نوشته اصلی توسط ehsan1361 به تو چه اون سر دنیا داره حال میکنه به فکر آتیش نشانی ایرانه من جسمن رسمن پیشتون نیستم ولی فک نکنی تماشاچی کنار پیستم
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang بلا ای بلا بوی گل گندم آهنگ استاد اندی را تکریم کنید
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من جسمن رسمن پیشتون نیستم ولی فک نکنی تماشاچی کنار پیستم روحت سرگردانه اینجا یکی همش در گوشم میگه فنلاند
نوشته اصلی توسط AkbaR من هیچی منتظر بیانیه های امین باش آماده ـشم دیدی؟ ینی میگی پاک کنم تا امین ندیده؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 روحت سرگردانه اینجا یکی همش در گوشم میگه فنلاند نه اتفاقا روحمم اینجاست
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه اتفاقا روحمم اینجاست بالاخره تکلیف ما رو مشخص کن جسم و روحت کجان الان ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بالاخره تکلیف ما رو مشخص کن جسم و روحت کجان الان ؟ تماشاچیه بود ؟ من همونم
نوشته اصلی توسط pirana خب همه ـش یه جا درنمیاد که... تازه ناهار خوردم تو بلد نیستی وگرنه باید یکجا دربیاد. نوش جان.
نوشته اصلی توسط ehsan1361 در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (29 کاربران و 11 مهمان ها) چهارشنبه سوری رو همینجا برگزار کنیم من که *** نمیکنم برم بیرون... توی محله مین کاشتن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جات خالی همین الان ماکارونی خوردم قبول نیست الان سیری دلت آب نمیشه... میرم فردا میام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن