توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ○● چت روم بروبکس بارانی ™●○
ghasemshah
11-15-2019, 12:45 PM
باقیش بعدا" بچه ها دیگه خسته میشید.(sm10)
(sm111)(sm181)
ghasemshah
11-15-2019, 01:15 PM
دروغ نگو آینه
که من هنوز جوونم
واسه دلای خسته
بازم می خوام بخونم
بنازم این نفس رو
که من رو یاری کرده
سالهای ساله عشقو
تو رگها جاری کرده
تو این قفس می مونم
تا بتونم بخونم
تو این قفس می مونم
تا بتونم بخونم
خدا خدای دلها
نذار که خاموش بشم
تو این همه هیاهو
نذار فراموش بشم
مرگ واسم شیرینه
اگه بناست نخونم
شکسته بال و خاموش
چه فایده که بمونم
بدبختی ما
گناه بیگانه نبود
پیوند ِ من و شما
صمیمانه نبود
بودیم به ظاهر
همه مشتاق وطن
در باطن ِ ما
نقشی از آن خانه نبود
خدا خدای دلها
نذار که خاموش بشم
تو این همه هیاهو
نذار فراموش بشم
مرگ واسم شیرینه
اگه بناست نخونم
شکسته بال و خاموش
چه فایده که بمونم
بنازم این نفس رو
که من رو یاری کرده
سالهای ساله عشقو
تو رگها جاری کرده
تو این قفس می مونم
تا بتونم بخونم
تو این قفس می مونم
تا بتونم بخونم
دروغ نگو آئینه
که من هنوز جوونم
واسه دلای خسته
بازم می خوام بخونم
بنازم این نفس رو
که من رو یاری کرده
سالهای ساله عشقو
تو رگها جاری کرده
تو این قفس می مونم
تا بتونم بخونم
تو این قفس می مونم
تا بتونم بخونم
Hosseiin
11-15-2019, 05:50 PM
(sm77)
(sm77)
حسین جان سلام خوبی؟ یه سوال داشتم ازت من یه مدت ویندوز 10 استفاده کردم چرا اینجوریه؟ همش یا گیر میکنه یا می خوام یه دی وی دی رو هارد کپی کنم هشت ساعت طول میکشه!! ولی ویندوز 7 نهایت هفت هشت دقیقه طول میکشه مجبور شدم باز سون ریختم این سرعتش بیشتره تنظیمات می خواد یا که نه؟
sadegh1
11-15-2019, 07:56 PM
یارو داشت توی جمع تعریف میکرد: آره راهزنا به ما حمله کردن بیشتریا رو کشتن بقیه رو کردن!! میبینه همه دارن نگاش میکنن میگه: البته منم کشتن!!(sm2)
(sm2)
sadegh1
11-15-2019, 08:01 PM
از شانس تخمی تخیلی ما بنزین هم گرون کردن دیگه باید تو باک ماشین بشاشم(sm25)
Hosseiin
11-15-2019, 08:17 PM
حسین جان سلام خوبی؟ یه سوال داشتم ازت من یه مدت ویندوز 10 استفاده کردم چرا اینجوریه؟ همش یا گیر میکنه یا می خوام یه دی وی دی رو هارد کپی کنم هشت ساعت طول میکشه!! ولی ویندوز 7 نهایت هفت هشت دقیقه طول میکشه مجبور شدم باز سون ریختم این سرعتش بیشتره تنظیمات می خواد یا که نه؟
سلام قربونت تو خوبی؟ من چند ساله دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم همچین مشکلی ندیدم به هیچ عنوان گیر یا هنگ نمیکنه همین العان یه دی وی دی کپی کردم 12 دقیقه ای کپی کرد.قبلا ویندوز 7 داشتم دقیقا سرعتش همینجوری بود.فقط ویندوز 10 یکم بوت شدنش کنده.البته من لپ تاپم core i5 رمش 4 هاردش 500 .سیستمت چیه؟ یه نسخه جدید ویندوز 10 روش نصب کن شاید مشکلت حل بشه.
سلام قربونت تو خوبی؟ من چند ساله دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم همچین مشکلی ندیدم به هیچ عنوان گیر یا هنگ نمیکنه همین العان یه دی وی دی کپی کردم 12 دقیقه ای کپی کرد.قبلا ویندوز 7 داشتم دقیقا سرعتش همینجوری بود.فقط ویندوز 10 یکم بوت شدنش کنده.البته من لپ تاپم core i5 رمش 4 هاردش 500 .سیستمت چیه؟ یه نسخه جدید ویندوز 10 روش نصب کن شاید مشکلت حل بشه.
من منظورم کامپیوتره نه لب تاب کامپیوترم هاردش یکه رمش شیشه گرافیکم یکه ولی نمیدونم چرا اینجوریه
Hosseiin
11-15-2019, 10:03 PM
من منظورم کامپیوتره نه لب تاب کامپیوترم هاردش یکه رمش شیشه گرافیکم یکه ولی نمیدونم چرا اینجوریه
به نظر من فرقی نداره کامپیوتر با لپ تاپ جفتشون کارایشون یکیه.من کامپیوترم دارم سیستمش خیلی ضعیفه ولی روش هارد ssd انداختم با اونم تست کردم اونم اوکیه. نسخه جدید ویندوز 10 دانلود کن نصب کن ببین درست میشه.
به نظر من فرقی نداره کامپیوتر با لپ تاپ جفتشون کارایشون یکیه.من کامپیوترم دارم سیستمش خیلی ضعیفه ولی روش هارد ssd انداختم با اونم تست کردم اونم اوکیه. نسخه جدید ویندوز 10 دانلود کن نصب کن ببین درست میشه.
ویندوز اورجینال برای شرکت گردو خریدم
Hosseiin
11-15-2019, 10:50 PM
اورجینال بودنش زیاد مهم نیست به نظر من از سایت سافت ۹۸ جدیدترین نسخه ویندوز ۱۰ دانلود کن بعد از نصب درایوراتو حتماً از طریق device manager بصورت آنلاین بروزرسانی کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
Hosseiin
11-15-2019, 10:56 PM
تمام ویندوزا که دانلود میکنیم یا میخریم همشون یکین فقط لایسنس ویندوزه که مهمه.اگه لایسنس اورجینال ویندوز ۱۰ خریدی میتونی هر نسخه دیگه ای از ویندوز که خواستی دانلود کنی با این لایسنسی که داری ویندوزتو اکتیو کنی.البته اگه لایسنست برای نسخه home باشه باید حتماً نسخه home دانلود کنی
lidaahmadi5595
11-16-2019, 11:44 AM
چه رسم تلخی است!
تو بی خبر از من
و
تمام من درگیر تو..!!!!
من
تو
او
ما
حتی بین ضمایر هم او بین ما فاصله انداخته!
lidaahmadi5595
11-16-2019, 11:51 AM
عشق جانم اسمتو رو سيگارنوشتم
وبراي اولين باركشيدم
تا بسوزي وفراموشت كنم
اما نميدونستم باهرپوك زدن..
ذره ذره ميري تونفسم
وميشي همه كسم
sadegh1
11-16-2019, 04:03 PM
سلام ببخش تو بحثتون دخالت میکنم ولی یه چیز بگم هیچ وقت ویندوز نخر اونم از شرکتایی مثل گردو و پسته و بادوم همشون مزخرفن، همونطور که حسین گفت از سافت 98 بگیر فعال ساز ویندوز هم گذاشته(sm10)
sadegh1
11-16-2019, 04:10 PM
بچه ها شهر شما هم شلوغ شده؟ اینجا که راه ها رو بستن شلوغ شده..(sm155)
سلام ببخش تو بحثتون دخالت میکنم ولی یه چیز بگم هیچ وقت ویندوز نخر اونم از شرکتایی مثل گردو و پسته و بادوم همشون مزخرفن، همونطور که حسین گفت از سافت 98 بگیر فعال ساز ویندوز هم گذاشته(sm10)
سلام ممنونم ازت صادق جان حتما" همین کار رو انجام میدم(sm10)
تمام ویندوزا که دانلود میکنیم یا میخریم همشون یکین فقط لایسنس ویندوزه که مهمه.اگه لایسنس اورجینال ویندوز ۱۰ خریدی میتونی هر نسخه دیگه ای از ویندوز که خواستی دانلود کنی با این لایسنسی که داری ویندوزتو اکتیو کنی.البته اگه لایسنست برای نسخه home باشه باید حتماً نسخه home دانلود کنی
دستت درد نکنه حسین جان از راهنماییت ممنونم.(sm10)
بچه ها شهر شما هم شلوغ شده؟ اینجا که راه ها رو بستن شلوغ شده..(sm155)
آره... اطراف فلکه صادقیه شلوغه میگن مردم ماشینها رو وسط خیابون خاموش کردند راه نمیرند.
ghasemshah
11-17-2019, 07:23 PM
(sm142)(sm142)(sm142)
H_alone3
11-20-2019, 05:14 PM
کسی هست از داخل ؟؟؟
H_alone3
11-20-2019, 05:15 PM
چه وض کصشری
سلام بچه ها حالتون خوبه؟ بالاخره بعد از یه هفته تونستم وارد انجمن بشم. دلم تنگ شده بود براتون.(sm128)
Hosseiin
11-24-2019, 01:31 AM
سلام بچه ها حالتون خوبه؟ بالاخره بعد از یه هفته تونستم وارد انجمن بشم. دلم تنگ شده بود براتون.(sm128)
سلام امیر جان خدارو شکر خوبیم تو خوبی؟ دلم برای همتون تنگ شده بود امیدوارم حال همتون خوب باشه(sm134)
سلام امیر جان خدارو شکر خوبیم تو خوبی؟ دلم برای همتون تنگ شده بود امیدوارم حال همتون خوب باشه(sm134)
خیلی مخلصیم حسین جان همیشه پایدار باشی.(sm10)(sm127)
Elegance
11-24-2019, 01:28 PM
این دلتنگی...(sm81)
Mo$en
11-24-2019, 03:52 PM
زنده هستید
خداازشون نگذره
sadegh1
11-24-2019, 04:40 PM
سلام میبینم که هنوز زنده اید(sm59)
خدا رو شکر...(sm19)
منم دلم دلم براتون تنگ شده بود(sm172)
ghasemshah
11-24-2019, 08:02 PM
سلام میبینم که هنوز زنده اید(sm59)
خدا رو شکر...(sm19)
منم دلم دلم براتون تنگ شده بود(sm172)
میبینم که همه خوشو خورمید بنزینم گرون شد
یارانه هاتون رو هم ریختن
اینترنتم وصل شد
دیگه چه مشکلی داریم مملکت به این گل و بلبلی
بچه ها انقدر بی انصاف نباشید
خدا رو ووووووووووووو شکرررررررررررررررررر
(sm178)(sm178)(sm142)(sm50)(sm102)(sm184)(sm149)
sadegh1
11-24-2019, 11:34 PM
یارانه هاتون رو هم ریختن
اینترنتم وصل شد
اینو باید به اون گوسفندایی که میان شعار مرگ بر اغتشاش گر میگن بگی انگار این چند روز واسه ملت مظلوم ... اعتراض کردن نه واسه اونا(sm138)(sm178)(sm50)
sadegh1
11-24-2019, 11:36 PM
ک.یرم تو این مملکت گوه که باید واسه یه لقمه نون هم جنگید
Hosseiin
11-25-2019, 12:39 AM
(sm35)
ghasemshah
11-25-2019, 08:18 PM
(sm178)
سلام خوبی من دوروزی که سایت باز شده از خود سایت نمی تونم دانلود کنم شما هم این مشکل رو داری ایراد از کجاست(sm127)
سلام خوبی من دوروزی که سایت باز شده از خود سایت نمی تونم دانلود کنم شما هم این مشکل رو داری ایراد از کجاست(sm127)
سلام قاسم جان قربونت خوبم شما خوبی؟ نه من مشکلی ندارم،، ببین دانلود منیجرت به روزه؟ شاید ورژنش قدیمیه آخرین نسخشو نصب کن شاید درست بشه.
Hosseiin
11-26-2019, 12:15 AM
(sm10)
این جا کسی گوشی آیفون داره ؟ زنگ های آیفون رو می خوام
Soheil
11-26-2019, 01:28 AM
این جا کسی گوشی آیفون داره ؟ زنگ های آیفون رو می خوام
مشکی طوسی طلایی خاکستری قرمز مونده به مدل
Soheil
11-26-2019, 01:29 AM
یارانه هاتون رو هم ریختن
اینترنتم وصل شد
یارانه؟! پولی که چوبله از ملت گرفته میشه بعد یک هشتمشو میدن ....
نت هم قط نبود کافی بود از یه سرور مجازی ایرانی تانل بزنی به خارجی تا نت خارج در دسترست بشه
Soheil
11-26-2019, 01:30 AM
اینو باید به اون گوسفندایی که میان شعار مرگ بر اغتشاش گر میگن بگی انگار این چند روز واسه ملت مظلوم ... اعتراض کردن نه واسه اونا(sm138)(sm178)(sm50)
اونا همون سهمیه ایان دیگه که تو کل اداراتم استخدامن بایدم بیان یه مشت بیسواد مفبر از اینا ساندیس گذشته تک دانه بهشون میرسه دیگه
مشکی طوسی طلایی خاکستری قرمز مونده به مدل
زر نزن مگه میخوام گوشی بخرم . زنگ موبایل هاشو می خوام با کیفیتی که تو خود گوشیا هست
Soheil
11-26-2019, 01:37 AM
زر نزن مگه میخوام گوشی بخرم . زنگ موبایل هاشو می خوام با کیفیتی که تو خود گوشیا هست
کونکش برو تو گوگل سرج کن میاد دیگه هنوز بیل تو کویون موندی تو؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
بیه کونی دلم واس لپات تنگ شده بود
Soheil
11-26-2019, 01:39 AM
فقط بعضیا که کویونشونو پاره می کنن تو ایران درس میخونن دلم قش میره اخه مگه ارزشی داره دکتری هم بگیری یه عنی دیگه تو ایران فقط باید پزشکی خوند بقیه رشته ها از بیخ ریده شده همه بیکار فقط واس سهمیه ایا خوبه(sm3)
اونا همون سهمیه ایان دیگه که تو کل اداراتم استخدامن بایدم بیان یه مشت بیسواد مفبر از اینا ساندیس گذشته تک دانه بهشون میرسه دیگه
شهید دادیم مگه الکیه . جوانای مردم پرپر زدن . خونشون ریخت کف آسفالت اونوقت یه مشت زنای **** چادری از روش رد میشن و لعنت میگن . یعنی دهنشون همیشه بازه حالا میخواد ک.یر بره توش یا گوه بزنه بیرون ازش
اونا مرد بودن نه مث ما . ما فقط میشینیم تا ببینیم دیگه چه بلایی مونده سرمون بیارن
یا عین این زنا به خاله زنک بازی مشغولیم تخم تو پامون نیست . ناراحت نشیما غیرت نداریم به خدا
Soheil
11-26-2019, 01:43 AM
شهید دادیم مگه الکیه . جوانای مردم پرپر زدن . خونشون ریخت کف آسفالت اونوقت یه مشت زنای **** چادری از روش رد میشن و لعنت میگن . یعنی دهنشون همیشه بازه حالا میخواد ک.یر بره توش یا گوه بزنه بیرون ازش
فعلا که بخور بخوره مردم عادی تو قهقهران با این رویه که در پیشه والا هرچی بیسواد سهمیه ایه تو اداراته پزشکامونم اینطور شده وای به حالت مریض شی از قصد دارویی میدن که چندماه بعد بری عمل دیگه بود و نبودت با خدا .... والا قدیم لاقل باسوادا بود کاری بودن کاش دانشگاها بدون ازمون ورودی نبودن
فعلا که بخور بخوره مردم عادی تو قهقهران با این رویه که در پیشه والا هرچی بیسواد سهمیه ایه تو اداراته پزشکامونم اینطور شده وای به حالت مریض شی از قصد دارویی میدن که چندماه بعد بری عمل دیگه بود و نبودت با خدا .... والا قدیم لاقل باسوادا بود کاری بودن کاش دانشگاها بدون ازمون ورودی نبودن
مگه کنکور نمیزارن اونم برا پزشکی ؟
Soheil
11-26-2019, 01:45 AM
اونا مرد بودن نه مث ما . ما فقط میشینیم تا ببینیم دیگه چه بلایی مونده سرمون بیارن
یا عین این زنا به خاله زنک بازی مشغولیم تخم تو پامون نیست . ناراحت نشیما غیرت نداریم به خدا
من نه اوریم نه اوری برامم اصلا مهم نیست یه مملکتو ملتش میسازه امریکارو برو ببین دیگه اینستا دستته میبینی چه راحتن کو کار خدایی دغدغه داشته باشن تا همون دبیرستان میخوننو جشنو ازدواج یاهم کسی دلش خواست دانشگاهو کارا پژوهشیو....
از ملت بیسواد هیچ بخاری بلند نمیشه چون نمیدونن و هنوز درگیر جادو جنبلن
Soheil
11-26-2019, 01:46 AM
مگه کنکور نمیزارن اونم برا پزشکی ؟
پردیسا ندارن
بعضیا هم سهمیه مرزی دارن
بعضیا هم پول دارن
بعضیا هم میرن کشورا همسایه مدرکو اینجا میدن وزارت تایید تموم
ریده شده به همه چی
Soheil
11-26-2019, 01:50 AM
Amir
بابا یخورده قالبو عوض کن این چیه چندساله همینه قبلنا هرسال عوض میکرد مورتوض(sm98)
دلم واست تنگ شده بود دیوث چطوری؟
Soheil
11-26-2019, 02:00 AM
Hadi
موندن اینجا ارزش نداره اور کارگریم کنی با این ارز ارزش داره اگ پولشو داری برو نه نداری بازم برو نهایت یه مدت تو کمپی بعد کار کنو برو راحتترین کار یوتیوبه اگه هیچ صنعتی نداری یا هنری!
و....
نمونه هارو واست فرستادم البته تو داخل ایرانم میتونی خیلیا شروع کردن بخصوص دخترا مثلا
و .... چندماه اور چندماه دلت خواست برگرد ایور و....
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
موندن اینجا ارزش نداره اور کارگریم کنی با این ارز ارزش داره اگ پولشو داری برو نه نداری بازم برو نهایت یه مدت تو کمپی بعد کار کنو برو راحتترین کار یوتیوبه اگه هیچ صنعتی نداری یا هنری!
و....
نمونه هارو واست فرستادم البته تو داخل ایرانم میتونی خیلیا شروع کردن بخصوص دخترا مثلا
و .... چندماه اور چندماه دلت خواست برگرد ایور و....
الان اینا چیه (sm77)
من ازین جنگولک بازیا خوشم نمیا . اینا اگه مخاطبی هم جذب کنن به خاطر دختر بودنشونه . هنوز اینو نفهمیدی تو
ghasemshah
11-27-2019, 12:11 AM
(sm50)
Soheil
11-27-2019, 01:18 AM
من ازین جنگولک بازیا خوشم نمیا . اینا اگه مخاطبی هم جذب کنن به خاطر دختر بودنشونه . هنوز اینو نفهمیدی تو
نیستنا پسرن یه سرج کن یوتیوب پسرابیشترن اتفاقا دخترا هم استارتو زدن! کاری نمیکنن که استریم یا از زندگی شخصیشونو....بهتر از این ویلاگرا اینستاس که مهم پولشه کار کاره دیگه! درامد ماهی بالا 20 30م دارن از خداتم باشه اوخ هی دلار یورو بره بالا والا که میره هم چون ارز ایرانی هیچ جا ارزش نداره از طرفیم ماهیچ تولیدو اقتصادی نداریم!
نیستنا پسرن یه سرج کن یوتیوب پسرابیشترن اتفاقا دخترا هم استارتو زدن! کاری نمیکنن که استریم یا از زندگی شخصیشونو....بهتر از این ویلاگرا اینستاس که مهم پولشه کار کاره دیگه! درامد ماهی بالا 20 30م دارن از خداتم باشه اوخ هی دلار یورو بره بالا والا که میره هم چون ارز ایرانی هیچ جا ارزش نداره از طرفیم ماهیچ تولیدو اقتصادی نداریم!
اینا دقیقا چه کار می کنن ؟ تبلیغات می گیرن تو صفحه پرکاربرشون ؟ یا چجور کسب درآمد می کنن ؟
منظورتو نمی فهمم یعنی دقیقا چه کار باید انجام بدیم تا به قول خودت درآمد باشه توش . بعدشم تو چرا این کارو انجام نمیدی ؟
از زندگیت فیلم بزاری و پولدار بشی ؟ کی پولو میده ؟ (sm59)
Hosseiin
11-27-2019, 12:13 PM
هادی جان بهترین راهش اینه یه پیج اینستاگرام بزن در مورد موضوعی که فکر میکنی طرفدار زیاد داره بعدش فالوور جمع کن هر موقع فالوورات تعدادش به 100k رسید میتونی تبلیغ بگیری و کسب در آمد داشته باشی.
Soheil
11-27-2019, 01:24 PM
اینا دقیقا چه کار می کنن ؟ تبلیغات می گیرن تو صفحه پرکاربرشون ؟ یا چجور کسب درآمد می کنن ؟
منظورتو نمی فهمم یعنی دقیقا چه کار باید انجام بدیم تا به قول خودت درآمد باشه توش . بعدشم تو چرا این کارو انجام نمیدی ؟
از زندگیت فیلم بزاری و پولدار بشی ؟ کی پولو میده ؟ (sm59)
گوگل پولتو میده تبلیغات از یوتیوبه که ماله گوگله به هربازدید درامد میده دیگه پیج اینستا هم کنارش میتونی داشته باشی الا خیلیا با همون اینستا بخاطر یه استوری روزی تا یه میلیون درامدشونه و بیشتر
Hosseiin
11-27-2019, 02:37 PM
سلام بچه ها میخوام وارد یه سایتی بشم فیلتره با هر چیز شکنی که وارد میشم اون سایت اجازه دسترسی نمیده.میگه اجازه دسترسی با v p n نداری.اگه راهی داره لطفا راهنماییم کنید(sm10)
sadegh1
11-27-2019, 04:43 PM
سلام بچه ها میخوام وارد یه سایتی بشم فیلتره با هر چیز شکنی که وارد میشم اون سایت اجازه دسترسی نمیده.میگه اجازه دسترسی با v p n نداری.اگه راهی داره لطفا راهنماییم کنید(sm10)
سلام با نرم افزار tor browser تست کردی؟ سایتای فیل تر رو باز میکنه
Soheil
11-27-2019, 05:13 PM
یه سرور مجازی ارزون بخر کاراتو باهاش بکن از هرفیلترشکنی بهتره میتونی یا ریموت شی یا هم خودت روش پروکسی بریزی و از سیستم کانکت شی
Soheil
11-27-2019, 05:16 PM
هادی جان بهترین راهش اینه یه پیج اینستاگرام بزن در مورد موضوعی که فکر میکنی طرفدار زیاد داره بعدش فالوور جمع کن هر موقع فالوورات تعدادش به 100k رسید میتونی تبلیغ بگیری و کسب در آمد داشته باشی.
(sm2)بابا خیلیا قشنگ در میارن ساعتی میلیونی در میارن همین پیجا که میگن ما امنیت پیج کار میکنیم یکی نیست بگه شیاد تو مگه دسترسی به سرور اینستا داری مگه اخه یا اونایی که یه ماشین لاکچری اجاره میکنن یا از صاحبش کلی خواهش بزار ما یه فیلم و عکس بگیریم بعد میزارن پیج میگن ما میلیاردر خودساخته ایم خخخخخخخ طرف سوارشدنو پیاده شدن از ماشینو بلد نیست بعد .... تو کل دنیا این کار یعنی شیادی و کلاهبرداری و تحصیل پول نامشروع درجا هم زندان داره همم باید سه 4برابر هرچی دراوردن بدن به دولت بماند که بعضی از اینا حتی پولشوییم دارن میکنن همون پیجا شرط بندی که پشتشون صرافان سرت در نیاد بقول مهران مدیری یه سفره پهنه توعم از یه جا بکن بخور وایسی نگاه کنی فقط نگاه کردن میمونه برات ایران بهشت دزدان و کلاهبردارانه چون هیچ نظارتی نیست چه مجازی چه حقیقی حقیقم که یه مشت کارمند سهمیه ای بیسواد استخدامن اوه اوه بخصوص اون شهرداریش وای به حالت یه خونه بسازی باید هم مامورساختمون بدی هم شهردار هم خوده کارمنداش تا مجوز ساختوساز بدن بعدم یه هزینه هم بابت کمیسیون ! دزدی اشکار خخخخخخ
از پزشک تا وکیل و... همه 99 درصد بیسواد سهمیه این فقط یه درصد با کلی زور زدن میرسن این سمت تو فکر کن یکی هم مهندسه هم نظام مهندسیه هم کارشناسه قوه قضاییس هم استاد دانشگاهه هم بیرون مغازه داره نقشه کشی اینا همم هیت علمیه !!!!!! کجا دنیا این ریختیه خدایی؟ جا چندنفرو با سهمیه و روابط گرفتن بعدم میگن باز کمه حقوق بماند هنوز طرف به هیچ کدومم نمیرسه ملتی که نادان باشن همیشه عین خر سوار روشونن و عین گاو میدوشنشون
بقوله علی درس خوندن تو ایران بی فایدس عوض اون برو دروغ و کلاهبرداری و روشا پول دراوردنو یاد بگیر که یه عمر حسرت نداشته هاتو نخوری
Soheil
11-27-2019, 05:29 PM
Hadi خره تو که فامیلت رییسه مخابراته میرفتی یه رشته درپیت تو این موسسات و دانشگاها دونگوزابادی دیگه یه مدرک میگرفتی الا ارشد داشتی نمایندگی شرکت میکردی به بچه هاباران میگفتی بیان شهرت رای بدن هرکیم داد یه سمتی تو ادارات واسش جور میکردی :)))))))))) تا هم تو بخوری هم اونا (sm2)
Hosseiin
11-27-2019, 08:02 PM
یه سرور مجازی ارزون بخر کاراتو باهاش بکن از هرفیلترشکنی بهتره میتونی یا ریموت شی یا هم خودت روش پروکسی بریزی و از سیستم کانکت شی
سلام با نرم افزار tor browser تست کردی؟ سایتای فیل تر رو باز میکنه
ممنون بچه ها(sm19)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) خره تو که فامیلت رییسه مخابراته میرفتی یه رشته درپیت تو این موسسات و دانشگاها دونگوزابادی دیگه یه مدرک میگرفتی الا ارشد داشتی نمایندگی شرکت میکردی به بچه هاباران میگفتی بیان شهرت رای بدن هرکیم داد یه سمتی تو ادارات واسش جور میکردی :)))))))))) تا هم تو بخوری هم اونا (sm2)
الان رئیس مخابرات چه ربطی به تحصیلات و نمایندگی چی من داره ؟ من که نمی فهمم اصن چی میگی . دستم انداختی . نماینده شورا بشم . اونم من . ؟
اونا که این کارو می کنن هزار تا بند و تبصره بلدن حداقل چند نفر آدم دارن . پولشم دارن .
تو و سهیل بزنین که بلدین منم شریکتون میشم .(sm2)اسمشم میزاریم سه کله پوک مجازی . اینجوری طنزم داره. میشه برندی واس خودش(sm30)
آخه مگه به همین راحتیه یه پیج رو تو انقد فعالش کنی که بازدید بخوره از پست هات . بعد این فروشنده ها بیان تبلیغ بدن بهت .
میدونی چقدر وقت میخواد . چه ایده ای میخواد ؟ چقدر زمان می بره . شاید چند سال . هزینه هم که جای خود
اگه به همین راحتی بود مطمئن بودم تا حالا سهیل خان خبره این کار بود . الان به قولش داشت میلیون رو میلیون میذاشت (sm2)(sm51)
در ضمن پیج پسرم هیچ کی سر نمیزنه باید خیلی بیشتر وقت بزاری خیلی بیشتر طول می کشه تا پیج اون دختره
اون دختره خودش وسیله ارتباط و جذبه . هر روز لایو میزاره هر روز با یه مدل و تیپ سلفی می گیره . رفیق تا دلت بخواد میرن بهش پیام میدن
تو همین پیام بازیا اونایی هم که بلدن با پیجش چه کار کنن بهش میگن اصن براش انجام میدن .
Hosseiin
11-27-2019, 09:59 PM
در ضمن پیج پسرم هیچ کی سر نمیزنه باید خیلی بیشتر وقت بزاری خیلی بیشتر طول می کشه تا پیج اون دختره
اون دختره خودش وسیله ارتباط و جذبه . هر روز لایو میزاره هر روز با یه مدل و تیپ سلفی می گیره . رفیق تا دلت بخواد میرن بهش پیام میدن
تو همین پیام بازیا اونایی هم که بلدن با پیجش چه کار کنن بهش میگن اصن براش انجام میدن .
این پیجو نگاه کن ادمینش یه پسره ۲ سال بیشتر نیست این پیجو راه انداخته کلیپ های قدیمی و باحال میذاره العان 500k فالوورداره همش تبلیغ میدن بهش41290
Soheil
11-27-2019, 10:06 PM
این پیجو نگاه کن ادمینش یه پسره ۲ سال بیشتر نیست این پیجو راه انداخته کلیپ های قدیمی و باحال میذاره العان 500k فالوورداره همش تبلیغ میدن بهش41290
این باورش نمیشه که هرپیج الا کمه کمش برای ی استوری 500 هزار تا 8میلیون میگیره :)
یا یوتیوبره که از هربازدید بالا 10هزار دلار درامد دارن طرف استریمم میکنه دونیتو...میزنن واسش هنو تو بازیا خخخ راحت خیلیا هستن ماهی صدمیلیونم در میارن یا اسپانسرشون میشن یا تبلیغاتو.....
Soheil
11-27-2019, 10:07 PM
الان رئیس مخابرات چه ربطی به تحصیلات و نمایندگی چی من داره ؟ من که نمی فهمم اصن چی میگی . دستم انداختی . نماینده شورا بشم . اونم من . ؟
اونا که این کارو می کنن هزار تا بند و تبصره بلدن حداقل چند نفر آدم دارن . پولشم دارن .
یه رفتگر از یکی شهرستانا یه دور نماینده بود کافیه بلد باشی الانم که این زمونه همه تو تلگرام و اینستا لشن کجا بهتر از اینجا برای تبلیغو...؟
خب آقا بیاید با هم انجام بدیم (sm132)
Soheil
11-27-2019, 11:46 PM
سهیل تو چرا انجام نمیدی
من درگیر رفت امدم بابا چند روز اینجا چند روز جا دیگه بعدشم درگیر گرفتن مجوزم هستم وگرنه کی از پول بدش میاد تخصصی نداری همه کلیپا این واینرارو بنداز یوتیوبو اینستا ملت از کسشر بازی خوششون میاد دا تو ایران یا دلنوشته یا عشفو عتشقی یا کسشربازی فقط خوب میگیره با صادقو حسین قرار بزارین اگه اتحادتون شکل گرفت شروع کنید دیگه وقتیم نمیگیره سه نفرین ماهم صبح ظهر شب داریم دیه هرکدومتون تو ی تایمی از این نوبتا فقط یه پست بزاره گوزو هسی به من چه
من درگیر رفت امدم بابا چند روز اینجا چند روز جا دیگه بعدشم درگیر گرفتن مجوزم هستم وگرنه کی از پول بدش میاد تخصصی نداری همه کلیپا این واینرارو بنداز یوتیوبو اینستا ملت از کسشر بازی خوششون میاد دا تو ایران یا دلنوشته یا عشفو عتشقی یا کسشربازی فقط خوب میگیره با صادقو حسین قرار بزارین اگه اتحادتون شکل گرفت شروع کنید دیگه وقتیم نمیگیره سه نفرین ماهم صبح ظهر شب داریم دیه هرکدومتون تو ی تایمی از این نوبتا فقط یه پست بزاره گوزو هسی به من چه
درگیر چه مجوزی هستی کونی ؟ میخوای آلبوم بدی (sm2)
Soheil
11-28-2019, 12:12 AM
درگیر چه مجوزی هستی کونی ؟ میخوای آلبوم بدی (sm2)
خوانندگی که مجوز نمیخاد خخخ فقط برای کنسرتاس باید بری دنبالش وگرنه همیجوری مجوز نمیخواد
بز بینم میتونم بکنمش کردمش بت میگم الا نمیگم(sm51)
خوانندگی که مجوز نمیخاد خخخ فقط برای کنسرتاس باید بری دنبالش وگرنه همیجوری مجوز نمیخواد
بز بینم میتونم بکنمش کردمش بت میگم الا نمیگم(sm51)
(sm30)تو کی خواننده شدی من خبر نداشتم بزگاله
Soheil
11-28-2019, 12:14 AM
(sm30)تو کی خواننده شدی من خبر نداشتم بزگاله
ساقیتو عوض کن من کی گفتم خوانندم کیون نشور(sm30)
ساقیتو عوض کن من کی گفتم خوانندم کیون نشور(sm30)
پس مجوز برا دادنت می خوای .
مجوز نمی خواد بیا خودم می کنمت به کسی هم نمیگم (sm2)(sm30)
Hosseiin
11-28-2019, 12:51 AM
(sm120)
Soheil
11-28-2019, 01:00 AM
پس مجوز برا دادنت می خوای .
مجوز نمی خواد بیا خودم می کنمت به کسی هم نمیگم (sm2)(sm30)
وقتش گرفتم میایی اخه خدمتم اوقت از تک تک سوراخا سلولوزیت از خجالتش در میام طوری بکنم بری به همه تعریفمو بکنی (sm2)
وقتش گرفتم میایی اخه خدمتم اوقت از تک تک سوراخا سلولوزیت از خجالتش در میام طوری بکنم بری به همه تعریفمو بکنی (sm2)
انقد مطمئن نباش یهو از حول حلیم میفتی تو دیگ سرت بی کلاه می مونه هیچ کونتم به باد میدی این وسط (sm2)
Soheil
11-28-2019, 01:06 AM
انقد مطمئن نباش یهو از حول حلیم میفتی تو دیگ سرت بی کلاه می مونه هیچ کونتم به باد میدی این وسط (sm2)
با ابزار کار و مجهز در خدمتتم تو دعا کن از زهرماری در بیام (sm3)
با ابزار کار و مجهز در خدمتتم تو دعا کن از زهرماری در بیام (sm3)
زهر ماری چیه . رفتی خدمت ؟
ghasemshah
11-28-2019, 11:40 PM
(sm50)(sm77)
جمعه حرف تازه ای برام نداشت
هر چه بود بیشتر از اینها گفته بود.(sm50)
Hosseiin
11-29-2019, 09:42 PM
(sm77)
مسعود امینی و شاهرخ با آهنگ همشهری چه کردند!!
اگه این ترانه رو گوش نکردید حتما" گوش کنید بچه ها مطمئنم خوشتون میاد سایت یه روز گذاشت ولی بلافاصله برداشت چون خیلی سیاسیه جای دیگه سرچ کنید هست.
باز میشه براتون ؟
Hosseiin
11-29-2019, 10:49 PM
باز میشه براتون ؟
نه باز نمیشه.با v p n تست کردم.هیچ جوره باز نمیشه
این سایت ثبت نام معیشت یارانه ای س خیر امواتشون (sm3)
Hosseiin
11-30-2019, 12:05 AM
ریدم به خودشونو.سایتشون بی ناموسا(sm3)
ghasemshah
11-30-2019, 12:18 AM
اگه خوش باور و ساده دل نبود ملتمون
اگه رنجی که میبرد مزد میگرفت رعیتمون
اگه از هر سو نبود ظلم و ستم قسمتمون
حالا هر بی سر و پایی نمیشد …
تو به دادم برس همشهری برس عاشقتم
اگه از نعش گلا کشته تعل انبار نمیشد
وسط میدونامون تق تق رگب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])ار نمیشد
هر چی چوب بود میسوزوندیم و دیگه دار نمیشد
دلم از هر کی علمدار که بیزار نمیشد
ببین همشهری ببین گلدونامون گل ندارن
قنات ها خشکیدنو رودخونه ها پل ندارن
قفسا پر شدن و جا واسه بلبل ندارن
باغچه ها خونیینو نرگسا سنبل ندارن
و به دادم برس همسایه برس مخلصتم برس همسایه برس
یه روزی روز میشه آخر خونریزی میشه
حق به حق دار میرسه اول پیروزی میشه
همه ی خرابه ها آباد و آبادی میشه
قفسا پاره میشه میشکنه آزادی میشه
آزادی میشه برس همسایه برس مخلصتم برس همسایه
ghasemshah
11-30-2019, 12:21 AM
شاهرخ - همشهری
Milik
11-30-2019, 01:26 AM
به ساعت شکست ,
هنوز امید هست ... (sm50)
ghasemshah
11-30-2019, 02:03 AM
سیاستهای اقتصادی بلند مدت حکومت
بر اساس آمار ارائه شده توسط مسئولان جمهوری اسلامی ایران، در این اعتراضات اغلب دستگیرشدگان بیکار یا دارای مشاغل کمدرآمد بودهاند و وزارت اطلاعات از یکسال قبل پیشبینی این اعتراضات را میکردهاست. سعید معیدفر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%81%D8%B1) جامعهشناس نیز، بر قابل پیشبینی بودن این اعتراضات تأکید میکند و میگوید که «تقریباً کسانی که صاحب اندیشه و فکر بودند، از قبل میدانستند که مسیری که حاکمیت و نظام سیاسی ما پیش میبرد، مسیری است که در آینده با دشواریهای جدی روبرو خواهد شد. سوء کارآمدیها، فساد و متأسفانه تبعیضها بین مناطق مختلف کشور مواردی بود که اول از همه طبقهٔ متوسط و اندیشمندان را حساس کرد و سعی میکردند با اعتراضات خود حاکمیت را نسبت به ادامه مسیر غلطی که در پیش گرفته بود، آگاه کنند، اما متأسفانه دیدیم که با آن اعتراضات برخورد شد.» او اضافه میکند که «امروز ما ماندهایم با یک اقتصاد ورشکسته، فسادها، تبعیضها و سیاستهای غلطی که طی ۳۰ الی ۴۰ سال باعث تخلیه روستاها شد. در حاشیه کلانشهرهایی که در آنها ثروت و منابع اقتصادی متمرکز شده، لشکر گرسنگانی شکل گرفتهاست که هر روز برای هجوم به کلانشهرها آمادهتر و با انگیزهتر هستند.» از نظر معیدفر «سیاستمداران ما فعلاً ممکن است بتوانند با برخوردهای امنیتی اوضاع را جمع کنند اما در واقع این لشکر گرسنگان چنان قدرتی خواهند داشت که هیچکسی جلودار آنها نیست.»
مجید محمدی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DB%8C) جامعهشناس، در مورد زمینهٔ اعتراضها باور دارد که این اعتراضات یا در شهرهای کوچک بودهاند، یا مناطق نسبتاً فقیر شهرهای بزرگ. به عنوان نمونه، در تهران بزرگ، اوج اعتراضات در مناطقی مثل رباط کریم، ملارد، شهریار، قلعه حسنخان، و اسلامشهر بودهاست. اعتراضات در اهواز، اصفهان، شیراز، تبریز، و…، همه در مناطق فقیر و زیر متوسط رخ دادهاند. او معتقد است که برای مردم این مناطق «هیچ چشماندازی در باب بهتر شدن زندگیشان از حیث اشتغال و رفاه» وجود ندارد، بلکه با «تدوام تحریمها و گسترشطلبی جمهوری اسلامی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C) و فساد شایع در کشور، وضعیت آنها هر روز بدتر خواهد شد». به نظر او با توجه به زمینهٔ اقتصادی قشرهای شرکت کننده، این اعتراضات در آینده حتماً دوباره تکرار خواهد شد.
Milik
11-30-2019, 02:18 AM
منی که الان 25 ساله تشریف دارم و تو این سال ها کلا یه لحظه شادی رو تجربه نکردم ، همش حسرت خوردم و چشمامو بستم و گذشتم ، همش عجله کردم واسه چیزی که خودمم هم می دونستم که هیچ ، هیچ ، هیچ ... دیگه برام مهم نیست کی میره و کی میاد ، منی که با 25 سال سن حتی 25 هزارتومن پس انداز ندارم ، از صبح تا شب جون می کنم و باز می بینم که هیچ ، هیچ ، هیچ ، دیگه برام مهم نیست کی هست یا کی نیست ، مگه چقدر قرار عمر کنم که 25 سالش رو تو فلاکت و سختی گذرونم ...
اینقدر خسته ام که دیگه دارم لحظه شماری می کنم واسه مردن
خون بهای این عمر که ازم گذشته رو از کی باید بگیرم ، کی می تونه واسه این همه سال زخم مرهم بیاره ...
Milik
11-30-2019, 12:30 PM
خیلی خسته ام خیلی ،
از خودم گفتم چون پیش خودم فکر کردم که شاید اگه ما به کار ببرم خیلی ها رنجیده خاطر بشن ...
میگذره این روزا ؛ ما می مونیم و فریاد های بی صدا ، بغض های گلو گرفته ، نفس های سرد ، چهل ساله هر بلایی سرمون آوردن رو فکاهی کردیم و خندیدیم و فحش دادیم ، ما لیاقت مون همینه ، همیشه رعیت باشیم و چوب ارباب تو سرمون ...
Soheil
11-30-2019, 01:39 PM
زهر ماری چیه . رفتی خدمت ؟
نه باع توعم فامیلت که تو مخابراته میتونه کاری کنه خدمات پرداختیا منظورم پست بانکیا از یه برنامه دیگه واسه پرداخت استفاده کنن؟
Soheil
11-30-2019, 01:41 PM
منی که الان 25 ساله تشریف دارم و تو این سال ها کلا یه لحظه شادی رو تجربه نکردم ، همش حسرت خوردم و چشمامو بستم و گذشتم ، همش عجله کردم واسه چیزی که خودمم هم می دونستم که هیچ ، هیچ ، هیچ ... دیگه برام مهم نیست کی میره و کی میاد ، منی که با 25 سال سن حتی 25 هزارتومن پس انداز ندارم ، از صبح تا شب جون می کنم و باز می بینم که هیچ ، هیچ ، هیچ ، دیگه برام مهم نیست کی هست یا کی نیست ، مگه چقدر قرار عمر کنم که 25 سالش رو تو فلاکت و سختی گذرونم ...
اینقدر خسته ام که دیگه دارم لحظه شماری می کنم واسه مردن
خون بهای این عمر که ازم گذشته رو از کی باید بگیرم ، کی می تونه واسه این همه سال زخم مرهم بیاره ...
بلد نیستی ما یه رفیق داریم میره باشگاه زنا ملتو بعد میکنه شبی 15میلیون درامدشه خخخخخخخخخخ بعضیاشونم سکه میدن بهش خخخ
Milik
11-30-2019, 04:16 PM
بلد نیستی ما یه رفیق داریم میره باشگاه زنا ملتو بعد میکنه شبی 15میلیون درامدشه خخخخخخخخخخ بعضیاشونم سکه میدن بهش خخخ
تا نیستی در آمد و هستیِ ما ستد
هم صبر در حجاب شد از ما و هم خرد
ما عاشقانِ کویِ خرابات دم زنیم
کز زاهدانِ صومعه بویِ وفا نزد
از حرص و آز تن به عنا در نداده ایم
هم چون درختِ توت لگد خورده از قفد
دیوانگانِ ملکِ خداییم و خلق را
در ما ز راهِ عقل تصرّف نمی رسد
ما را به رنگ و بوی تفاوت نمی کند
گر اطلس است پوشش و گر پاره ی نمد
محرابِ دینِ ما خمِ ابرویِ او بس است
یک وجه اگر دو قبله کند کی روا بود
چون دوست در نظر بود از حور فارغیم
با نور آفتاب کجا شمع در خورد
الّا رضایِ دوست نجویم ز خیر و شر
الّا برایِ دوست نگویم به نیک و بد
در عشق واجب است دلیلی نزاریا
هرگز به منتها نرسد هیچ کس به خود ...
Milik
11-30-2019, 05:06 PM
خسته تر از ما داغدارها هستن:
شب سیاهی می زند بر خانه های سوکوار
از چراغ روشن اشک سیه پوشان بگو
نه دیگه از این به بعد باید باورش کنی که لیاقت تو لیاقت ما بیش تر از این حرفاس
اینکه میگی چهل ساله هر بلایی خواستن سرمون آوردن تقصیر ما نبوده، از حماقت کسانی بوده که چنگ زدن به ریسمان پوسیده ی آخوندی که نگران این دنیا و شاید اون دنیای ماست!
ما فریب نخوردیم اونا خوردن
فرق حالا با اون سال ها همینه که دیگه نسل ما قرار نیست فریب بخوره!
همین قدم کوچیکی نیست!
نمیگم که با این شدت سرکوب وحشیانه حتمن باید بری وسط خیابون ولی هر طوری که می تونی تو ام قدمی بردار
و از همه مهم تر ناامید نباش
شاید به قول خودت حالا دیگه از تو گذشته و عمرت به باد رفته که باز من چنین فکری نمی کنم ولی در هر صورت به فکر فرداها هم باش!
حد اقل بهش فکر کن!!
حال ما ، حالِ اون زندانیه که حکم اعدامش رو شکستن و حبس ابد بهش دادن ، چهل سالِ هر ده سال به ده سال منتظر بوده که حکم آزادیش رو بدن ولی خب فقط رییس زندان و زندانبان عوض شدن ...
Soheil
11-30-2019, 06:55 PM
تا نیستی در آمد و هستیِ ما ستد
هم صبر در حجاب شد از ما و هم خرد
ما عاشقانِ کویِ خرابات دم زنیم
کز زاهدانِ صومعه بویِ وفا نزد
از حرص و آز تن به عنا در نداده ایم
هم چون درختِ توت لگد خورده از قفد
دیوانگانِ ملکِ خداییم و خلق را
در ما ز راهِ عقل تصرّف نمی رسد
ما را به رنگ و بوی تفاوت نمی کند
گر اطلس است پوشش و گر پاره ی نمد
محرابِ دینِ ما خمِ ابرویِ او بس است
یک وجه اگر دو قبله کند کی روا بود
چون دوست در نظر بود از حور فارغیم
با نور آفتاب کجا شمع در خورد
الّا رضایِ دوست نجویم ز خیر و شر
الّا برایِ دوست نگویم به نیک و بد
در عشق واجب است دلیلی نزاریا
هرگز به منتها نرسد هیچ کس به خود ...
سیکتیر کن بابا
همه یه جوری شدیم دیگه هیچ کی حال پست دادنم نداره یعنی حوصله ای نمونده . همش خبر بد . کشتار . دپرس شدیم .
وگرنه باز چند سال پیش خیلی بهتر بودا . میامدی اینجا نمیدونستی ساعت چجور می گذره . الان بدبختیامون غلبه کرده تو ذوق و همه چیز
بعدم همه رفتن اینستا و تلگرام و کانال . یه تعدادم که از اول بودن به خاطر آلبوما اومدن دانلود کردن و رفتن . دیگه براشون صرف نداره
شاید یه روزی خوب شد . نه که زندگی بهشت بشه براش . ولی به حداقل خواسته هاش برسه آدم . اینکه فک کنه زنده ست یعنی زندگی . نه اینجور
یه روز عصر بری تو خیابونا جشن گرفته باشن مردم . شبم حوصله ای هست بیای اینجا با هم بگیم و بخندیم . (sm172)
harf
میدونم ازینا گوش نمیدی ولی این آهنگش قشنگه . گوش بده
بمان، میهنِ داغدارم بمان
بمان، میهنِ داغدارم بمان
به اشکِ دلِ سوگوارم بمان
گر اشکی تو را مانده در این ستیز
به اوراقِ تاریخِ خونین بریز
که تاریخ هم بر تو گریان شود
چو من برگ برگش پریشان شود
بمان ای پریشان تر از بختِ من
چو خواهی بمانم بمان ای وطن
که ایران بسی امتحان داده است
بس افتاده اَستُ بس اِستاده است
اگر گفت و گوها ز اُفتادگیست
همین خود سرآغازِ اِستادگیست
بمان، بمان میهنِ داغدارم بمان
"متن ترانه ی اشک نوروز"
(sm127)"دکلمه - داریوش"(sm127)
هر موقع این دکلمه رو گوش میکنم اشک میریزم و مو به تنم سیخ میشه.
اینم خیلی خوبه
بمان، میهنِ داغدارم بمان
بمان، میهنِ داغدارم بمان
به اشکِ دلِ سوگوارم بمان
گر اشکی تو را مانده در این ستیز
به اوراقِ تاریخِ خونین بریز
که تاریخ هم بر تو گریان شود
چو من برگ برگش پریشان شود
بمان ای پریشان تر از بختِ من
چو خواهی بمانم بمان ای وطن
که ایران بسی امتحان داده است
بس افتاده اَستُ بس اِستاده است
اگر گفت و گوها ز اُفتادگیست
همین خود سرآغازِ اِستادگیست
بمان، بمان میهنِ داغدارم بمان
"متن ترانه ی اشک نوروز"
(sm127)"دکلمه - داریوش"(sm127)
هر موقع این دکلمه رو گوش میکنم اشک میریزم و مو به تنم سیخ میشه.
نگاه ناکس هر وقت سر و کله بابک پیدا بشه یه شعر میزاره (sm2)
حسین توام گوش بده خیلی خوبه (sm50)
اگه یه نفرو خیلی دلت بخواد واسش آب بشی
نشه ماهی برات دیگه اسمتم حتی یادش نیاد
بگو چه حالی میشی (sm74)
Hosseiin
11-30-2019, 11:10 PM
سلام هادی جان خوبی؟ دمت گرم حتماً گوش میکنم.(sm19)
سلام هادی جان خوبی؟ دمت گرم حتماً گوش میکنم.(sm19)
اینم گوش کنین فوق العاده ست (sm50)
harf
اینم گوش کنین فوق العاده ست (sm50)
@harf ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اینو قبلا" گوش کردم عالیه
اینو قبلا" گوش کردم عالیه
لالایی هم گوش کردی ؟
دستت درد نکنه هادی جانم(sm10)
هر سه تا کاری که گذاشتی رُ شنیدم تا سایلنت آخرش
مرسی عزیز
(sm19) قربانت
قربون خودت(sm19)
...(sm72)
چه خبر . چه کار می کنی با این اوضاع . (sm50)
نیکتا رو کسی ندید چند روزه نیستش (sm50)
لالایی هم گوش کردی ؟
آره هادی جان از آهنگهای مورد علاقمه
هوای تهران بهتر نشد ؟
امروز یه کم باد اومد یه ذره بهتر شد.
این دیجی کالا هم کارش درسته ها . بعضی جنس ها رو کمتر از قیمت بازار میده .
حتی یه ماهیتابه . رفتم بازار بگیرم . می بینم جنس بی کیفیت و آشغالو آوردن به همون قیمتی که دیجی کالا داره بابت جنس خوب می گیره .
صاب نداره دیگه بیرون . گوشی وای 5 پرایم هواوی گرفتم از دیجی کالا 1150 تومن . چون 24 درصد تخفیف خورده بود . بعد رفتم بازار می بینم 1450 میدن
محافظ شیشه اون موقع نداشت دیجی کالا که بگیرم . اونو رفتم بیرون گرفتم یه جا میداد 40 یه جا دیگه 25 .
الان می بیننم دیجی آورده همون مارکو داره میده 9 هزار .
هر خری هر چقدر دلش بخواد میکنه تو پاچه مردم . واقعن بازار دیگه صاب نداره . خر صاب خودشو نمی شناسه . هر کی هر چقدر دلش بخواد میده .
بعد میگن هزار تا نیروی بازرس در راس مبارزه با گران فروشی هستن . پس کو کجان . بی لیاقت بی ناموس فقط دروغ . آبرو هر چی مرد و رئیس جمهورو برده مرتیکه
جنایتکار مادرجنده ها *** تو شرف نداشته شون (sm1)
Milik
12-01-2019, 01:10 AM
کی می دونه تو دل تاریک شب چی می گذره ... (sm172)
Milik
12-01-2019, 01:14 AM
سیکتیر کن بابا
خوش به حالت ...
بی فکر و بی مغز می گذرونی و رد می کنی ، این یعنی از همه جلوتری ...
واسه گفتن هر حرفی و انجام دادن هر کاری اگه خودتو به بی عقلی بزنی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد ...
ادامه بده به همین راه ، موفق باشی ...
خبر که داریم می بینیم همه مون!
واقعیت اینه که اوضاع داره با ما کارهای عجیبی می کنه!
این روزا و شبای سیاه به روح هیچ کدوم از ما رحم نخواهد کرد! ولی ما دوباره بر می خیزیم! شک نکن! که دوست دارن شک کنی!!
هادی جان انگار فعلن علاقه یی ندارم از مشکلات شخصی بگم که خیلی وقته دور شدم از خودم یه جورایی!
غرق در ترانه های زخمی و ارکسترهای شاکی و خون خواه ام!!
چند شب پیش بود به نظرم یه متن بلند نوشتم اینجا که آخرش نظرم عوض شد و ارسال نکردم!
نمی دونم چرا، شاید به خاطر اینکه بیش تر بوی خودمُ میداد! نمی خواستم توی این شرایط از خودم بگم فقط
البته که چیزایی که نوشتم آمیخته با اتفاقای شوم و دردناک همین روزای سیاهمون بود!
از چی بگم هادی؟ از کی بگم؟ چه جوری بگم؟
راستش رُ بخوای از نظر مشکلات شخصی خیلی وقته که یه آرامش مصنوعی رُ به خودم تزریق می کنم! و به یه شکلی آروم تر از گذشته م!
اما حادثه های بد این روزا داره روم اثر می ذاره
من دیگه "من" گذشته نیستم و شایدم هیچ وقت نشم! این موضوع خیلی منُ نگران کرده!! انگار دارم پوست می ندازم! اما می ترسم خودم ام بریزم!
این روزا خیلی مواظب خودت و خونواده ت و اطرافیان و دوست و آشنا باش تا جایی که می تونی و بهت آسیبی نمی رسه
این روزا باید باید باید با هم باشیم!!
چی بگم دیگه خدایم؟
انگار دیگه سوخت حرف زدنم داره تموم می شه و حرفایی که می خوام بزنم باز می مونه، می مونه تا شاید هیچ وقت ام زده نشه!
به غیر از اینایی که قرمز کردم بقیه رو باهات موافقم . الان همه به شکل هم در اومدیم به شکل هم غم و غصه داریم . دیگه چیزی نیست که بخواد شخصی باقی بمونه . درد من و تو درد خیلی های دیگه ست
راجب ترانه و اینا هم راستشو بگم دیگه مث قبل نیست نه که اصلا گوش ندم چرا . لازمه بعضی وقتا . ولی اصلش دیگه هیچی بهم حال نمیده . هیچی دلمو گرم نمی کنه .
کدوم آشنا ؟ دیگه دوستی نمونده این چیزا گذشت . با هیچ کی رابطه ندارم . همه از هم فراری . به قول ترانه گوگوش آدما از همدیگه زود سیر میشن آدما آدمو تنها میزارن .
هیچی مثل سابق نمیشه . گذشته اگه همین قدرم مشکلات بود که خیلی کمتر بود باز سنت پایین تر بود امید داشتی به خودت . الان چی . همین جور که 30 رو رد کردی . اون یکی هم پشتش میاد و تموم .
شدیم کوه یخ . (sm50)
وقتی که یه دختر 14 ساله رو جلو چشم این ملت می کشن و میگن اینا اغتشاش گر بودن تو یکی از زنده بودن خودتم شرم می کنی . کدوم اغتشاش ؟ به غیر از اینکه اومدن از حقی که 40 ساله خورده شده دفاع کنن .
اعتراض چجوریه ؟ بعدش یه بی ناموسا از طرف همه ی مردم بسیج بشن به دیدن اون جنایتکار بگن تا آخرش هستیم . یه بی شرفای مزدور . با اینا نفستم بالا نمیاد . بعد یه پیرمرد جلادو میارن که من نمیدونم کیه و چی کاره ست برامون قرآن باز می کنه و از آیه حرف میزنه
که آره باید بکشین . اگه یه عده رو بکشین بقیه درس عبرت می گیرن . آخه حروم زاده مادرسگ تو کور بودی ؟ ندیدی تا چقدر میخوای بکشن برات ؟ بس نبود این همه رگباری که تو سر مردم گرفتین ؟ بس نیست چند هزار نفرو کشتین و گرفتین اعدام کردین
تو دیگه کی هست . معلومه بچه هاتم مث خودت زنا زاده ن چون اگه اونا درد جوانا رو می فهمیدن دخلتو در میاوردن سگ کفتار
Milik
12-01-2019, 01:31 AM
harf
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Milik
12-01-2019, 01:42 AM
حتمن می شنوم میلاد جان
چهل و پنج دقیقه یی هست مثل اینکه
بمونه برای فردا دستت درد نکنه میلادم(sm72)
گوش کن ...
شاید واسه لحظه ای یه حالِ خوب بهت رسوند ...
Milik
12-01-2019, 01:42 AM
تورج شعبانخانی ... (sm172)
Milik
12-01-2019, 01:48 AM
سخته که هر روز می بینم یه سریا از جلو در رستوران رد میشن و با یه نگاهِ عریبی به غذا خوردن آدم ها خیره می مونن ، همه ی تنم می لرزه ، حالم از اون لحظه ها بهم می خوره ، دوست دارم زمین دهن باز کنه و نابود شم و نبینم این ماجرای همیشگی رو ...
هادی سعی کن ادبیات اِتُ عوض کنی خواهش می کنم
منم گاهی اوقات از دستم در میره این موضوع نه اینکه من از این حرفا بلد نباشم
با اصل حرفت مشکلی ندارم ولی بیا و یه فرقی داشته باش با اونا! خواهش می کنم سعی کن خودتُ کنترل کنی
اگه از واژه هایی می خوای استفاده کنی که تنفرتُ ابراز کنی سعی کن یه خرده از من یاد بگیری! (از روی غرور و خود بزرگ بینی نبود منظورمُ کاش بفهمی!)
(sm10)
اوکی چشم . ازین به بعد فوش ها رو با صراحت اعلام نمی کنم ولی خب منم نگم هستن اون واژه ها برا همیناست (sm59)
Hosseiin
12-01-2019, 02:04 AM
این دیجی کالا هم کارش درسته ها . بعضی جنس ها رو کمتر از قیمت بازار میده .
حتی یه ماهیتابه . رفتم بازار بگیرم . می بینم جنس بی کیفیت و آشغالو آوردن به همون قیمتی که دیجی کالا داره بابت جنس خوب می گیره .
صاب نداره دیگه بیرون . گوشی وای 5 پرایم هواوی گرفتم از دیجی کالا 1150 تومن . چون 24 درصد تخفیف خورده بود . بعد رفتم بازار می بینم 1450 میدن
محافظ شیشه اون موقع نداشت دیجی کالا که بگیرم . اونو رفتم بیرون گرفتم یه جا میداد 40 یه جا دیگه 25 .
الان می بیننم دیجی آورده همون مارکو داره میده 9 هزار .
هر خری هر چقدر دلش بخواد میکنه تو پاچه مردم . واقعن بازار دیگه صاب نداره . خر صاب خودشو نمی شناسه . هر کی هر چقدر دلش بخواد میده .
بعد میگن هزار تا نیروی بازرس در راس مبارزه با گران فروشی هستن . پس کو کجان . بی لیاقت بی ناموس فقط دروغ . آبرو هر چی مرد و رئیس جمهورو برده مرتیکه
دیجی کالا ام دزده بعضی جنسارو گرون میده بعضیاشم ارزونتر از بازار میده اینم سیاست دیجی کالا.من خودم مغازه لوازم جانبی دارم.گلس شیشه ایرو۷ تومن میدم.گلس فول ۱۵ میدم.گلس معمولی شیشه ای خریدش ۲ تومنه.گلس فول خریدش ۵ تومنه.ببین چقدر سود میکنن گلس ۲ تومنیرو ۲۰ تومن میدن موبایل فروشیا.
دیجی کالا ام دزده بعضی جنسارو گرون میده بعضیاشم ارزونتر از بازار میده اینم سیاست دیجی کالا.من خودم مغازه لوازم جانبی دارم.گلس شیشه ایرو۷ تومن میدم.گلس فول ۱۵ میدم.گلس معمولی شیشه ای خریدش ۲ تومنه.گلس فول خریدش ۵ تومنه.ببین چقدر سود میکنن گلس ۲ تومنیرو ۲۰ تومن میدن موبایل فروشیا.
گلس جنس خوب چی داری واسه وای 5
اگه بدونی تو خلوت ام گاهی اوقات حتا با صدای بلند چه دشنام هایی به اینا میدم تعجب می کنی!
اینا مغز ما رُ خراب کردن!
خود من هم باید رو خودم خیلی کار کنم که حتا توی ذهن ام هم به اینا از اون دشنام ها ندم!
...(sm10)
(sm2)جان من دیگه ادامه نده . فوش برا اینا ثوابم داره . آدم خودشو حالی می کنه
تو به دوستت که فوش نمیدی ؟ حتی اگه دعواتونم بشه اون خوب نیست .
ولی اینا فرق می کنه
حتی زبانتم نگه دلت میگه پس فرقی نداره انقد سخت نگیر
منم گفتم که بعضی جنس ها رو . ولی اوناییم که گرون ترن شاید گارانتی شون فرق کنه .
اینجام زودتر قیمتاش تغییر می کنه . یه وقتایی می بینی همون جنس های گرونم تخفیف می خوره اون موقع خوبه
دیگه هیچی به اینها کار ساز نیست حتی فحشو نفرین و آه این مردم...
اینها پوست کلفت تر از این حرفان
هر چه قدر آگاهی ی ما بره بالا از این کلمات استفاده نمی کنیم
استفاده کردن ما از این کلمات نشون از بی چاره گی ی ماست هادی! خواهش می کنم متوجه شو عزیز!
الهی اون روز بیاد که هیچ کدوم از ما لازم نبینیم که بد دهنی کنیم و حیف این روح بزرگ وار ما که اسیر این چیزا بشیم! حیف!
حیف اون لطافت و ظرافت و زیبایی ی روح ما حیف به خدا وحشتناکه هادی که ما داریم تبدیل به چی می شیم!
یاد حرفایی افتادم که اون شب نوشتم و ارسال نکردم...
عجیبه انگار باید می کردم این کارُ!
شب خوبی داشته باشی هادی اگرچه شب خوب نداریم چرا من مزخرف میگم نمی دونم
یادمه که چند وقت پیش هم به امیر گفتم از شبت خوش گفتن تنفر پیدا کردم پس میگم شبت نورانی!
حالا هم به تو میگم و هر کی که می بینه منُ شبتون نورانی و پر از بیداری هرچند تلخ!
تمام
یعنی می خوای بگی بی چاره نیستیم ؟ چرا عزیز هستیم .
کار ما از فوش دادنم گذشته . آره فوش خوب نیست . ولی نمیشه بعضی وقتا خودتم نخوای از وجودت میزنه بیرون
دلیل های زیادی هم داره . اسمشم تهمت نیست . واقعیته تمام این صفات .
ببینم احساس یا همون روح ما به نظرت در آرامشه که بخواد با این حرفا آزرده بشه . روان ما پریشونه .
تمام افکار ما بهم ریخته حالا این وسط میگیم نه فوش خوب نیست . فوش چیزی نیست در مقابل کارای اینا .
ببینم یکی بره به دختر مردم تجاوز کنه بهش چی باید بگی ؟ بگی حیوان چرا این کارو کردی ؟ معلومه که نه یه چیز دیگه ای بارش می کنی
سالم ترینش با (بی) شروع میشه . روح ما هم بیشتر و مهم تر اسیر یه چیزای دیگه ای شده که نباید می شد پس انقد خودتو در بند این حرفا نزار
شبت آرام . (sm174)
آرزومه تک تکشونو از هر درخت یا از هر تیر چراغ این مردم آویزون کنن و اون موقس وقت دل خنک شدن ما ملت به امید اون روز
کام همگان باد روا کام شما نه...
Milik
12-01-2019, 03:05 AM
فرقی باید باشه بین جانی و عالم ...
Soheil
12-01-2019, 04:02 AM
هی می خوام پست دیگه یی نفرستم و به حرف زدن ادامه ندم ولی می بینم عصبی می شم حس می کنم بازم باید حرف بزنم! شایدم من مریضی ی نوشتن دارم! نمی دونم...
می دونی خیلی وقته که امیر با کسی کاری نداره و به نظر من کار درستی می کنه چون توی آزادی ی کامل هست که انسان ها باید به این نتیجه برسن که خوب باشن!
با زور و سرکوب و چند تا واژه ی دیگه شدنی نیست
منم ازت خواهش می کنم حالا که امیر سری به تاپیک ها نمی زنه ما رُ آزاد گذاشته اینجا خودت انقدر شعور داشته باشی تا از این ادبیات مزخرفُ بذاری کنار
تو به میلاد گفتی اون حرفُ
ولی هرکی بیاد اینجا بخونه و رد بشه انگار به اونم گفتی! فهمیدن این نکته سخت نیست اگه مراقب حرف زدنت باشی!
قصد دستور دادن و نصیحت کردنم ندارم ولی واقعن حال آدم خراب می شه آدم دوست داره بالا بیاره وقتی با کسی این طور برخورد می شه
به نظر من مهم تر از تز های بی هوده گی یی که واسه کاربرا میدی اینه که درست حرف بزنی شاید همین یه قدم باشه به جلو واسه تو!
دوست ندارم قسم بخورم می خوام این عادتُ بذارم کنار ولی باور کن من دشمن تو نیستم و آرزوم اینه هرکی که اطراف منه چه تو دنیای واقعی چه مجازی بهترین باشن تا مات و مبهوت بشم از رفتارشون کیف کنم!
حالا خودت قضاوت کن من کی هستم!
همین
جنبه مجازی نداری بیرون بمون بیرونم نمیتونی دووم بیاری خودتو تو خونه حبس کن اونم نتونسی قرص بنداز خودکشی کن و بعدش یادت بیار کی وقته شوخیه کی جدی
Soheil
12-01-2019, 04:05 AM
خوش به حالت ...
بی فکر و بی مغز می گذرونی و رد می کنی ، این یعنی از همه جلوتری ...
واسه گفتن هر حرفی و انجام دادن هر کاری اگه خودتو به بی عقلی بزنی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد ...
ادامه بده به همین راه ، موفق باشی ...
من باز ادامه میدم تو چی یه افسرده تخس بی مغزی
دنیایی میسازم برا خودم نه منتظر باشم تا یه عده بسازن منم خودمو جا کنم تو کلونیشون
Soheil
12-01-2019, 04:06 AM
Hadi هی کونی خوندی اصلا چی گفتم صفحات قبل یا باز تو جق زدنو دختر دید زدن بودی کدوم دختری عضو تالار میشه هی یادش بخیر چقدر دختر بود یه موقه ایجا چند نفریم همیجا مخ زدنو الا بچه دارن (sm2)
Milik
12-01-2019, 04:19 AM
(sm50)
Milik
12-01-2019, 04:29 AM
دلم بارونِ باروتِ خون ...(sm50)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) هی کونی خوندی اصلا چی گفتم صفحات قبل یا باز تو جق زدنو دختر دید زدن بودی کدوم دختری عضو تالار میشه هی یادش بخیر چقدر دختر بود یه موقه ایجا چند نفریم همیجا مخ زدنو الا بچه دارن (sm2)
(sm2)کونخر بغداد نفهمیدم چی فرمایش کردی یعنی چی خودتم فهمیدی چی گفتی
Hosseiin
12-01-2019, 01:47 PM
(sm59)
ghasemshah
12-01-2019, 02:06 PM
یعنی میشه ما روزای خوب رو هم ببینیم...............(sm50)
یعنی میشه ما روزای خوب رو هم ببینیم...............(sm50)
امیدوارم به زودی...
بچه ها چند روزه یوتیوب برای من بدون ***شکن باز میشه و پخش هم میکنه فقط نمیتونم دانلود کنم(sm77)
برای شماها هم اینجوریه؟؟!!
Soheil
12-01-2019, 04:40 PM
بچه ها چند روزه یوتیوب برای من بدون ***شکن باز میشه و پخش هم میکنه فقط نمیتونم دانلود کنم(sm77)
برای شماها هم اینجوریه؟؟!!
ای پیشو تغییر داده برادرا خبر ندارن ای پیشو ببندن به زودی می بندن
Hosseiin
12-02-2019, 02:20 PM
(sm51)
ghasemshah
12-02-2019, 07:25 PM
(sm50)
Saber
یه شب بارونی بود امشب .
شاید بعد از چند ماه اومدی و دیدی (sm50)
خدا رو شکر بارون میاد یه کم از آلودگیِ هوای تهران کم شد داشتیم خفه می شدیم.(sm118)
الآن توی این هوا جون میده(sm184)
Hosseiin
12-03-2019, 04:20 PM
(sm25)
Hosseiin
12-03-2019, 06:36 PM
(sm132)
(sm132)
حسین خان یه موتور جستجوی تورنت موزیک بود نمیدونی اسمش چی بود
که یه مدت از کار افتاد . تورنت سایت های دیگه رو بالا میاورد . مث گوگل
Hosseiin
12-03-2019, 07:02 PM
حسین خان یه موتور جستجوی تورنت موزیک بود نمیدونی اسمش چی بود
هادی جان اونی که میگی نمیدونم کدومه من از این استفاده میکنم رازیم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Hosseiin
12-03-2019, 07:09 PM
بیشتر موتور جستجوی های قدیمی تورنت از کار افتادن.باید دنبال جدیداش باشی
هادی جان اونی که میگی نمیدونم کدومه من از این استفاده میکنم رازیم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مرسی آره این خوبه
Hosseiin
12-03-2019, 09:01 PM
خواهش میکنم(sm10)
ghasemshah
12-03-2019, 09:07 PM
(sm50)
sadegh1
12-03-2019, 09:33 PM
(sm222)
(sm222)
چه میکنی؟؟ هان شیطون؟؟ (sm128)
sadegh1
12-03-2019, 09:50 PM
چه میکنی؟؟ هان شیطون؟؟ (sm128)
دید میزنم(sm2)
sadegh1
12-03-2019, 09:51 PM
نشد زندگی که یه ممه نداریم(sm2)
نشد زندگی که یه ممه نداریم(sm2)
تمام دعواها همون سرِ ممه س. (sm59)
Soheil
12-03-2019, 10:01 PM
کسی نمیخاد من شوگرددیش شم(sm2)
کسی نمیخاد من شوگرددیش شم(sm2)
چطوری کونی (sm30)
Soheil
12-03-2019, 11:15 PM
چطوری کونی (sm30)
دلم در خمار ساقیس کونیکه که چاکی بشود صدایه قاشق رویه بشقاب بدهد استعاره از کردن (sm2)
بنزین گرون شده پرنده پر نمیزنه چه وضشه بیا من شوگرددی شم توعم سوییت مامی شو بلکه یه سوراخی گیر اوردیم این فروم چرا دختر نداره
دلم در خمار ساقیس کونیکه که چاکی بشود صدایه قاشق رویه بشقاب بدهد استعاره از کردن (sm2)
بنزین گرون شده پرنده پر نمیزنه چه وضشه بیا من شوگرددی شم توعم سوییت مامی شو بلکه یه سوراخی گیر اوردیم این فروم چرا دختر نداره
دخترم باشه مگه آدم قحطه وایسن تو مخشون کنی (sm2)
حالا دیوث عشق کره ای دوز دخترم داره ها تو این اینستا می نستا (sm2)
Soheil
12-04-2019, 12:55 AM
حالا دیوث عشق کره ای دوز دخترم داره ها تو این اینستا می نستا (sm2)
نمیشه که اخه ادم هرهفته برنج بخوره قرومساخ(sm2)
Milik
12-04-2019, 01:19 AM
(sm172)
Hosseiin
12-04-2019, 01:35 AM
(sm51)
(sm51)
بیا پیدا کردم همین بود
(sm2) (sm151)
نمیشه که اخه ادم هرهفته برنج بخوره قرومساخ(sm2)
خوبه تو زن نداری وگرنه دو روزه شلوار پات نمیذاشت . (sm2)(sm128)
میگم چه قدر خوب می شد یه وقتی می رسید انقد علم تکنولوژی می کرد (sm2)(sm30)
که از شاش هم به عنوان سوخت بهینه می شد استفاده کرد (sm2)
یعنی اون موقع همه روزی یه 20 لیتری آب می خوردن که سوخت ماشینه در آد بیرون (sm30)(sm25)
چیزتو در میاوردی و می گرفتیش تو باک ششششششششششششش (sm30)(sm30)(sm30)
Soheil
12-04-2019, 03:09 PM
خوبه تو زن نداری وگرنه دو روزه شلوار پات نمیذاشت . (sm2)(sm128)
مگه خرم زن بگیرم همه دخترا الا دست خوردن بابا میخوام شوگرددی بشم بکن بکن بکنم ارزوها دارم سیکتیر (sm2)
sadegh1
12-04-2019, 07:21 PM
تمام دعواها همون سرِ ممه س. (sm59)
(sm59)
sadegh1
12-04-2019, 08:09 PM
بچه ها اگه زحمتی نیست 4 تا آهنگ شاد میشه لینک 320 با کیفیتشو بهم بدین مرسی(sm127)
1.آهنگ الهی قربونت برم از شهرام صولتی
2.آهنگ دیوونه بازار از شهرام صولتی
3.آهنگ بهونه از شهرام صولتی
4.آهنگ زندگی چیست از منصور
sadegh1
12-04-2019, 08:15 PM
من وقتی میخوام گوشیم یه چیزی رو یادم بیاره یادم میره که رو یادآور بذارمش که یادم بیاره(sm2)
شما هم اینجوری شدین تا حالا؟(sm120)
بچه ها اگه زحمتی نیست 4 تا آهنگ شاد میشه لینک 320 با کیفیتشو بهم بدین مرسی(sm127)
1.آهنگ الهی قربونت برم از شهرام صولتی
2.آهنگ دیوونه بازار از شهرام صولتی
3.آهنگ بهونه از شهرام صولتی
4.آهنگ زندگی چیست از منصور
بفرما صادق جان بهونه دوتاس از دو آلبوم متفاوت منصور رو نداشتم.
Bahooneh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Divooneh Bazar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Elahi Ghorboonet Beram ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فی.لتر شکن خوب واسه اندروید چی سراغ دارین
Hosseiin
12-04-2019, 11:47 PM
Touch v p n .hotspot shield .ultra surf
در این زمانه بی هیاهوی لال پرست
خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
چگونه شرح دهم، لحظه لحظه خود را
برای این همه ناباور خیال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
رسیده ام به کمالی که جز اناالحق نیست
کمال دار را برای من کمال پرست
هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمي نامردم زوال پرست
(sm50)
Amir
Touch v p n .hotspot shield .ultra surf
کار می کنه سایفون و هاتس پات واسه اندروید ؟
هر چی نصب می کنم یا می پره یا قطع میشه
Hosseiin
12-04-2019, 11:59 PM
کار می کنه سایفون و هاتس پات واسه اندروید ؟
هر چی نصب می کنم یا می پره یا قطع میشه
من فقط touch v p n با ultra surf استفاده میکنم جفتش کار میکنه.
پس بزا نصب کنم همین تاچ
Milik
12-05-2019, 12:26 AM
من یعنی ،
سوال ، درد ... (sm50)
ghasemshah
12-05-2019, 12:38 AM
سلام solo v p n
Soheil
12-05-2019, 12:52 AM
وصل نمیشه (sm74)
پولی باشه میخری؟ سروراش خوبه اوکی هسی با هزینش واست بدم ادرس نیسیم که هیچ
Milik
12-05-2019, 01:01 AM
حالا باز خوبه همه میگن گرونی داره بیداد می کنه ؛ از اونور این همه عروسی در جریان تشریف داره در سراسر شهر ...
Milik
12-05-2019, 01:10 AM
سلام solo v p n
مرسی ممنون (sm10) همه رو نصب می کنم (sm2)
Hosseiin
12-05-2019, 01:19 AM
وصل نمیشه (sm74)
برای من وصل میشه همین العان تست کردم اگه وصل نشد از ultra surf استفاده کن.
پولی باشه میخری؟ سروراش خوبه اوکی هسی با هزینش واست بدم ادرس نیسیم که هیچ
چقدره ؟ بده ببینم شاید این دفعه ازون بگیرم . آخه فیلترسکن پولی گرفتم برا ویندوز ولی اندروید نداره
دمت گرم . الان از همین کار می کنی ؟ خوبه سرعتش ؟
Milik
12-05-2019, 01:29 AM
دمت گرم . الان از همین کار می کنی ؟ خوبه سرعتش ؟
خوبه ...
Soheil
12-05-2019, 12:42 PM
چقدره ؟ بده ببینم شاید این دفعه ازون بگیرم . آخه فیلترسکن پولی گرفتم برا ویندوز ولی اندروید نداره
همشو داره این
sadegh1
12-05-2019, 05:41 PM
بفرما صادق جان بهونه دوتاس از دو آلبوم متفاوت منصور رو نداشتم.
Divooneh Bazar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Elahi Ghorboonet Beram ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دمت گرم همینشم عالیه مرسی(sm19)
ghasemshah
12-05-2019, 07:01 PM
(sm50)
Hosseiin
12-06-2019, 12:32 AM
(sm77)
javadth
12-06-2019, 05:15 AM
دوستان چنتا ریمیکس شاد و جدید معرفی کنید لطفا
مادر بی تو تنها و غریبم اتاق خالی بی تو چه سرده
مادر
مادر خوب و قشنگم بدون تو دل من پر درده
فضای خونه بی بوی تو هیچه صدای تو هنوز این جا می پیچه مادر مادر
Hosseiin
12-06-2019, 10:51 AM
(sm81)
H A M I D
12-06-2019, 10:56 AM
تو 29 سالگی خدمتم تموم شد .(sm25)
Hosseiin
12-06-2019, 11:59 AM
به سلامتی حمید جان(sm111)
Hosseiin
12-06-2019, 12:04 PM
من که خدمتمو خریدم.واسه این حروم زاده ها خدمت نکردم(sm142)
H A M I D
12-06-2019, 05:02 PM
منمون
مادر بی تو تنها و غریبم اتاق خالی بی تو چه سرده
مادر
مادر خوب و قشنگم بدون تو دل من پر درده
فضای خونه بی بوی تو هیچه صدای تو هنوز این جا می پیچه مادر مادر
(sm81)
من به این درد وحشتناک دچارم الآن هم از سر خاک مادرم برگشتم خدا هیچکسی رو به این درد دچار نکنه خیلی سخته.(sm172)
Hosseiin
12-06-2019, 05:24 PM
من به این درد وحشتناک دچارم الآن هم از سر خاک مادرم برگشتم خدا هیچکسی رو به این درد دچار نکنه خیلی سخته.(sm172)
خدا مادرتونو رحمت کنه(sm74) خداروشکر سایه مادر بالاسرمونه.خدا همه مادر و پدرارو حفظ کنه(sm127)
خدا مادرتونو رحمت کنه(sm74) خداروشکر سایه مادر بالاسرمونه.خدا همه مادر و پدرارو حفظ کنه(sm127)
قربونت حسین جان خدا رفتگان شما رو هم قرین رحمت کنه تا میتونی به پدر و مادرت محبت کن مخصوصا" به مادرت عزیزت چون روزی خدایی نکرده میرسه که دیگه دیر شده و فقط آه و حسرت به جا میمونه من هم امیدوارم انشاالله خداوند همه ی پدرها و مادرها ی عزیز رو برای همه حفظ کنه(sm10)
Hosseiin
12-06-2019, 07:38 PM
قربونت حسین جان خدا رفتگان شما رو هم قرین رحمت کنه تا میتونی به پدر و مادرت محبت کن مخصوصا" به مادرت عزیزت چون روزی خدایی نکرده میرسه که دیگه دیر شده و فقط آه و حسرت به جا میمونه من هم امیدوارم انشاالله خداوند همه ی پدرها و مادرها ی عزیز رو برای همه حفظ کنه(sm10)
ممنون امیر جان
(sm50)روحش شاد .مردن خیلی بهتره تا این زندگی هر چه بزرگ تر بشی بیشتر غصه می خوری .
(sm50)روحش شاد .مردن خیلی بهتره تا این زندگی هر چه بزرگ تر بشی بیشتر غصه می خوری .
مرسی ممنونم هادی جان درست میگی هر چی که سن و سالمون میره بالا دردسرمون هم بیشتر میشه یه موقع فکر میکنم میگم ای کاش همون بچه باقی میموندیم حالیمون نبود که غم و غصه چیه فقط به فکر بازی کردن و شیطنت بودیم .
ghasemshah
12-06-2019, 10:02 PM
(sm174)(sm137)(sm184)(sm181)
ghasemshah
12-06-2019, 10:04 PM
خدا رحمت کنه مادرت رو سخته (sm81)(sm50)
دیگه نه می فهمم پنج شنبه کی بود کی میاد . 4 شنبه چه روزیه .
ghasemshah
12-06-2019, 10:43 PM
دیگه نه می فهمم پنج شنبه کی بود کی میاد . 4 شنبه چه روزیه .
(sm148)
خدا رحمت کنه مادرت رو سخته (sm81)(sm50)
ممنونم قاسم جان رفقای عزیز ببخشید امروز ناراحتتون کردم منظوری نداشتم این شعر زیبایی که هادی گذاشت یه دفعه دلم گرفت باز هم ببخشید.(sm10)
(sm148)
حساب روزا از دستمون در رفته نمیدونیم چجوری روزو شب می کنیم با یه وعده غذا فقط همین . چیز دیگه ای نداریم . هدفی هم نداریم
Milik
12-07-2019, 01:01 AM
پشت فرمان بخواب راننده ... (sm50)
ghasemshah
12-07-2019, 01:12 AM
حساب روزا از دستمون در رفته نمیدونیم چجوری روزو شب می کنیم با یه وعده غذا فقط همین . چیز دیگه ای نداریم . هدفی هم نداریم
می دونی این نتیجه 40 سال انقلاب شخمی تخمی که امروز من و شما سردرگمیم نه اینده ای جلو رومون داریم نه وضع امروزمون خوبه که بهش دل خوش کنیم می دونی این درده. ای کاش یه اتفاق قشنگی میافتاداین مردم کج فهم یه خورده بیدار میشدن بدبختی ریشه این نادانیم خیلی عمیقه تا اینجا که توی فکر بزرگترمن و شما خشکیده اخه یه ادمی که چهل سال با این دری وریا رشد کرده نمیشه یه شبه بهش فهموند این راه غلطه باید به فکر راه چاره بود.
می دونی این نتیجه 40 سال انقلاب شخمی تخمی که امروز من و شما سردرگمیم نه اینده ای جلو رومون داریم نه وضع امروزمون خوبه که بهش دل خوش کنیم می دونی این درده. ای کاش یه اتفاق قشنگی میافتاداین مردم کج فهم یه خورده بیدار میشدن بدبختی ریشه این نادانیم خیلی عمیقه تا اینجا که توی فکر بزرگترمن و شما خشکیده اخه یه ادمی که چهل سال با این دری وریا رشد کرده نمیشه یه شبه بهش فهموند این راه غلطه باید به فکر راه چاره بود.
70 درصد مردم حالشون داره بهم میخوره . ولی امیدی به تغییر وضع ندارن یا می ترسن . غیر از همین دو تا چیز دیگه ای نیست
اون ما بقی هم یه مشت حاجیه خانوم و حاجی و عن قلابی شخمی و بسیجی و .... بگیر تا آخر
Soheil
12-07-2019, 02:10 AM
چقد سرمایه داری میتونی 5تومن جور کنی؟ از پارتی فامیلت تو مخابرات میتونی استفاده کنی ؟ اینارو جواب بده اگه مثبته واست یه پروژه بندازم حالشو ببری
چقد سرمایه داری میتونی 5تومن جور کنی؟ از پارتی فامیلت تو مخابرات میتونی استفاده کنی ؟ اینارو جواب بده اگه مثبته واست یه پروژه بندازم حالشو ببری
پروژه چی ؟
Milik
12-07-2019, 03:11 AM
این صبر که من می کنم ،
افشردن جان است ... (sm172)
Milik
12-07-2019, 03:25 AM
تا ز امید نیافتاده دل غم زده ای در این کوی
بوسه ای در پاکت جانب این منزلِ ویران بفرست ... (sm172)
Soheil
12-07-2019, 03:39 AM
پروژه چی ؟
نمیشه که اینجا لو داد و گفت داری سرمایه رو با رامین بحرفم بیارتت تو تیم ماهی از کل درامد یه چیم دستتو بگیره ولی با فامیلت بحرف ببین چقدر سیستم پست بانکی دستشه میتونه بریزه توش که درامدمون بیشتر از اینا شه
ghasemshah
12-07-2019, 08:27 PM
(sm50)(sm2)