ...

قربانت احسان جان محبت داری خوشحالم که دوباره میبینیمت.. خودت چطوری؟ رو به راهی؟ همه چی خوبه یا نه؟
    بیابون های ایران هم دیگه آخه امنیت ندارن تو این شرایط ... باید مهاجرت کرد به بیابون های کشورای دیگه

امیدوارم قطع نکنن تنها دلخوشی مردم تو این اوضاع همین اینترنته اونم که نباشه تحمل اوضاع جنگی خصوصا برای کسایی که تو خونه بیکار هستن غیرممکن میشه
    خواهش میکنم من و حسین مخاطب عکس هات هستیم با کمال میل خیر و برکت را بیار دوباره عرضه کن به باران

آر همین طوره... میگن آدم از فرداش خبر نداره تا اومدم به خودم بیام و روحیه ام را بازسازی کنم که جنگ شد و ظهر شنبه 9 اسفند از خواب بیدار شدم دیدم بـــــــــــله کن فیکون شده اوضاع و جنگ شروع شده
    شکر خدا میگذره دیگه اوضاع رو که میبینی همه چی بهم ریخته ...
    بیابون های اطراف مَشَد امنیت داره الی شاهده ...

ایندفه بعیده قطع کنن چون تحمل ملت تموم شده خسته شدن ...

من روز دوم جنگ رفتم تهران ...! یعنی حس رمبو داشتم ...ولی دیدم زیادم خلوت نیست ... مجبور شدم برم به خاطر بابام که نمی اومد ... صدای انفجار وحشتناک بود ... طرف ما رو بدجور زدن نامردا ... بعد آتش بس رفتم دیدم اشکم دراومد ...

عجب شانسی داری پس بعدی یعنی فوق دکترا؟ حالا چی شد ارایه دادی از اخر یا نه؟
    نه حالا حالاها کار داره ... نه دیگه فوق دکترا نداره خوشبختانه ...

فوق حرفه ای
    و حالاااااااااااااااااااااا ااااا نوبتی هم باشه دوباره با پیرزن های جدید ...

داغ داغ از هنگامه 62 ساله ... مخصوص مناقشات پیمان که آیا 85 هست یا نه ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    با حضور خرزوخان ...

در یکی از به‌یادماندنی‌ترین لحظات ششمین برنامه زنده «رُک»، نشان ویژه «نماد رسانه‌ای رُک» برای ارج‌نهادن به یک عمر فعالیت هنری و نقش ماندگار شهرام شب‌پره در صنعت موسیقی ایران، به این خواننده و آهنگ‌ساز پیش‌کسوت اهدا شد.

این نشان یادبود با حضور بابک امینی، دریافت‌کننده این جایزه در دوره پیشین برنامه رُک، شالی زمردی، ژیان قمیشی و شهردار ریچموند هیل به شهرام شب‌پره تقدیم شد؛ لحظه‌ای احساسی که با تشویق ممتد تماشاگران و قدردانی از دهه‌ها تلاش هنری «سلطان پاپ ایران» همراه بود.

شهرام شب‌پره طی چندین دهه فعالیت، با ترانه‌ها، ریتم‌های پرانرژی و اجراهای ماندگار خود، بخشی جدایی‌ناپذیر از خاطرات چند نسل از ایرانیان بوده و نقشی مهم در شکل‌گیری و تداوم موسیقی پاپ نوین ایران ایفا کرده است.

ششمین برنامه زنده «رُک» روز شنبه ۱۸ ژوئیه ۲۰۲۶ با اجرای ژیان قمیشی و حضور هنرمندان، چهره‌های رسانه‌ای و تماشاگران ایرانی در مرکز هنرهای نمایشی ریچموند هیل برگزار شد.

فعال
    منم دلم تنگ شده بود برای به فساد کشاندن بچه های فروم ...حالا در خدمتیم حسین جون ...

ماها رو از صراط مستقیم به در کردی و به فساد کشوندی بعدش اینترنت قطع شد تو کف موندیم

فعال
    من میگفتم برمیگرده ... اگه امیر بود تو همون قطعی نت هم اینجا فعال بود ...

شکر خدا میگذره دیگه اوضاع رو که میبینی همه چی بهم ریخته ...
    بیابون های اطراف مَشَد امنیت داره الی شاهده ...

ایندفه بعیده قطع کنن چون تحمل ملت تموم شده خسته شدن ...

من روز دوم جنگ رفتم تهران ...! یعنی حس رمبو داشتم ...ولی دیدم زیادم خلوت نیست ... مجبور شدم برم به خاطر بابام که نمی اومد ... صدای انفجار وحشتناک بود ... طرف ما رو بدجور زدن نامردا ... بعد آتش بس رفتم دیدم اشکم دراومد ...

نه حالا حالاها کار داره ... نه دیگه فوق دکترا نداره خوشبختانه ...

من راستش خیلی نا امید شده بودم. چرا پس انقدر طول کشید؟ سرور باران را قبل وصل شدن نتا منتقل کرده بودن به داخل ولی انجمن ...

هاااا خیلی اوضاع خیطه ..

خیلی ها شاهدن در سراسر ایران اوضاع به همین شکله از شمال تا جنوب از غرب تا شرق ...

وضعیت بدتر بشه چاره ای ندارن که قطعش کنن بستگی به شرایط آتی داره خودت بهتر میدونی...

الان خونه خودت کجاست؟ پرند؟ یا پردیس؟

خونه پدر اینا تهرانه آره؟ یادته دیگه اگر سمت شرق تهران بودین که حسابی فوق وحشتناک بود. هواپیما میومد روی تهران برگشتنی هرچی ته محفظه ش باقی مونده بود خالی میکرد روی طرف شرق و از تهران خارج میشد!! حجم بمباران های غرب تهران با شرق اصلا قابل مقایسه نبود اصلا پدرکشتگی خاصی با مناطق شرقی داشتن

مشهد که تقریبا میشه گفت اتفاق خاصی رخ نداد اینجا و قسمت هایی از شمال به اضافه بیرجند تنها شهرایی بودن که حمله چندانی بهشون نشد. یک بار تو زندگیمون در یک مورد شانس آورده باشیم همین بوده

آها پس هوز مونده.. انصافا جای تحسین داره که برای درس وقت میزاری با وجود زن و بچه و گرفتاری های زندگی تو این شرایط سخت بازم ولش نکردی و انصراف بدی ...

فعال
    و حالاااااااااااااااااااااا ااااا نوبتی هم باشه دوباره با پیرزن های جدید ...

داغ داغ از هنگامه 62 ساله ... مخصوص مناقشات پیمان که آیا 85 هست یا نه ...

دهنت بعد 6 ماه چه خوب خاطرت مونده

عکس ها اگر مال این تابستونه پس چرا لباسش تابستونی و داغ نیست؟!

انتظار میرفت تو این هوا لباس مناسبتر بپوشه درست نمیگم؟!!

صفحه 4222 از 4247 نخستنخست ... 32223722412241724212422042214222422342244232 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع