این وحید خودش میگه آلبوم شیراز نمیرسه(sm120)پس ما چی بگیم(sm120)نگی اینترنتی که دوبرابر پول پستش میشه(sm120)آقا اصلا من نمیخوام بخرم پول ندارم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
این وحید خودش میگه آلبوم شیراز نمیرسه(sm120)پس ما چی بگیم(sm120)نگی اینترنتی که دوبرابر پول پستش میشه(sm120)آقا اصلا من نمیخوام بخرم پول ندارم(sm120)
وحید یادم رفت منابع ارشدت چی بود یا گفتی تو پروف؟(sm169)
طراحی الگوریتم و معماری و هوش!!
این سه تا چی میخوندی یا اگه نخوندی چی پیشنهاد میدی(sm55)
نگفتم هیچ آلبومی شیراز نمیرسه که... گفتم بعضی آلبومها اینطوره... ولی بیشتر از 60 درصد آلبومها میرسه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم مواردی بوده که اینترنتی هم خریدم (sm120)
ولی فوقش بخوای کمتر هم هزینه کنی، میری سراغ بیپ تیونز
برو اینجا، کلیه مکالماتمونو ببین: (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هوش نخوندم چون رشتم نبود ولی داداشم خونده بود، بر اساس اطلاعات اون گفتم
من تو بین خواننده های مشهور میگم که مخاطب عام بیشتری دارن... از اونها اسم ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیپ تونز چیه همین باران خودمون هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل خرید البوم بصورت والت و دیجی رو ترجیح میدم
اصلا آلبوم میخری واسه اینکه بزاری تو خونه پز بدی(sm120)بدرد دیگه نمیخورده(sm120)
رفته بود پیج 2 ندیده بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه خودم:
سیستم عامل - ساختمان داده : پارسه
هوش، منطقی، شبکه و معماری: پوران
طراحی الگوریتم، پایگاه: مقسمی
هر چیزی یه علاقه ای می خواد تو و اون یکی وحید یا هر کسی اینقد براتون جالب و جذاب هست که بخواین تا تهران برید یه آلبومو اورجینال بگیرید چند روزیم گوش بدین لذت ببرین بذارین تو کلکسیونتوناما من هیچ وقت به این فک نکردم برم یه آلبوم اورجینال بخرم یعنی برام بی اهمیت بوده خیلی وقتم هست اصلا یه آلبوم هم دانلود نکردم شاید همین سیزده چاوشی بود آخریشمن وقتی میرم یه مجله معماری میخرم 20تومن تو همون مغازه کتاب فروشی که کاست و سی دی هم می فروشه دادن 5تومن واسه یه آلبوم برام سخت نیست
لینک دانلود ؟(sm2)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) کیفیت؟ احترام به قانون مولف؟ (sm25)نقل قول: