سلام برای لب تاپ همین نسخه های ویندوز که روی کیس نصب میشه جواب میده یا فرق میکنه
با اجازه علی آقا.
اولین کاری که میکنی (بعد از دارا بودن حداقل نیاز سخت افزار برای نصب ویندوز) اگه میخوای ویندوز 10 یا 8.1 یا 8 نصب کنی برو به سایت لپ تاپت ببین درایور های مربوط به اون ویندوز رو داره یا نه ..
از نظر بایوس هم فکر کنم باید آپدیت بشه اینو دقیق نمیدونم..
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
تاجِ سر مایی صادق جان
آره به نکته ی خوبی اشاره کردی ولی اصلا رعایت نمیشه صادق!
مثلا نمونه ی بارزش نصب ویندوز 10 روی سیستم های DDR2. (در حالی که شرکت سازنده به علت قدیمی بودن سخت افزار به کار برده شده و از دور خارج شدنشون، دیگه پشتیبانی نمیکنه (طبیعیه) و درایور داده تا ویندوز 7) ولی بعد از نصب ویندوز 10 و نصب همون درایورهای ریلیز شده برای ویندوز 7، میشه از سیستم یجوری استفاده کرد.
حالا قضیه ی سیستم های جدید اینطور نیست بالاخره طبق تکنولوژی چند سال اخیر ساخته شدن و درایورها مرتب و منظم توسط شرکت های تولیدکننده آپدیت میشه.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
مجددا سلام دوست عزیز و تشکر به خاطر پاسخ شما. من این سیستم رو برای آنالیزهای آماری میخوام. البته فعلا با رم 16 هم کارم راه میوفته ولی 32 با سرعت بیشتری انجام میشه. من الان قیمت ها رو ندارم. نمیدونم الان میشه با حداقل 5 تومن این سیستم رو بست یا نه. قبلا ی سری کیس های آماده مثل اچ پی تو بازار بود با همین مشخصات تقریبا 5 تومن.
سلام دوست عزیز.
خواهش میکنم، وظیفست.
5 تومن؟!
شما اگه بخواین رم 32 دو کاناله بگیرید با فرکانس مناسب مثلا 3000، کمتر از 4 تومن پیدا نمیکنید! ولی خوب با 5 تومن تو بازار الان، میشه یه سیستم نسبتا بروز و قدرتمند خرید.
اگه مایل بودید، بفرمایید تا بهترین قطعات رو تو این رنج قیمت، عرض کنم خدمتتون.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
ممنون. پس اگر براتون زحمتی نیست یه سیستم با رم 16 که بعدا بتونیم به 32 ارتقا بدیم پیشنهاد بدید. اگه قیمت یه کم بالاتر هم بره اشکال نداره. فقط برای من مهم اینه که قطعاتی که انتخاب میشه در کنار هم بهترین بازدهی رو داشته باشند. تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)