نوشته اصلی توسط Snow White این حرفا چیه؟ ما بوقلمونیم اینجا؟ تو که با اون پستیژت بیشتر شبیه اسبی
rebasss
نوشته اصلی توسط Milad16+ هر که به اندازه ی خودش مشکل داره اونکه 100% من خودم یه دریا مشکل دارم نوید تا حدودیشو میدونه اما با یه گوشه کز کردن و نا امیدی فقط خودمو داغون تر میکنم و اطرافیانمو دلزده از خودم توکلت به خدا همه چی درست میشه مطمئن باش
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White اونکه 100% من خودم یه دریا مشکل دارم نوید تا حدودیشو میدونه اما با یه گوشه کز کردن و نا امیدی فقط خودمو داغون تر میکنم و اطرافیانمو دلزده از خودم توکلت به خدا همه چی درست میشه مطمئن باش نگران باش حل نمیشه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Snow White اونکه 100% من خودم یه دریا مشکل دارم نوید تا حدودیشو میدونه اما با یه گوشه کز کردن و نا امیدی فقط خودمو داغون تر میکنم و اطرافیانمو دلزده از خودم توکلت به خدا همه چی درست میشه مطمئن باش یعنی بیشترم هست؟
P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Milad16+ نگران باش حل نمیشه
نوشته اصلی توسط Milad16+ نگران باش حل نمیشه همینکه امیدتو از دست دادی یعنی کم اوردی قوی باش مرد پس فردا یه زن میخواد شونه هات پناهش باشه
نوشته اصلی توسط pirana دهن ... هنوز اینو یادته
P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana یعنی بیشترم هست؟ حل میشه به امیدِ خدا ...
نوشته اصلی توسط Snow White همینکه امیدتو از دست دادی یعنی کم اوردی قوی باش مرد پس فردا یه زن میخواد شونه هات پناهش باشه
نوشته اصلی توسط Snow White همینکه امیدتو از دست دادی یعنی کم اوردی قوی باش مرد پس فردا یه زن میخواد شونه هات پناهش باشه مرا مرگ شیرینم آرزوست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن