از خود آیتیونز خریدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از خود آیتیونز خریدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره..به ما نمیاد؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا که نه خوبشم می آد برو تو آیتیوتز استور بعد sign out کننقل قول:
نه داداش به این ربطی نداره..واسه خودش هست کاریم نداره! اما خب خوشم میاد که خیلی سمجه آیتونز!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فک کنم تو icloud بکاپ گرفتی سیو شده باشه هر دفعه میاد جلو چشات (sm59)نقل قول:
از چند ماه پیش هر چی خرج می کردم، میگفتم اشکال نداره، رسیدم محرم دیگه آلبوم نمیاد خرجی ندارم، جبران میشه...
امروز رفتن 6 تا آلبوم گرفتم 58000 تومن (sm178)
وحید بیا دوست باشیم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه آلبوم هایی خریدی؟ --- (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که فکر می کنم میبینم همیشه ازت متنفر بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم در سایه سرو، نسخه دی جی پک آلبوم حامی، یه آلبوم زیرخاکی از عرشیا، آلبوم اخیر علیرضا قربانی، آلبوم اخیر لیلی افشار، آلبوم اشارات نظر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]