نوشته اصلی توسط R A S O O L به هر حال ریییییدی!!! مغازه چی داری دیوث؟؟ س.ک.س شاپ ؟؟؟ تعمیرات و فروش لوازم جانبی کامپیتور و لپتاپ
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow تعمیرات و فروش لوازم جانبی کامپیتور و لپتاپ تا بحال ویندوز 10 فروختی ؟ پوستر چاپ کن بزن دم در مغازه
نوشته اصلی توسط MrCrow تعمیرات و فروش لوازم جانبی کامپیتور و لپتاپ واقعا کارت همینه یا یه پوشش برای مقاصد دیگه منشی ندارین ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Chavosh تا بحال ویندوز 10 فروختی ؟ پوستر چاپ کن بزن دم در مغازه فروختم به همه مقدسات قسم فروختم - پوستر نمیخواد دیگه - من خودم اینجا جهان همه رو ارتقا دادم
نوشته اصلی توسط R A S O O L واقعا کارت همینه یا یه پوشش برای مقاصد دیگه منشی ندارین ؟؟؟ همه چی هست انواع فیلم های خارجی + موزیک های ایرانی و خارجی
نوشته اصلی توسط MrCrow فروختم به همه مقدسات قسم فروختم - پوستر نمیخواد دیگه - من خودم اینجا جهان همه رو ارتقا دادم چرا عصبی میشی میخواستم بپرسم چن تا حدودا میخوام بدونم جامعه در چه حاله
الانه که بازی ابادان بکش بکش بشه
نوشته اصلی توسط Chavosh چرا عصبی میشی میخواستم بپرسم چن تا حدودا میخوام بدونم جامعه در چه حاله دقیق یادم نیست ولی زیاد فروختم رو سیستمای زیادی هم نصب کردم تورو به جان چاوشی قسم میدم از مایکروسافت پول میگیری یا نه راستشو بگو
نوشته اصلی توسط MrCrow دقیق یادم نیست ولی زیاد فروختم رو سیستمای زیادی هم نصب کردم تورو به جان چاوشی قسم میدم از مایکروسافت پول میگیری یا نه راستشو بگو من فقط نگران اپ تو دیت جامعه هستم همین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن