PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمک کنید.گوشی هواوی فایو ایکس

AMIR HOSEIN
07-28-2016, 04:29 PM
بچه ها یه مدل گوشی هواوی فایو ایکس هست میخوام بخرم کارایی هاش با قیمتش خیلی مناسب ارزش داره بخرم یا نه.کسی از دوستان این مدل گوشیو داره؟

اینجا ببینید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

kamran69
07-28-2016, 06:22 PM
بچه ها یه مدل گوشی هواوی فایو ایکس هست میخوام بخرم کارایی هاش با قیمتش خیلی مناسب ارزش داره بخرم یا نه.کسی از دوستان این مدل گوشیو داره؟

اینجا ببینید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

پیشنهاد میکنم اصلا" سمت هواوی نری. هووای رابط کاربری خیلی بدی داره دور تمومه ایکن هاش یه کادر سفیده که خیلی عذاب اوره و مهم تر اینکه پشتیبانیش خوب نیس و اگرم یه اپدیت بده باید دستی نصب کنی. هیچی همش اعصاب خوردی خودم سونی اس پی داشتم اپدیت نمیشد دیگه فروختم یه هواوی هونر 4c گرفتم یه روزم نتونستم تحملش کنم فروختمش، 150.000 روش ضرر کردم. بگذریم. من خیلی در مورد گوشی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که بهترین شرکت اسوس هست هم خوش ساخته هم پشتیبانیش عالیه الان اسوس واسه تبلت 2014 اپدت 5 داده و هنوزم پشتیبانیش میکنه . دیگه رابط کاربری اسوس محشره قبلا" یه تبلت ازش داشتم بینظیر بود . خودم میخوام این گوشی که زیر لینکشو میذارم چند وقت دیگه بخرم خوت ببین از نظر امکانات همه چی تمومه قیمتشم مناسبه 650.000 . پیشنهاد میکنم اینو بخر.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/

kamran69
07-28-2016, 06:29 PM
راستی یادم رفت بگم اندروید 6 هم واسش اومده، گوشی رو به نت که وصل کنی سریع پیغام اپدیت میاد اوکی میکنی دانلود میکنه راحت نصب میکنی . راحت راحت

kamran69
07-28-2016, 06:38 PM
توو خرید این گوشی که بت گفتم شک نکن. بهترینه . مشخصاتشو بخون سخت افزارش خیلی قویه . یعنی هیچی کم نداره 650 میدی یه گوشی همه چی تموم میگیری از نظر اپدیتم خیالت راحت قول میدم اندروید 7 هم اسوس واسش میده

AMIR HOSEIN
07-28-2016, 09:48 PM
مرسی بابت راهنمایی دوست عزیز

اتفاقا ایسوسم مد نظرم بود واقعا گوشیهای خوشکلو خوشدستی میزنه ولی یه عیبی که دارن اینکه هر جا میرم میگن خیلی عالین ولی اگه خراب شدن قطعاتشون به سختی گیر میاد

sadegh1
07-28-2016, 09:51 PM
سامسونگ هم بهترینه اچ تی سی هم خوبه ولی قطعاتش گیر نمیاد یا خیلی کم گیر میاد.