بارسا از اولم محکوم به برد اتلتیکو بود...من میدونستم که رئال از بازی بارسا تو سانچز پیسخوان درس میگیره و پا پس نمیکشه
سویا ام بارسا بزرگش کرد و به نظرم عددی نبود.اون بازی بارسا 2تا زد و همه چیزو به اونجاش گرفت.دقیقا از بعد اون بازی واسه بارسا درس شد که هیشکیو دست کم نگیره و از گلزنی سیر نشه.در مورد والنسیا ام همین نظرو دارم...به جز اتلتیکو فاصله ی همه تیما با بارسا و رئال خیلیه
آقای عقده ام امشب به چیزی که تو 4 تا بازی واسش گریه کرده بود رسید
در ضمن بازم بعد از گل اول شعور نداشتشو با حرکت دستاش به همه نشون داد و خبری از جریمه کردنش نیست
تنها بازیکن تو دنیاست که هیس نشون میده و دعوت به سکوت میکنه و جریمه نمیشه!!![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاً اختصاصی
گزارش عملکرد دنی آلوس در بازی دیروز :
دقیقه 2 : سانتر تخیلی ِ دنی روی دروازه باز هم به نیمار رسید و زرت زد بیرون
دقیقه 4 : روی نفوذ الکی دنی ، نزدیک بود دروازه باز بشه که به خیر گذشت
دقیقه 10 : یکی از تخیلی ترین ارسال های دنی بودتوپ عین بومرنگ پُشت 18 چرخید و دوباره به دنی رسید
دقیقه 21 : کرنر ارسالی راکیتیچ را دنی با خر شوتی به پشت بوم استادیوم فرستاد
در کل نیمه اول فقط از سمت دنی ضد حمله میخوردیم و بارها به به از همین سمت ضد حمله میزدتمام حملات کوردوبا از همین سمت بود
آما آما نیمه دوم
دقیقه 46 : ارسال تخیلی ِ دنی روی دروازه را مسی به گل سوم تبدیل کرد
دقیقه 53 : باز هم ارسال دنی ( اینبار بدتر) را سوارز در حالتی شبیه به کمر شکن
به گل چهارم تبدیل کرد
دقیقه 77 باز هم ارسال دنی ، که مسی با ضربه سر به بیرون زد
دقیقه 90 : دنی که جو گیر شده چند پاس دو متری را به حالتی شبیه به سانتر ارسال کرد( اصن هر چی میومد میرخت رو دروازه
)
و در آخر :
نیمه دوم یکی از بهترین نمایش ها و سانترهای دنی بود![]()
بازم میگم فقط خدا کنه ریبری نرسه![]()
میستری (نائب رییس باشگاه):
.
"مسی علی رغم اینکه متخصص پنالتی زدنه و مدعی اصلی جایزه پیچیچی هست، پنالتی رو به نیمار داد تا ثابت کنه شماره 1 جهان باید چجور باشه
![]()
MSN
108 گله شدن
![]()
ویرایش توسط HASSAN : 05-03-2015 در ساعت 11:59 AM
در مورد سویا کاملا باهات موافقم به قول تو اگه بارسا بازی با سویا به اونجاش نمی گرفت الان اختلافمون با رئال 4 امتیاز بود و خیالمون هم تا حدودی راحت، هر چند الانشم تیممون جوریه که خیالمون از همه لحاظ راحته.
ولی خداییش اگه از حق نگذریم رونالدو هم دیشب خوب گل میزدو این برای مسی هم خوبه که بهترین بازیاشو تو بازیهای باقی مونده انجام بده، انشالله امسال همه چیز متعلق به تیم ما و بازیکنای ما هست.
![]()
سوارز :
.
"می دانستیم که این بازی با اهمیت بوده و برد آن بسیار مهم است. ما روی همین بازی تمرکز کرده بودیم و اصلا به بازی با بایرن نمی اندیشیدیم."
.
"هتریک؟ بیشتر از اینکه به فکر گلزنی خودم باشم دوست دارم تا هم تیمی هایم را کمک کنم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)