نوشته اصلی توسط pirana داشتم زندگی ـمو میکردم... اومدی حالمو عوض کردی... یه روزی میاد که نمیدونیم چی هستیم یار کی بودیمو عشق کی بودیمو کی هستیم
نوشته اصلی توسط yaran یه روزی میاد که نمیدونیم چی هستیم یار کی بودیمو عشق کی بودیمو کی هستیم
نوشته اصلی توسط yaran یه روزی میاد که نمیدونیم چی هستیم یار کی بودیمو عشق کی بودیمو کی هستیم مجنونم و دل زده از لیلیا... خیلی دلم گرفته از خیلیا...
نوشته اصلی توسط yaran یکه تازی؟ صبر کن خب رفتم دست به آب
نوشته اصلی توسط pirana مجنونم و دل زده از لیلیا... خیلی دلم گرفته از خیلیا... از بس ستاره کشتید روی زمین سیاه هست
نوشته اصلی توسط yaran از بس ستاره کشتید روی زمین سیاه هست تک و تنهایی و با پای پیاده... متاسفم برات ای دل ساده
نوشته اصلی توسط pirana تک و تنهایی و با پای پیاده... متاسفم برات ای دل ساده هر کس به طریقی دل ما میشکند دوست جدا بیگانه جدا
نوشته اصلی توسط yaran هر کس به طریقی دل ما میشکند دوست جدا بیگانه جدا اره رو که فرو کنی... چه در کشی چه تو کنی
نوشته اصلی توسط pirana اره رو که فرو کنی... چه در کشی چه تو کنی یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من نخور که دوریت شده عادت
نوشته اصلی توسط yaran یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من نخور که دوریت شده عادت تو و فاصله باهم یکی شدین... منو پاهام به رسیدن نا امید...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن