نوشته اصلی توسط Hadi ترفندشو به منم بگو منم میخوام یه ورق میخوام بگیرم ترامادول .. متخصص چی باید بری .. کلینیک بیمه بود ؟ مینویسن برات .. رایگانه ؟ من از الکی گفتم واسه مادرم میخوام رو نسخه اسم اونو نوشت ! ترامادول نمینویسه دیوث
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث 100 تا برا چت بود دیگه چند وقتی راحتم
نوشته اصلی توسط R A S O O L من از الکی گفتم واسه مادرم میخوام رو نسخه اسم اونو نوشت ! ترامادول نمینویسه دیوث تو گفتی ترا بنویس ؟ یعنی منم برم نمیدن ترا ؟ پس اگه اینجوری باشه داروخونه واسه چی میاره ؟ حتما باید دکتر متخصص تشخیص بده بعد برات بنویسه
نوشته اصلی توسط R A S O O L دیگه چند وقتی راحتم قشنگ دیگه خوابت میگیره
نوشته اصلی توسط Hadi تو گفتی ترا بنویس ؟ یعنی منم برم نمیدن ترا ؟ پس اگه اینجوری باشه داروخونه واسه چی میاره ؟ حتما باید دکتر متخصص تشخیص بده بعد برات بنویسه من ترامادول اصلن نخوردم تاحالا
نوشته اصلی توسط Hadi قشنگ دیگه خوابت میگیره عین یک نوزاد 6 ماه میخوابی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط R A S O O L من ترامادول اصلن نخوردم تاحالا پس از کجا میدونی که نمیدن حتما پرسیدی
2 شد بزن بره
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دکتر از راه رسید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن